samuray Posted August 11, 2011 Report Share Posted August 11, 2011 nopimpoju sarakstu ar samaksājušajiem. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Oddish Posted August 11, 2011 Report Share Posted August 11, 2011 Mēs ar Evu meklējam divus līdzbraucējus. Iekāpšana 5 LS Plānojam izbraukt piektdien apm 17-18 no Rīgas, un pasākuma vietu pamest svētdien līdz 12iem. Personas ar vāju kuņģi lūdzu netraucēt Rakstiet pm edit: Turpceļš aizsists. Meklējam divus atpakaļbraucējus Iekāpšana 3 Ls Link to comment Share on other sites More sharing options...
Glud!naTajs Posted August 11, 2011 Report Share Posted August 11, 2011 Mums ar nookmasteru vajadzēs 2 vietas atpakaļceļā. kādam gadījumā neatbrīvosies kāds spots? Link to comment Share on other sites More sharing options...
dii Posted August 11, 2011 Report Share Posted August 11, 2011 Svēdien vēsi ja dzīvojat Rīgā tad štopēt arī vaar tur nekas taads nav lai noštopeetu CARR 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Glud!naTajs Posted August 11, 2011 Report Share Posted August 11, 2011 tev tāda lieta kā gramatika arī eksistē? negribu iedomāties tavus postus, garākus pa 3 teikumiem paldies par superīgo padomu 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Oddish Posted August 11, 2011 Report Share Posted August 11, 2011 Mums ar nookmasteru vajadzēs 2 vietas atpakaļceļā. kādam gadījumā neatbrīvosies kāds spots? Mēs turp braucam ar r&r un EDD, bet tā kā viņi notīsies jau sestdien, tad atpakaļceļā varam savākt jūs. Link to comment Share on other sites More sharing options...
fuj1tsy Posted August 11, 2011 Report Share Posted August 11, 2011 Tā kā netapa īsti skaidrs , kas un kā ar tiem mobīļiem, tad šogad izlaižu visticamāk. Benāram no manis pāris užavas alēni. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pusdzīvais Posted August 11, 2011 Report Share Posted August 11, 2011 Un kāpēc ar boringu nevari braukt? 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
fuj1tsy Posted August 11, 2011 Report Share Posted August 11, 2011 Un kāpēc ar boringu nevari braukt? Viņš uz manu pm atbildēja ka drīzāk nebrauks. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pusdzīvais Posted August 11, 2011 Report Share Posted August 11, 2011 tb ka parasti. lielakai daljai pedeja diena izradas citi plani un nemaz neierodas. kads parsteigums. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ziediņš Posted August 11, 2011 Report Share Posted August 11, 2011 tb ka parasti. lielakai daljai pedeja diena izradas citi plani un nemaz neierodas. kads parsteigums. Lol, tā ir tik ierasta tēma, ka par to nav nemaz ko sacepties. Es šodien visu dienu ar mašīnu nopisos, lai dabūtu braucamu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pusdzīvais Posted August 11, 2011 Report Share Posted August 11, 2011 es jau nemaz necepos, tas jau standarts vai tiesham tik gruti iekapt autobusa ir.. hzm. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DoubleT Posted August 11, 2011 Report Share Posted August 11, 2011 Vismaz tie, kas netiek varētu visi ierakstīt, lai mby kādam vieta mašīnā atbrīvojas. Link to comment Share on other sites More sharing options...
anfisa Posted August 12, 2011 Report Share Posted August 12, 2011 Es braucu un ir brīvas vietas mašīnā. Haha, nē, nebraucu vis, slinkums tik tālu braukt. Kādreiz varētu kaut kur Rīgas rajonā to pasākumu uzrīkot. 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
fuj1tsy Posted August 12, 2011 Report Share Posted August 12, 2011 es jau nemaz necepos, tas jau standarts vai tiesham tik gruti iekapt autobusa ir.. hzm. Nevajag dusmoties Link to comment Share on other sites More sharing options...
Glud!naTajs Posted August 12, 2011 Report Share Posted August 12, 2011 Es braucu un ir brīvas vietas mašīnā. Haha, nē, nebraucu vis, slinkums tik tālu braukt. Kādreiz varētu kaut kur Rīgas rajonā to pasākumu uzrīkot. JOXS!!!!! 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
bencik Posted August 12, 2011 Report Share Posted August 12, 2011 Fuji nu tu gan izgaazies, tos aleenus man nevajag labak butu atripinajies lidz mums ietuseet, sedies businja, pakal aizbrauksim, pats esmu taa braucis un nva ne vainas, re ku atpakal cela piemet 3ls un odins atvediis, dranki mazie uzmet shitaadu balliti Link to comment Share on other sites More sharing options...
Glud!naTajs Posted August 12, 2011 Report Share Posted August 12, 2011 Tie, kas nekad nav bijuši kādā no gign ballēm, var droši nerakstīt, ka nebūs kaut kādu lolisku apsvērumu dēļ. reti, kam tas uztrauc 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Teddy Posted August 12, 2011 Report Share Posted August 12, 2011 thu tikai neustracies, vēl jau būs kāds atkritējs sliktā laika dēļ 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
samuray Posted August 12, 2011 Report Share Posted August 12, 2011 ē Teddy cikos tu brauc? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Teddy Posted August 12, 2011 Report Share Posted August 12, 2011 15:00 izripojam no Olimpijas, 16:30 mums(man un rymelam) paredzēts kabeļošanas pasākums Milzkalnē. Ap 17:45 izripojam no Milzkalnes uz Talsiem Link to comment Share on other sites More sharing options...
^Ali^ Posted August 12, 2011 Report Share Posted August 12, 2011 Es, visdrīzāk, braucu rītdien ap plkst. 16, ja kādu vajag paķert - let me know. Atpakaļ braukšu, laikam, sestdienas vakarā/ naktī, tā kā, ja kādu vajadzēs paķert - again, let me know. EDIT: Ja nevienu līdzbraucēju/ atpakaļbraucēju neatradīšu, tad moš nožīdošu naudu degvielai un nebraukšu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
samuray Posted August 12, 2011 Report Share Posted August 12, 2011 tu te nedirsies, visiem jabrauc Link to comment Share on other sites More sharing options...
ManuVietuIenjemRegistretais Posted August 12, 2011 Report Share Posted August 12, 2011 a es tik tagad beidzu darboties, lidisu mazgaties ap 14 startesu no aluksnes, un +/- 18:30 mes no lidostas kustesimies talsu virziena! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spec_Alfa Posted August 12, 2011 Report Share Posted August 12, 2011 Talsos ieradīšos diezgan pavēlu :/ ap 7iem-8iem, bet nu samuray uzreiz vari mož sadomāt un atpraukt pakaļ uz Talsu centru ? Pirms pusnakts centīšos kaut kur gan nozust, jo laikam ilgāk nepalikšu! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now