XekToR Posted November 22, 2005 Report Share Posted November 22, 2005 nick : xektor- (xEq) age : 18 location : Bauska pedeejaja laikaa varbuut buutiet pamaniijushi es speleeju uz gign.lv , tapec veeletos paluugt votemap jo 2-3 dienas vakaros paspeleju taa ilgaak (nav skola vai darbs) , nav obligaati vajadziiga nakts lai buutu vajadziiba likt votemap. votemap man agraak ir bijushas uz shii servera kad biju klanaa wC (sTorg,ArchAngel u.t.t.) tapec uzskatu ka man buus pieredze to lietoshana , kaa arii esmu veel admins uz cs.apollo.lv (kuraa vairs nespeleju jo gign uzskatu par labaaku serveri) tapec probleemam nevajadzeetu buut .. taatad kopsauceeja es veelejos pateikt tikai to , veeletos ieguut votemap. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rayus Posted November 22, 2005 Report Share Posted November 22, 2005 varetu tuvak par to kaa doma vinas lietot, jo mana milaka karte piemeram ir de_survivor un reti sanak vinu uzspelet, bet nesaku, ka nesanak. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dr. Pain Posted November 22, 2005 Report Share Posted November 22, 2005 man arii tas iemesls iisti skaidrs nebija un vispaar taadas komandas kaa votemap man shkjiet buutu jaadod ljoti reti, bet, ja speesi pateikt kaadu sakariigu iemeslu, tad gan jau varees iedot Link to comment Share on other sites More sharing options...
XekToR Posted November 22, 2005 Author Report Share Posted November 22, 2005 (edited) piemeeram ja gadaas ka peec gign_italy naaktu parastais italy un nebuutu neviena admina (iespeja maza bet gadiitos) edited : pa nakti cilveeku ir daudz ,par to es neshaubos , bet piemeeram peec Rayus mapes de_survivor veel spelet cheataou (nezinu kaa raxtas) arii ir diezgan nepatiikami , iisteniiba jau kaa nu kuram,bet votemap vareetu man dot iespeeju skatiities ko izveelas vairaakums Edited November 22, 2005 by XekToR Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest darek Posted November 22, 2005 Report Share Posted November 22, 2005 taada situaacija gadaas 1x gada bet taa kaa vinjsh spelee daudz vareetu jau itkaa! Link to comment Share on other sites More sharing options...
^Ali^ Posted November 22, 2005 Report Share Posted November 22, 2005 ja pec italy gign nak italy xm lieto uz nakamo karti kas ir pec italy ! bet nu lab xeeeksis norm un ja neliks ka deadly un lance vislaik votes uz aztec un d2 tad var iedot;) Link to comment Share on other sites More sharing options...
r&r Posted November 22, 2005 Report Share Posted November 22, 2005 es vispaar uzskatu, ka nevajadzeetu dot vairaak nevienam votemap, lai iet mapcycle... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Koma[Dzirciema] Posted November 22, 2005 Report Share Posted November 22, 2005 Manas domas ,nevajag nevienam vairāk votemap.Kas vainas mapciklam? Link to comment Share on other sites More sharing options...
test2 Posted November 22, 2005 Report Share Posted November 22, 2005 Es uzskatu ka votemap var taisīt tikai uz naakamo karti. Un visiem noņemt slap tiesības. Man iedot imunitāti no adminiem. Bet galvenais noņemt to slap momentu kad trāpa kādam savējam ... reāli kretinē Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted November 22, 2005 Report Share Posted November 22, 2005 man slinkums Link to comment Share on other sites More sharing options...
Set. Posted November 22, 2005 Report Share Posted November 22, 2005 Bet galvenais noņemt to slap momentu kad trāpa kādam savējam ... reāli kretinē me 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
TI-83+ Silver Posted November 22, 2005 Report Share Posted November 22, 2005 me 2 Na-ni Tas slaps tevi reizem medz izglabt no TK. Nu neshaujiet pa savejiem. Spelejat mierigak, nestresojat tik traki un tad varbut pat pietiks laika paluret, vai tiesham pretinieks, vai tomer savejais... Manuprat, viss kartiba Link to comment Share on other sites More sharing options...
XekToR Posted November 22, 2005 Author Report Share Posted November 22, 2005 lielisks 4ats par TK un slapiem nu paldies ka uzklausijaat .. gl Link to comment Share on other sites More sharing options...
test2 Posted November 23, 2005 Report Share Posted November 23, 2005 Tici man no TK sleps tevi neglābj ... ja džeks tevi tiešām gribēs TK ( piemeram es un tas moemnts nav aiz kalniem ) MAN vienalga kā bet tu mirsi! Link to comment Share on other sites More sharing options...
XekToR Posted November 26, 2005 Author Report Share Posted November 26, 2005 macho 6-dienas vakaraa arii veel slinkums uz poham ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
XekToR Posted December 1, 2005 Author Report Share Posted December 1, 2005 vajadzeetu itkaa izlemt vai man pieskjirt sho privaleegjiju vai arii TL . Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted December 1, 2005 Report Share Posted December 1, 2005 viss - es vairs tiesības nepiešķiru. Man apnika. Sakarā ar to ka gignā ir jauni cilvēki tagad tiesības var piešķirt arī viņi. tb bez manis to var vēl izdarīt dr. pain, EDD, krish, ownage un protams arī sakārnis worm (ā jā spite arī, bet viņa to nedara). viss, i quit. Es esmu sadevis tiesības kādiem 100 cilvēkiem. Negribu vairāk. Link to comment Share on other sites More sharing options...
fuj1tsy Posted December 1, 2005 Report Share Posted December 1, 2005 viss - es vairs tiesības nepiešķiru. Man apnika. Sakarā ar to ka gignā ir jauni cilvēki tagad tiesības var piešķirt arī viņi. tb bez manis to var vēl izdarīt dr. pain, EDD, krish, ownage un protams arī sakārnis worm (ā jā spite arī, bet viņa to nedara). viss, i quit. Es esmu sadevis tiesības kādiem 100 cilvēkiem. Negribu vairāk. malaciic sen jau vajadzeeja tagad tik jaaiet alinjsh iedzert Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dr. Pain Posted December 1, 2005 Report Share Posted December 1, 2005 luuk manas domas: man arii tas iemesls iisti skaidrs nebija un vispaar taadas komandas kaa votemap man shkjiet buutu jaadod ljoti reti, bet, ja speesi pateikt kaadu sakariigu iemeslu, tad gan jau varees iedot Link to comment Share on other sites More sharing options...
XekToR Posted December 2, 2005 Author Report Share Posted December 2, 2005 piemeram shoriit ... uz servera spelee 3vs4 de_vertigo,es saprotu ka forsha,jauka,interesanta ir shii mape,BET taadaa cilveeku daudzumaa ir pagruti sho mapi spelet (neskaidroshu kapec,cerams visi saprot),kaa arii kad tikko tikai naak saakt cilveki ieksha (vakar de_cbble) tad arii apmeeram shis te variants,laikam veel ali vai kas tur uzlika aim_map ,nebuutu vinja 2vs1 vai kkaadiigi veel trakaak speletu cheataou (nemaaku joprojaam to mapi uzraxtiit) ceru apmeeram saprati (special 4 Dr.Pain) .. Link to comment Share on other sites More sharing options...
^Ali^ Posted December 2, 2005 Report Share Posted December 2, 2005 hmm xeq es vismaz ja ir maz cilveki lieku xm kamer sanak cilveki un tad uz kadu lielaku nomainu un viss aiziet ! Pretenziju ar nevienam vel nav bijis! Link to comment Share on other sites More sharing options...
allworth Posted December 2, 2005 Report Share Posted December 2, 2005 (edited) Kā ?! Kā tu tā drīksti darīt ?! Aizskriešu ierīt drapītes sirdsmieram. P.S. Lai nedabūtu vārnas, xeq'am jau var iešķiebt balsošanas karti, jo skatos, ka viņš spēlē vēlu vakaros un naktīs - praktiski vienīgajos laikos, kad vispār vajag izmantot votemap. Edited December 2, 2005 by AllwOrth Link to comment Share on other sites More sharing options...
DeViL Posted December 2, 2005 Report Share Posted December 2, 2005 Emu vobshe ne4ego davatj nenado ! Tak kak sebja vesti neumejt ! Kstate poxoz na z00m ! toko Pizdetj umejet !!!! zaeto nerazk kicknut bil !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dr. Pain Posted December 2, 2005 Report Share Posted December 2, 2005 nu ok... uzliku, jo paskaidrojums bij' ok, vieniigi, ja dzirdeeshu suudziibas kaa "ienaak uzbliezh kartes viduu voti uz dust2", tad gan njemshu nost Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts