Jump to content
GIGN Forum

Eziic


blurr
 Share

Recommended Posts

karoch nezinu kas tas ezic ir jums par draugu(adminiem) , bet shaa vai taa vinjsh ne pirmo reizi izceljas ar taadaam komandam kas prieksh parastiem speletajiem butu chitoshana.

Taatad shodien uzliek sev nez cik HP, panjem uzliek blaindu pretinieku komandai.

Varbut visiem tas ir pof. bet es balsotu, lai vinjam njem nost pravas.

  • Downvote 1
Link to comment
Share on other sites

Tak, nekas traks nenotika... Biju klāt, neviens neaizrādija... Bija jautri. Tas, ka Tev kaut kas nepatika nenozīmē, ka tagad eziiti, kurš uztur jautrību un padara spēlēšanu foršāku būtu jāatlaiž no pienākumiem. Ja cilvēkiem, tas ļoti nepatīk, aizrādat un miers.

Link to comment
Share on other sites

uzliek sev nez cik HP

Normāls esi? Neko es sev neliku.

Ir fakin trešdienas rīts. Tak dabū dzīvi, cilvēk. Atkal tikai - dirst, dirst.

Rīta update* Atklāti sakot man zaebal. :) Es šo jau pirms gadiem novecojušo sūdu spēlēju, lai satiktu foršus cilvēkus, aprunātos par neko, pagrieztu nūbus ar nazi, kopā ar citiem servera spēlētājiem darītu, jūsuprāt, stulbas lietas un vienkārši labi pavadītu laiku. Pa vidu tiek banots, banots, banots... Tā tas bija pirms 6 gadiem un tā tas ir tagad. Un vienmēr kādam ar to ir bijušas problēmas, vienmēr, kad atsāku spēlēt, forumā parādās neskaitāmas sūdzības un salauztas sirdis no adminu puses. Interesanti, ka servera spēlētāji, kuri tiešām SPĒLĒ serverī nevis sēž forumā un tukši irš gan nesūdzas. Ja jums šķiet, ka normālam cilvēkam šādā laikā nav nekā labāka ko darīt kā hardkorā fragot ar 20:0 - so be it. Grieziet, banojiet, lejiet virsū mentālo sūdu, kurš man, starp citu, ir gluži vienaldzīgs, es nolaižu rokas jūsu aprobežotības priekšā un padodos. Jauku dienu.

Edited by eziic
  • Like 2
  • Downvote 1
Link to comment
Share on other sites

Ja sāktu uzskaitīt visus, kas kādu reizi izmantojuši aksesu pret spēlētājiem, vai vispār pret kādu spēlētāju, kas nepārkāpj nekādus noteikumus, tad 90% no esošajiem adminiem būtu bez aksesa.

Pret ezi jau reāli visi sazvērējušies, neesmu redzējis to demo, kas te nemaz nav ielikts, bet kam bija jānotiek, lai dēļ tā taisītu topiku...

Link to comment
Share on other sites

Es neesmu nekads ljaunais toms, kuram vajag lai ezim atnjem pravas, tapec demo nemaz neliku, vnk gribu, lai ezis vairs nelieto stulbas komandas, kuras vismaz man traucee speelet. Varbut kadam ir baigi jautri, bet man jau pietiek ar kubiniekiem. Un prikoliities var iet uz war3 serveri, tur ir visaadas fiichas, piichas, lai tadiem kuriem nav interesanti spelet butu jautrak.

  • Downvote 1
Link to comment
Share on other sites

Man principaa interesee tikai vai bija tas nemirstiibas slaps, jo ir atnjemtas tiesiibas vinjam pirms tam arii par sho, taka...

Nu ko, nepaslinkoju, rezultāts - http://pussy.gign.lv/demos/cs.gign.lv/2011-07-13/weekly-cs.gign.lv-1107130129-de_tuscan.zip

Vislaik viņi tur prikolējās kaut ko, bet jā 5 min ~, jeb 3 raunds, eziiic uz Chu- NAZIS uzliek jauku prikolu, parbauda ar xslap, vai var atņemt viņam kko(protams nevar) un Chu mierigs skraida nemirstīgs, mierīgi novāc 2 purnus ar nazi, tad viņam tiek uzlikts blind, un viņš vnk nemirstīgs skraida apkārt nesūda neredzot. nemaz nebrinos, ka Chu viņu te aizstāv.

Nepatīk būt stučilam, nav jau arī nekāds lielais pārkāpums, bet besī, ka tādi ir visu laiku, zini, ja tā niez rokas, varbūt labāk basi arā pamētāt, jo jauniem spēlētājiem, šādu rīcību redzot, par serveri uzreiz krītās iespaids.

  • Downvote 1
Link to comment
Share on other sites

Nu vot, peec demo noskatiishanaas skaidri redzams, ka Ezim vienkaarshi nepielec, gan kaa jaspeelee, gan kad acc ir jaizmanto. Misiju pildi? Peec c4 planta, juus 3 klauni nemaz nelikaaties ne zinis kaadas 10-15 sekundes( un cik ilgs ir c4 taimers?), peec tam bija maza teeloshana, ka baigi steidzaties pildiit misiju, lol.

Un runaajot par sho:

ADMIN Eziic: slap Chu-NAZIS with -2147483648 damage

ADMIN Eziic: slap Maati with -2147483648 damage

ADMIN Eziic: slap Chu-NAZIS with 0 dama

Guess what? Kaa jau demo bija redzams, ka biji gatavs jau atvadiities no slap pakas, tad nu tagad vieniigi vareesi skatiities kaa citi admini slepo!

  • Like 1
  • Downvote 1
Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...