Jump to content
GIGN Forum

League Of Legends


~ jeyna ~
 Share

Recommended Posts

Protams ka useless champis :D

2 uzvaras un 3 zaudes

avarage score- 8.2/4.2/9

man kaut ka liekas ka tur kas cits pie vainas, ne es, ne champis. piemeram viena spele dabuju 9-1. varetu protams iznest visu kas kustas, ja preti nebutu enemy junglers ar 12-1 un adc ar 9-0 :D

Un ta patstavigi. Es nesaprotu, ka lai uzvar, ja cali nespej ne farmoties, ne lvl'oties. Tur vairs nav jautajums apr feed, bet par elementaro sedesanu lane.

http://www.bildites.lv/viewer.php?file=ukn1jral91k05bdz966k.jpg

Edited by ManuVietuIenjemRegistretais
Link to comment
Share on other sites

Mid TF 54 CS - too stronk!

Man tāda akali gadījās tikko. Biju ļoti laimīgs kad šī idiote sāka lekt virsū visam kas kustās un mirt vēl vairāk. Patīk tie mid or feed gabali.

Vai piemēram labākais sīs dienas kadrs. Mums +- līdzvērtīga situācija, viss mans tīms ir vidū pašā midleinam. Botā fārmo ADC enemy, topā zem wārda ap un tops. Supports mūsu acu priekšā tikko nobekojās. Un nez no kurienes izlido skārners uz shurelias + skeletona un pagrābj mūsu ADC. Es būdams malzahars ar +- fārmu un killiem\assistiem ilgi nedomājos izlaižu visu combo uz viņu ar ultu. Un tagad labākais - VISS teams aizskrien prom pa tām trim sekundēm kamēr es ultoju (skārners ielidoja pašā barā mūsu pēc ADC bet tika nosailensots un izultots). Un pēc visa šī ES ESMU VAINĪGS!!! izrādās es drīkstu fokusēt tikai carrijus. Un Skarners full buildā leitgeimā kad barons ir nospawnojies vispār ir nevajadzīgs free kills. Tādos brīžos gribās raudāt vienkārši.

Link to comment
Share on other sites

ar rustiju vakar normalu pirmo reizi spēlēju. mehāniski labs, tikai, bļāviens, tavam supportam bija ne tikai vienlīdzīgs fārms ar tevi, bet spēles beigās par 3k vairāk golds.

last hitting, bro.

man patīk būt supportam savam supportam kurš karijo :)

Link to comment
Share on other sites

Nu es jau apmeram samierinajies ka katru speli ir kads pastulbaks vai svakaks speletajs, bet nu drusku pa traku. Apmeram 3 identiskas speles pec kartas man... Reku viens piemers. Nu un ka lai sadu izvelk?

Gragas ar ne grama labaks, sedeja mida un farmojas, ne reizi pakalju nepakustinaja. Topa atnak skarner un fizz paliga, mani visi 3 dive. Paliek ar kadam 1/3hp visi bet neviens, NEVIENS neatnak pat piepalidzet, lai gan pingoju ka traks un vini redz ka mani daivos....

http://www.bildites.lv/viewer.php?file=a7k1m4t50xw21k16bps1.png

Link to comment
Share on other sites

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...