Legenden Posted June 27, 2011 Report Share Posted June 27, 2011 Taa ir maza probleema speeleeju speeliites un randomaa metas freeze ar kraasainu ekraanu peectam monis vnk izsleedzas paarinstaleeju os uzliku nvidias jaunaakos draiverus nekas neliidz citreiz uzmetas peec 10 min citreiz peec 5 h speeleshanas. Nvidia gtx280 + palaidu furmark uzkarsa uz 82 un tad leekaaja no 82-81 bet neko nemet aaraa. tas izskataas apmeeram shitaa Link to comment Share on other sites More sharing options...
ANALGINS Posted June 27, 2011 Report Share Posted June 27, 2011 (edited) tas ko tu redzi ir artifakti, un tas nozime ka tava vga ir sacepusies, var mēģināt meklēt kaut kādus biosa apdeitus videokartei, iespējams palīdzēs, iespējams muldu sūdu.. vēl risinājums ir iztīrīt tās radiatoru kā to darīja macho rakstot par savu vga, viņam tur tāds zoloģiskais dārzs dzīvoja taka nu .. iztīrīja un cik rakstīja tad problēmas pazuda.. es savai vga overaidoju draiveri, jo man fans nezināmu iemeslu dēļ necēla rpm tuvojoties 85 grādu atzīmei, uzliku fan speed defultā par kādiem 5 - 10% augstāk un nekādu problēmu, vidējā temp ir ~50 ps ja rodi kādu risinājumu noteikti pastāsti kā gāja.. un atceries, screen it or it never happened Edited June 27, 2011 by ANALGINS Link to comment Share on other sites More sharing options...
vincister Posted June 27, 2011 Report Share Posted June 27, 2011 Overclock? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Legenden Posted June 27, 2011 Author Report Share Posted June 27, 2011 Neesmu neko klokojis ntune arii uzraada ka ir factory iestatiijumi un taa karte man vispar peedeejaa laikaa diivaini uzvedas taa diivaini skan pie lielas grafikas un kad speelee pagriezhos pret debesiim vai zemi kur nav grafika tad skan normaali tiko 1 h nospeeleeju dabuuju rainbow pameegjinaashu ar ntune zrubiit ventilatoru uz 100% P.S. kompis ir iztiiriits kaa pieklaajas bet nekad neesmu meegjinaajis videokarti atskruuveet un uz heatsink nomainiit mseeriiti Link to comment Share on other sites More sharing options...
vincister Posted June 27, 2011 Report Share Posted June 27, 2011 ĀĀ. Vecais, nopērc pieturzīmes! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ANALGINS Posted June 27, 2011 Report Share Posted June 27, 2011 ĀĀ. Vecais, nopērc pieturzīmes! +1 nu ja tev ir slēgtā tipa kūleris tad stipri iesaku, kā arī termopastu samainīt pie reizes Link to comment Share on other sites More sharing options...
b0r1ng Posted June 27, 2011 Report Share Posted June 27, 2011 Tīrīt un testēt... Pamēģini citu videokarti aiņemties no drauga uz dienu... Ja vaina videnē, tad jau skaties ko darīsi tālāk, jo tā var minēt baigi ilgi. Man uz vecā krāma piemēram bija prikols, ka 9200 Radeons man izrādās konfliktēja ar to, ka man sitēmas cietnis nav formātēts uz FAT32 (tev tas točna nav, bet variantu il milzumdaudz). Tā kā pats pirmais - izmeģināt citu videokarti\monitoru. ja turpinās - meklēt kaut kur citur. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Legenden Posted June 27, 2011 Author Report Share Posted June 27, 2011 Nomainiiju pastu uz kartes dzeses un paareejiem 12 procesoriem kas atradaas uz sheemas un nospeeleeju 4 h bez jebkaadiem suuda erroriem P.S. speeleejot gpu temperatuura ir max 65 graadi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now