jankels4 Posted November 20, 2005 Report Share Posted November 20, 2005 (edited) Manai māsai ir 3 gadi un es nevaru atrast nevienu spēlīti prieksh vinjas (normālu) vinja spēlē kaut kādus pužļus tagad! visu laiku prasa kaut ko citu! Googlā jau meklēju neko sakarīgu neatradu! Ceru ka jūs varēsiet palīdzēt manai māsai! Edited November 20, 2005 by jankels4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted November 20, 2005 Report Share Posted November 20, 2005 taisni vai sirds lūzt p.s. viņai neko noziedot nevajag? Link to comment Share on other sites More sharing options...
jankels4 Posted November 20, 2005 Author Report Share Posted November 20, 2005 nee nevajag!!! nu tak prosta iemetiet linku lai vinja man vairs neprasa tās spēlītes!!!\ P.S. nu vispār pāris piecīshi noderētu! Link to comment Share on other sites More sharing options...
r&r Posted November 20, 2005 Report Share Posted November 20, 2005 iemaaci vinjai speeleet cs!!!!11 iistaa speelee triisgadiigajam beernama!!!!11 iedomaajies, cik forshi, vareesi ar savu maasinju kopiigi paarspriest kaarteejos forshos killus cs`aa, iespeeja, ko vienkaarshi nedriikst laist garaam! Link to comment Share on other sites More sharing options...
jankels4 Posted November 20, 2005 Author Report Share Posted November 20, 2005 (edited) man liekas ka CS vinjai buus diezgan gruuti iemaaciit, bet LIVE FOR SPEED vinja jau bish maak speeleet! es jau ar savu braali varu paarsprist foshos kilus (kerchu)! nu kamon tak kaads atsuutat kaadus linkus!!! Edited November 20, 2005 by jankels4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Traffic Posted November 20, 2005 Report Share Posted November 20, 2005 te lai spēlē flash spēlītes. Vispaar 3gadiigam beernam pie datora sēdēt nevajadzētu. Latvijā kāpjas datorspēļu atkarība! Link to comment Share on other sites More sharing options...
jankels4 Posted November 20, 2005 Author Report Share Posted November 20, 2005 (edited) taas vinja nemaak! vinja puzli no 9 gabalinjiem liek 12 min!! bet vinja grib kaut ko nepuzļveidiigu! Edited November 20, 2005 by jankels4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
slow hands Posted November 20, 2005 Report Share Posted November 20, 2005 dod lai speelee Diablo2: Lord Of Destruction, lai kachaa augshaa charus. kameer tu skolaa vai beernudaarzaa (es iisti nezinu, cik tev gadi) , tameer mazaa maashele, lai slaana visus monstrinjus un vaac labaas mantas. peec tam vari meeginaat e-bay paardod vai veel kaut kaados interneta shopos. neatceros vai Diablo naudu un mantas vareeja paardot, bet kaut kaada Everkvesta jau toch var, tikai taa speele maksaa naudu un katru menesi jamaksaa. P.S. tikai pasaki, lai sapeerk health potionus taa pavairaak eku speliites tavai mazajai maashelei, btw, taa it kaa arii paliidz treneet cs reakciju un citas fiichas (piem. rokas izturiigumu, lai tik aatri nonogursts). nu tur primitiivs tas uzdevums, izmisiigi ar peles kreiso taustinju nicini laukaa tos rimbuljus, kas piedzimst tanii laukuminaa. cerams, maasinja macees taadu rukaat! Link to comment Share on other sites More sharing options...
jankels4 Posted November 20, 2005 Author Report Share Posted November 20, 2005 (edited) WO rekur labs cilveeks kas rupeejas par maziem beerniem! Edited November 20, 2005 by jankels4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
narkoze Posted November 20, 2005 Report Share Posted November 20, 2005 3 gadi, ko tad vinja pie datora dara ? mikstas mantinjas vairs nau mode... Te ir spelites Man shita patik Link to comment Share on other sites More sharing options...
.em^ Posted November 21, 2005 Report Share Posted November 21, 2005 Blje jankels4 USE GOOOOOGLEEE Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest TradeMAAK Posted November 21, 2005 Report Share Posted November 21, 2005 dod lai speelee Diablo2: Lord Of Destruction, lai kachaa augshaa charus. kameer tu skolaa vai beernudaarzaa (es iisti nezinu, cik tev gadi) , tameer mazaa maashele, lai slaana visus monstrinjus un vaac labaas mantas. peec tam vari meeginaat e-bay paardod vai veel kaut kaados interneta shopos. neatceros vai Diablo naudu un mantas vareeja paardot, bet kaut kaada Everkvesta jau toch var, tikai taa speele maksaa naudu un katru menesi jamaksaa. P.S. tikai pasaki, lai sapeerk health potionus taa pavairaak eku speliites tavai mazajai maashelei, btw, taa it kaa arii paliidz treneet cs reakciju un citas fiichas (piem. rokas izturiigumu, lai tik aatri nonogursts). nu tur primitiivs tas uzdevums, izmisiigi ar peles kreiso taustinju nicini laukaa tos rimbuljus, kas piedzimst tanii laukuminaa. cerams, maasinja macees taadu rukaat! Es zinu vienu иali, kurр pa to laiku, kвmзr nav mвjвs, "пauj" sava brвlim spзlзt WoW. Parasti gan tв ir aprзнina honor kaиврana vai kвda cita monotхna darbоba, piemзram, goldfarmings. Link to comment Share on other sites More sharing options...
x_man Posted November 21, 2005 Report Share Posted November 21, 2005 Varbuut siis var! http://www.tanks.lv/game/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
x_man Posted November 21, 2005 Report Share Posted November 21, 2005 Un varbuut veel siis! http://netgames.apollo.lv/portal/games/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hazzer Posted November 21, 2005 Report Share Posted November 21, 2005 Ak tu dies prieks kam tad ir inbox un vis sitie pareejie cik esmu speleejis tur ir diezgan sakariigas dazas! Link to comment Share on other sites More sharing options...
jankels4 Posted November 21, 2005 Author Report Share Posted November 21, 2005 inbox un visus paareejos vinja veel nesaprot! googlu es jau izmantoju tur tik tizlas speeles atradu! tad kad biju izstaigaajis kaadas 30 lapas man pietika! Link to comment Share on other sites More sharing options...
x_man Posted November 21, 2005 Report Share Posted November 21, 2005 Paskaties manas spēlītes...... Link to comment Share on other sites More sharing options...
jankels4 Posted November 21, 2005 Author Report Share Posted November 21, 2005 pastijos vienas der THX! Link to comment Share on other sites More sharing options...
x_man Posted November 21, 2005 Report Share Posted November 21, 2005 Prieks palīdzēt! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now