Kikised* Posted June 25, 2011 Report Share Posted June 25, 2011 (edited) Nolēmu iekurbulēt veco pc un ieslēdzu viņu, itkā viss iet, uzliku to lai varētu ielikt disku un ieinstalēt os. Restartējās un vairs neko nerāda.. Ar pogu slēgājos, nekā, tad izrāvo no kontakta un ieliku atpakaļ un pats uzreiz ieslēdzās, nevajadzēja spiesat pogu un sāka pīkstēt. Kāpēc pīkst, kas pie vainas un kā sataisīt?? edit: pīkstieni bija tāpēc, ka izņēmu ramu, tagad pīkstienu nav, bet tāpat neko nerāda, rūc, tad 1x nopīkstās kā parasti, bet ekrāna nav .. ;( Edited June 25, 2011 by Kikised* Link to comment Share on other sites More sharing options...
ANALGINS Posted June 26, 2011 Report Share Posted June 26, 2011 apsveicu esi nocepis kompi vari protams pārbaudīt tādus sīkumus kā teiksim iespraust citu video karti, bet izredzes mazas.. kā arī vari atrubīt visu, VISU periferiju, varbūtās tas pats cd-roms ir nokviecies un gļuku tev taisa Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kikised* Posted June 26, 2011 Author Report Share Posted June 26, 2011 (edited) šito es atrisināju, man viņš stāvēja horizontāli, tāpēc negāja, piecēlu vertikāli aizgāja, bet to disku negrib lasīt, kurā ir WINXP .. Ar to ielikšanu arī nesapratu, man rāda šitā Varbūt tāpēc ka nav DVDROM nevis DVDRW? Un varbūt var kautkā ielikt to setup iekšā cietajā, lai lasa no cietā?? kautkā tā. Edited June 26, 2011 by Kikised* Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kikised* Posted June 26, 2011 Author Report Share Posted June 26, 2011 (edited) nu labi tas viss štrunts, bet vienu lietu gribēju noskaidrot, kāpēc viņš uzreiz slēdzas iekšā kad ieliek šito iekšā??? ne tieši šis, bet otrs.. Edited June 26, 2011 by Kikised* Link to comment Share on other sites More sharing options...
vincister Posted June 26, 2011 Report Share Posted June 26, 2011 Jo BIOSā uzlikts "AC Back - Full On", uzliekot "Soft Off" neslēgsies, bez pogas nospiešanas. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kikised* Posted June 27, 2011 Author Report Share Posted June 27, 2011 un velviens jautājums par RAM, kad izņem ram laukā, tad viņam ir jāpīkst, man vismaz tā agrāk bija, bet tagad viņš nepīkst vairāk. Tas nozīmē ka ir nosvilis? Link to comment Share on other sites More sharing options...
jerrico Posted June 27, 2011 Report Share Posted June 27, 2011 Tak ved to kompi uz remontu, kamer pats lielais meistars neesi vel visu elektribas tiiklu aizlaidis guleet visam rajonam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kikised* Posted June 28, 2011 Author Report Share Posted June 28, 2011 (edited) Tad vecais ir detaļās un atkal problēmas ar jauno. Slēdzu iekšā itkā viss kārtībā, bet dators pēc kādām 20 min izlēdzās, vai rāda krāsainas strīpas. Un tā visu laiku.Tas laikam ir no pārkaršanas, skatos speedfanā un tur ir augstas teperetūras. Visvairāk karst 2,3 temp. Rekur tāpati tēma tikai citur, tur vairāk informācijas, bet tur mani nobloķēja.te Edited June 28, 2011 by Kikised* Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now