Jump to content
GIGN Forum

blurr

Mirstīgais
  • Posts

    23
  • Joined

  • Last visited

blurr's Achievements

Nīkulis ar potenciālu

Nīkulis ar potenciālu (3/23)

-2

Reputation

  1. tikko iegaaju csdm, atkal viens mazgadiigais idiots skraida, un kur ir admini?
  2. ai nu okay labi 70... Esmu nobanojis diezgan daudzus, tiesa parasti tikai tad, kad par 90-100% esmu paarliecinaats par 4iitiem, taapec ja viens puika saka ka otrs puika ir 4iiters veel nebanoju, bet paskatos ( tiesa spectatoros neeju ). Bans jau manupraat nav nekaada privileegjija - pasham serverim ir labaak ja 4iiteru tajaa nav. teiksim slots - jaa tas ir kaifs nedra4iit konsoli . nee nu ir jau viss okey, kapeiku jau ar vajag nopelniit
  3. es te bish paspeeleeju csdm.gign un padomaaju vai tas ir normaali ka viens urods skraida ar 4iitiem, bet es nevaru vinju nobanot jo neesmu samaksaajis 70 santiimi. Varbuut tomeer ban tiesiibas daljai speeleetaaju vareetu atdot ari bez santimiem, jo speeli tas sabojaa par 200 %
  4. karoche kaa var nobanot ??? viens te shoriit aardaas ! neesmu izmantojis tapec nezinu ... xb laiks vaards iemesls ... kas jaaraksta pie vaards un laiks ????? un nja vinjam reaali garsh niks ???
  5. karoch kaads sakars ? man cs.gign.lv bija cits niks un parole un www.gign.lv cits acc ... kaada jeega kko mainiit webaa, ja es netieku serveriii ???
  6. sorrzzz par to ka netajaa sadaljaa, bet kaads sakars webam ar cs.gign.lv serveri ??? Ja arii ir tad man tur ir cits niks un cita parole (atshkjiriiga no servera) TUrklaat TAA arii vairs nedarbojas !!!! kkadi gljuki
  7. karoch kas noticis ar manu setinfo uz gign.lv PW ir nomainiijies vai kas?? ADmins ludzu iemetiet man [email protected] manu pw ! laikam esmu vinju aizmirsis!
  8. thanks ! a to es kko tur murgoju konsolee )
  9. Uzlieciet luuudzu atpakalj un ja var x_kick vel uzmetiet , lai na vfreefragi katru raundu jaaslejo. Soorz bet negribas mekleet topica taisiishanas noteikumus . domaaju viss ir saprotams un speeleeju serveeri diezgan daudz. THAnk you ladies !
  10. ok ok ! lai taa buutu ! neesmu lasiijis noteikumus ! Labi ka nobanojaat vinju , jo vinjsh tur vismaz pusstundu aardijaas!
  11. uz cs.gign.lv csdm man nevajag. slayot taadu pagaanu buutu ironiski un gruuti danke schon!
  12. Taaatad tikko speeleju iceworld un viens dzheks bij diezgan aizdomiigs ... No pirmiiteejaa wallhacka paargaaja uz aimbot .. un peec tam jau njirgaajaas ar nazhiem ! Bana tiesiibas nevienam laikam nebija ! LUDZU iedodiet man tas visas tiesibas lai var nobanot loxus ! shitam niks starpcitu - ubijca THanks !
  13. kur taaadu steamu var novilkt ./????? jaunako pach gignaa nemaz nevar laikam
  14. nu kas i nevienam shitaa nava bijis>????????
  15. LAIKAM BALTGAMES.LV CITUR NEMAZ NEVAREEJU ATRAST
×
×
  • Create New...