ExtraOrdinary Posted November 22, 2005 Report Share Posted November 22, 2005 (edited) Nu jau drīz būs pagājusi ~ nedēļa kopš spēles iznākšanas, esmu #8 blacklistā un palepošos ar to ka esmu savācis Viktora supru, #11 chixas mazdu, #9 evo 8 un #8 mustangu Pats visus pwnoju ar eclipsi (shown down there) un vienmēr bonusā ņemu performance shidu - tagad man jau ir suspension, turbo un transmission upgrades, kas man jau ir un nav ieliekami Tālāk papostojam savus sasniegumus un piemetam klāt savus nezvērus P.S. Ak jā - man pašlaik ~ 40% completed Edited November 22, 2005 by ExtraOrdinary Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bijach Posted November 22, 2005 Report Share Posted November 22, 2005 1%, bet gan jau.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kerchs Posted November 22, 2005 Report Share Posted November 22, 2005 (edited) parvietojos parsvara ar savu Fiat Punto. vel esmu konfiscejis Evo VIII, Cayman S,CLK 500 a un pats iegadjos Lotus Elise 45% completed Blacklist #7 p.s Blacklist #6; tagad ari dabuju pink slip uz Gallardo un 48% completed Edited November 22, 2005 by kerchs Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hugo Posted November 22, 2005 Report Share Posted November 22, 2005 man masinu speles nepatik Link to comment Share on other sites More sharing options...
cIm- Posted November 22, 2005 Report Share Posted November 22, 2005 heh jaa spelee tieshaam laba grafikai arii nau nevainas nespeleju ilgi bet ir izieti 14 % maz bet visam ir laiks ai nezinaju kaa ielikt bildiite bet parvietojos parsvaraa ar Renault Clio v6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
frenzzi Posted November 22, 2005 Report Share Posted November 22, 2005 speeleeju kaadas 3 dienas, vispaar man baigi gljuko vinsh, jo kompis galiigi nevelk un tapee arii nav taads kaifs speelet. taa amn vispaar tagad ir 11%, braucu ar golfu, ir kaadi 2 vai 3 performance upgreidi, nemaaceeshu nosaukt tagad. sevishkji daudz naudas neteereeju uz tjuuningiem. Veelaak mosh iemetiishu arii bildi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
courage666 Posted November 22, 2005 Report Share Posted November 22, 2005 vis ir loti jauki ar to mw tikai ne ar black edition MAN manu prat parastaja dala ir parmaz vagji bet black editation man neiet jo kad isnatle neprasa nemazam 4 disku galigs murgs kads zin problemas atrisinajumu? Link to comment Share on other sites More sharing options...
HyperBoy Posted November 22, 2005 Report Share Posted November 22, 2005 (edited) tiku līdz 30%, apnika, no interneta dabūju savegame. Tagad no policistiem mūku ar šo smukulīti kas man ļoti nepatīk šajā spēlē - uz viena plaukta var likt kautkādu Fiat Punto un jebkuru mašīnu no augstā gala (ja ir uzlikti visi ultimate performance apgreidi) Edited November 22, 2005 by HyperBoy Link to comment Share on other sites More sharing options...
xXx Posted November 22, 2005 Report Share Posted November 22, 2005 tiku līdz 30%, apnika, no interneta dabūju savegame. Tagad no policistiem mūku ar šo smukulīti kas man ļoti nepatīk šajā spēlē - uz viena plaukta var likt kautkādu Fiat Punto un jebkuru mašīnu no augstā gala (ja ir uzlikti visi ultimate performance apgreidi) vareetu iedot adresiiti save gameam? Link to comment Share on other sites More sharing options...
HyperBoy Posted November 22, 2005 Report Share Posted November 22, 2005 te ir arī pāris treineri un hinti. Link to comment Share on other sites More sharing options...
frenzzi Posted November 22, 2005 Report Share Posted November 22, 2005 mans zveers Link to comment Share on other sites More sharing options...
courage666 Posted November 22, 2005 Report Share Posted November 22, 2005 a man ari ir Link to comment Share on other sites More sharing options...
courage666 Posted November 22, 2005 Report Share Posted November 22, 2005 (edited) ee ka jums mans ECLIPSE? Edited November 22, 2005 by courage666 Link to comment Share on other sites More sharing options...
hero Posted November 22, 2005 Report Share Posted November 22, 2005 ee a es nemaaku ielikt bildi un es esmu 8# tape domaju jus man palidzesiet jo gribat redzeet manu auto es nemaku ka tur iisti copy un paste Link to comment Share on other sites More sharing options...
courage666 Posted November 22, 2005 Report Share Posted November 22, 2005 uzspied printscreen pogu ieej paint un uzspied paste Link to comment Share on other sites More sharing options...
flashback Posted November 22, 2005 Report Share Posted November 22, 2005 Nu es esmu izgaajis kaadus 24% laikam, tiko izpwnoju dzheku nr.10, dabuuju vinja porshu un bildi likt nav jeegas, jo man vinja ir tieshi taada pati kaa dabuuju. Kas attiecas uz paareejaam mashiinaam, kas ir/bija manaa iipashumaa - Fiat Punto es paardevu, bet Golfs, Supra un Eclipse tagad staav garaazhaa. Uz vizuaalo neko sevishkji neesu izgruudis (nu kraasu un dazhus vinilus jau nomainiiju), tikai uz performance, taapeec iipashi arii raadiit nav ko. Bet es izdomaaju, ka kraashu naudu, dabuushu maklaarenu un uztuuneeshu visu ko tur var, un pwnoshu ar to visus kadrus. Btw ieniistu EA Games sisteemu, ka lai multipleijeraa brauktu, vajag origjinaalo speeli pirkt. Atceros kaa pie drauga, kad veel pasham nets nebija, NFSU 1.dalju braucaam onlainaa, tas tieshaam bija interesanti, skatiities, kaadas citiem mashiinas un braukt arii bija daudz daudz interesantaak nekaa pret faqnajiem botiem Jaa un tur arii bija diezgan laba punktu skaitiishanas sisteema, nu bija reaali forshi.. A tagad dzheki izdomaajushi baigo cd-key sisteemu un katrs kods straadaa tikai vienreiz Ceru ka kaadreiz kaads h4x0rz izdomaas kaa to kaku apiet un es vareetu braukt onlainaa Link to comment Share on other sites More sharing options...
courage666 Posted November 22, 2005 Report Share Posted November 22, 2005 nu pa to sistemu vina strada ta pat ka steam! jaizrauj kabelis ara istaja laika un jaieliek atpakal istaja laika nfsug1 agrak bija normali punkti katram-100 punkti labi 1000 pro 10000 labakais a tagad 1000000000 noob utt galigi stulbi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kavacky Posted November 22, 2005 Report Share Posted November 22, 2005 http://www.needforspeed.lv - tur bija kaut kāds brīnums, kas ļāva sakonektēties ar čomiem un uzraut, tikai pēc brauciena momentā diskonekts. Bet pabraukāt var. Link to comment Share on other sites More sharing options...
flashback Posted November 22, 2005 Report Share Posted November 22, 2005 Oj, tiko Car Lotaa ieraudziiju Aston Martin. Zabejte pro mclaren. nu pa to sistemu vina strada ta pat ka steam! jaizrauj kabelis ara istaja laika un jaieliek atpakal istaja laika biggrin.gif hmm taatad to var apiet? Link to comment Share on other sites More sharing options...
courage666 Posted November 22, 2005 Report Share Posted November 22, 2005 nu precizi nezinu tas iedalas bet kad pirms instaleshanas prasa regeties tu pieregejies un beigas vins mekle cdkey vai nesakrit jau tad laikam 2 iedalas ir izrauj kabeli un kad ir pie beigam ieliec atpakal!katik jau nau jauna sistema nu ja te kads kas spej piekonekteties eagames serverim spes izrakt kodu un spelet bet cik zinu to laikam tikai retais prot Link to comment Share on other sites More sharing options...
Norek Posted November 22, 2005 Report Share Posted November 22, 2005 tikko izbaazu #6 un dabuuju shito ... + pietjuuneeju ... uz taadas neriktiigas taisnes 338 izspiedu .. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kavacky Posted November 22, 2005 Report Share Posted November 22, 2005 Pirmais Lexus. Bļin, netrāpīju visu ekrānā, slinkums bija taisīt vēl. Link to comment Share on other sites More sharing options...
courage666 Posted November 22, 2005 Report Share Posted November 22, 2005 hmm tev smuka es ceru ka cietiem patiks maneja Link to comment Share on other sites More sharing options...
emcee Posted November 22, 2005 Report Share Posted November 22, 2005 Pāris kilometrus izbraukājos un apnika... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jaanis Posted November 22, 2005 Report Share Posted November 22, 2005 meine toyotaa Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now