fuj1tsy Posted July 18, 2011 Report Share Posted July 18, 2011 Ali kad tu varētu zināt precīzāk par braukšanu/nebraukšanu? Brauksi uz visām trim dienām vai divām? Link to comment Share on other sites More sharing options...
n00ke Posted July 18, 2011 Report Share Posted July 18, 2011 Izskatās, ka šogad var sanākt brauciens ar autobusu Ja nu tomēr parādīsies kāda mašīna no Rīgas uz pasākuma vietu un ir gatava uzņemt mani un nooke, tad mēs jau savlaicīgi rezervējam vietas un mēs labi dziedam. Link to comment Share on other sites More sharing options...
^Ali^ Posted July 19, 2011 Report Share Posted July 19, 2011 Zināšu kādu nedēļu pirms tam, kas attiecas par palikšanu - braukšu vakarā uz turieni un nākamajā vakarā atpakaļ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GooD`MeN Posted July 19, 2011 Report Share Posted July 19, 2011 0.7lb izteica vēlmi ripot ar mani, joprojām gaidu atbildes no doublet un gūdmena, vai tie taisās ripot ar mani. Esat atsaucīgāki un laicīgāk pasakiet, vai jūs būs braucēji, vai var meklēt kādu citu līdzi ceļotāju. Veel nemaaku teikt,bet izskataas ka nee...Jo diezvaai ar Larinu 6dienaa gribesim ripot ar autobusu... Link to comment Share on other sites More sharing options...
DominiX Posted July 19, 2011 Report Share Posted July 19, 2011 (edited) Jums jau sestdien jābūt darbā? Tu tak laikam biji sarunājis 5dienu un 6dienu brīvu... Ja jau gūdmens atkrīt, tad pagaidām vēl 1 vieta busā ir pieejama. Arī pa ceļam kāds ir savācams - braucu cauri Grobiņai, Aizputei, Kuldīgai. Ja kāds tanī virzienā kaut kur ir savācams, tad arī tā var sarunāt. Pagaidām izskatās aptuveni šādi: Es - rullēju DoubleT Jānis ( Bamb1n0 ) K. 0.7lb Žnabis un alus - bagūzī ( piedodiet, bet komfortablais bagūzis jau laicīgi tika aizsists ) Lai nokomplektētu manu vāģīti, vēl joprojām der viens līdzbraucējs, lai kopā lētāk sanāktu Gūdmen, dod laicīgi zināt, ja nu tu tiec. Liepājas žūpu sejā skatīt, droši vien, gaida puse ( ja pat ne vairāk ) no GIGNa Edited July 19, 2011 by DominiX Link to comment Share on other sites More sharing options...
IgorsTINGERE Posted July 19, 2011 Report Share Posted July 19, 2011 DONORS[TIŅĢERE] ar piesakās uz šo summer GIGN party 2011 Link to comment Share on other sites More sharing options...
JimBugA Posted July 21, 2011 Report Share Posted July 21, 2011 Ja braucu man vajadzētu transportu. Savākt mani vajadzēs gan no Kadagas vai arī no Rīgas. Rīgā būšu tad ap 17;30 Link to comment Share on other sites More sharing options...
UrbanAstronaut Posted July 26, 2011 Report Share Posted July 26, 2011 70%, ka braukšu. Ja braucu, tad par saprātīgu atlīdzību ir 3 vietas manā autiņā. Ja tu brauc dod ziņu Un tas ir tikai , ja tu brauc , jo man ir paredzēts darba sporta spēles tajā pašā reģionā. Bet labāk iedzert ar krushilam , nevis ar miljons darba pīzdām. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Brown^ Posted July 26, 2011 Report Share Posted July 26, 2011 Pareiza attieksme Urban Un jāā 100%braucu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pusdzīvais Posted July 26, 2011 Report Share Posted July 26, 2011 Jopt, būs tik jautrs pasākums moš nebraukt nemaz. Link to comment Share on other sites More sharing options...
fuj1tsy Posted July 26, 2011 Report Share Posted July 26, 2011 Man arī sāk rasties jautājums, kas tur būs un kas nebūs? :/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Glud!naTajs Posted July 26, 2011 Report Share Posted July 26, 2011 _________________MEKLĒ AUTO_________________ Glud!naTajs – Rīga, Ziepniekkalns Nooke - Rīga BOT^a – Rīga, Ziepniekkalns WolfBlade – Rīga, Mežciems mikado- - Rīga, Ziepniekkalns (var arī ar sabiedrisko) novijas (50/50) - Rīga, Jēkabpils tomstee (50/50) - Sigulda JimBugA - Kadaga, Rīga ____________________________________________ HOWDOYOUDOKEN? Link to comment Share on other sites More sharing options...
R._ Posted July 26, 2011 Report Share Posted July 26, 2011 Ja tu brauc dod ziņu Un tas ir tikai , ja tu brauc , jo man ir paredzēts darba sporta spēles tajā pašā reģionā. Bet labāk iedzert ar krushilam , nevis ar miljons darba pīzdām. Hmm, ja jums vēl būs brīvas vietas un man arī viss sabīdīsies, tad iespējams varētu braukt ar jums. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ManuVietuIenjemRegistretais Posted July 27, 2011 Report Share Posted July 27, 2011 Nu cik pedejo reiz tika runats, ja jau vincisters ar mums nebrauc, tad laikam wolfblade brauks. Ta ka vinu laikam var mana autinja ieskaitit. Link to comment Share on other sites More sharing options...
samuray Posted July 27, 2011 Report Share Posted July 27, 2011 Braucējiem vēlams paziņot aptuveno ierašanās laiku, jo sevišķi tiem, kas ar autobusu, lai es varu saplānot laiku visus sagaidīt un vajadzības gadījumā nogādāt galamērķī. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Glud!naTajs Posted July 28, 2011 Report Share Posted July 28, 2011 Braucējiem vēlams paziņot aptuveno ierašanās laiku, jo sevišķi tiem, kas ar autobusu, lai es varu saplānot laiku visus sagaidīt un vajadzības gadījumā nogādāt galamērķī. Būsim ap 15 laikam. Bulleto mūs sagaidīs. Vajadzētu tikai mūsu mantas un alu transportēt līdz pasākuma vietai Link to comment Share on other sites More sharing options...
JimBugA Posted August 1, 2011 Report Share Posted August 1, 2011 Man īsti nav kā tikt uz pārtiju Link to comment Share on other sites More sharing options...
Glud!naTajs Posted August 1, 2011 Report Share Posted August 1, 2011 Man īsti nav kā tikt uz pārtiju autobuss Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ziediņš Posted August 1, 2011 Report Share Posted August 1, 2011 Būsim ap 15 laikam. Bulleto mūs sagaidīs. Vajadzētu tikai mūsu mantas un alu transportēt līdz pasākuma vietai Kas jūs lohi esat alu transportēt ? Par teltīm neesat dzirdējuši ? 3 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ImprovisE Posted August 2, 2011 Report Share Posted August 2, 2011 (edited) Rakstu no mobila jo monitors pagalam, labprat brauktu, bet no Rezeknes jau laikam neviens nebrauc. Varetu pie kada meginat parsesties. aizbraukt jau vismaz vienu reizi aizbraukt. Varu panemt lidzi futbag Edited August 2, 2011 by ImprovisE 1 6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
mindmaasters Posted August 2, 2011 Report Share Posted August 2, 2011 nebraucu 1 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
samuray Posted August 2, 2011 Report Share Posted August 2, 2011 nebraucu 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ANALGINS Posted August 2, 2011 Report Share Posted August 2, 2011 sctg crew mobile ieripos apmēram ap 22.00 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
^Ali^ Posted August 2, 2011 Report Share Posted August 2, 2011 Tomēr, ļoti iespējams, ka nebraukšu ar Wormu, bet gan ar savu auto, jo sestdien no rīta ir jābūt atpakaļ Rīgā, tā kā moš kādu varēšu turpceļā paķert. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
samuray Posted August 2, 2011 Report Share Posted August 2, 2011 Tomēr, ļoti iespējams, ka nebraukšu ar Wormu, bet gan ar savu auto, jo sestdien no rīta ir jābūt atpakaļ Rīgā, tā kā moš kādu varēšu turpceļā paķert. paņem blondo līdzi! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now