Ziediņš Posted July 29, 2011 Report Share Posted July 29, 2011 AHAHAHHAA, ES AIZRIJOS IZLASOT PAR TALSIEM UN PILSĒTU. AHAHAHAHA. LIEPĀJA ARĪ. 4 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
krist@ Posted July 29, 2011 Report Share Posted July 29, 2011 AHAHAHHAA, ES AIZRIJOS IZLASOT PAR TALSIEM UN PILSĒTU. AHAHAHAHA. LIEPĀJA ARĪ. tik nepārsmejies 1 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
bencik Posted July 29, 2011 Report Share Posted July 29, 2011 (edited) tik nepārsmejies Tu nesaprati Ja Talsos ir vairak elektriibas kaa Liepaja, tad Talsi ir pilseeta Sanemaas tauta, Ali variants ari ir gruntiigs, bet zupinja iespaarda visvairaak Edited July 29, 2011 by bencik 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bamb1n0 Posted July 29, 2011 Report Share Posted July 29, 2011 Man ir kapeiciņa ieripojusi, iemetīšu lasīti šovakar. iemet par mani ar Link to comment Share on other sites More sharing options...
krist@ Posted July 29, 2011 Report Share Posted July 29, 2011 ai lāb jūs i truli 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ziediņš Posted July 29, 2011 Report Share Posted July 29, 2011 ai lāb jūs i truli BET TALSI NAV, JO TALSI IR PILSĒTA. 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
krist@ Posted July 29, 2011 Report Share Posted July 29, 2011 es jūs varētu visus tagad sasist 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pusdzīvais Posted July 29, 2011 Report Share Posted July 29, 2011 es jūs varētu visus tagad sasist Nepārvērtē savas spējas. betnu, runā, ka cilvēki no laukiem ir spēcīgi un ātri aizsvilstas.. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
krist@ Posted July 29, 2011 Report Share Posted July 29, 2011 es esmu ritīga pilsētas meitene es esmu spēcīga bet lēni aizsvilstos tākā... 2 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
IgorsTINGERE Posted July 29, 2011 Report Share Posted July 29, 2011 Tātad to katlu es dabūšu,un + vēl arī to kur viņu tā ideāli uzkarināt,par to nav jāiespringst.. un Talsi ir pilsēta,bet TIŅĢERE Talsu novada galvaspilsēta Krista pacieties,gan paspēsi 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pusdzīvais Posted July 29, 2011 Report Share Posted July 29, 2011 abet vispār, tas nekas, ka es neesmu pilngadīgs? kāds mani pieskatīs? daudz nedzeru, neālejos un tā.. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
krist@ Posted July 29, 2011 Report Share Posted July 29, 2011 TINĢERE ir dziļi dziļi lauki es ar neesmu pilngadīga a man tas pie kājas 1 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pusdzīvais Posted July 29, 2011 Report Share Posted July 29, 2011 Jēēēs, tajau mums saskan. varbūt tavs otrs vārds ir Monta? p.s. jā zinu, par šo postu dabūšu ganjau - 1 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
IgorsTINGERE Posted July 29, 2011 Report Share Posted July 29, 2011 TIŅĢERE ir pilsēta ar rītdienu un dziļos dziļos laukos nevar tik pie neta un Talsi jau ar tikpat kā lauki 2 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
krist@ Posted July 29, 2011 Report Share Posted July 29, 2011 nē, mans otrs vārds ir Ballīte LMT internets ir PILNĪGI visā Latvijā, tā vismaz teica LMT čalīts, kas staigāja pa dzīvokļiem 1 7 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DominiX Posted July 29, 2011 Report Share Posted July 29, 2011 (edited) es ar neesmu pilngadīga a man tas pie kājas P.S. pēc aptuveni pusstundas būtu jāsākas transakcijai. Rīgas zagtais lauku nets mani šodien pieviļ :// Edited July 29, 2011 by DominiX Link to comment Share on other sites More sharing options...
krist@ Posted July 29, 2011 Report Share Posted July 29, 2011 reku pretīgs smaids 1 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
bencik Posted July 29, 2011 Report Share Posted July 29, 2011 Izbeidzot juusu muusu sviestu 2lpp garuma, painformesu pie kada secinajuma esam nonakusi, lai parejiem nav jalasa muusu sviests Katls bus - Igors no Galvaspilsetas apsolijas atvest Kartupeli,burkani un citi darzeni - cik sapratu Igors sadarbiba ar Kristu varetu sito sazimet. Igors cik tev tas katls ir ietilpigs ? p.s. Spamu beidzam, zinam,kad Talsos nav eletribas,Igors ir no galvaspilsetas, Krista ir nepilngadiga un vinai patik LMT atgriezamies pie pasakumam svarigaam lietaam Link to comment Share on other sites More sharing options...
krist@ Posted July 29, 2011 Report Share Posted July 29, 2011 dārzeņus es viena pati, bez IGORA uuun tu pa pēdējo teikumu atrausi no manīm pa seju 1 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
bencik Posted July 29, 2011 Report Share Posted July 29, 2011 dārzeņus es viena pati, bez IGORA uuun tu pa pēdējo teikumu atrausi no manīm pa seju Oki ideali, kad redzesim kopeja brauceju skaitu aptuveni izrekini cik vajadzes paturot galva iespeju aizshaut uz kaimindarzu pec papildinajumiem. Es piesakos par pavaru ar manu zelli un labo roku Deadalive Link to comment Share on other sites More sharing options...
DominiX Posted July 29, 2011 Report Share Posted July 29, 2011 (edited) Vajadzīgs tavs personas kods. Es zinu, ka pedolāči uzzinās cik tu esi veca un sāks glūnēt virsū, bet tomēr tas ir vajadzīgs, lai varētu naudiņu aizsūtīt. Tā kā blondāā, ahmm.... Krista šeit nerādās un es laižu ielās, tad ceru rīt ieraudzīt personas kodu un jau rīt to naudiņu iesūtīt. Edited July 29, 2011 by DominiX Link to comment Share on other sites More sharing options...
IgorsTINGERE Posted July 29, 2011 Report Share Posted July 29, 2011 Karoč,katls būs,katla ietilpība 5l stabili,ja ne pat no visiem 10l un uz augšu.. Dārzeņus jau ar varu paķert,nav jau liela problēma,ja kādam tas sagādā grūtības.. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
rusty Posted July 29, 2011 Report Share Posted July 29, 2011 tiko dabuju jauno darba dienu sarakstu un dēļ tā arī tad netikšu, jo 13 un 15 jāstrādā. sroz. btw. ja domājat ko ēst tad paķertat tik sviestu, vārītus kartupeļus un folliju. apsmērē kartupelīti ar sviestu, ietin folijā un 10 min oglēs, un būs jums prīmā ēdiens 3 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
samuray Posted July 29, 2011 Report Share Posted July 29, 2011 Tātad, dabūju arī sestdienu brīvu. Tas nozīmē, ka pēcpusdienā braukšu pīles medīt, tā kā vakariņas būs! 3 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ManuVietuIenjemRegistretais Posted July 29, 2011 Report Share Posted July 29, 2011 Nuuuu Ali variants galigi nerulleee... Labak pieturamies pie bencika zupinjas. Vel labak, k katrs paker kadas desas vai galju, tad nu nevajadzetu but prolemam. Desa+maize+kecups aiziet pa skaisto un ari neko nemaksa. Es domaju cepaas desinjas, ugunskura uzsildot. Es latinju atdosu uz vietas, man tas visas naudas skaitisanas un bankas lietas ipasi neiet pie sirds, labak skaidra nauda. P.S. Benaar, ja nu kas nakam 7dien (laikam 7. datums) vari atskriet lidz bikerniekiem, laikam busu, ieplapasim. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts