Dj_Stay Posted June 3, 2011 Report Share Posted June 3, 2011 Sveicināti, es vēlos npskaidrot pēc jūsu domām vai šī meitene ir Izskatīga vai kāda ? P.S Šī meitene atļāva ielikt savu bildi @ www.gign.lv P.S.S Viņa nezin, kas ir GIGN bet tas po* P.S.S.S Paldies, balsojam.! Un arī komentējam Link to comment Share on other sites More sharing options...
ep1dem1c Posted June 3, 2011 Report Share Posted June 3, 2011 Kaut kāds sviests... Un ko? Noskaidrosi kāda viņa ir, tad domāsi koļīt vai nē? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dj_Stay Posted June 3, 2011 Author Report Share Posted June 3, 2011 Kaut kāds sviests... Un ko? Noskaidrosi kāda viņa ir, tad domāsi koļīt vai nē? Nēē vnk veikšu slēdzienu par viņas izskatu no jūsu puses Link to comment Share on other sites More sharing options...
attach Posted June 3, 2011 Report Share Posted June 3, 2011 paprasi draugiem (ja tev taadi ir) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rawen Posted June 3, 2011 Report Share Posted June 3, 2011 ITT Virginfags Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dj_Stay Posted June 3, 2011 Author Report Share Posted June 3, 2011 paprasi draugiem (ja tev taadi ir) Visi saka Pirmo variantu. Bet visi draugi zin viņu un man gribās zināt nepazīstamu cilvēku domas Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zorg`s Posted June 3, 2011 Report Share Posted June 3, 2011 Tad ieliec kādu viņas kailfoto, lai mēs ar sabalsotu par pirmo. Link to comment Share on other sites More sharing options...
OdyZ Posted June 3, 2011 Report Share Posted June 3, 2011 Nu ja tu gribi zināt cilvēku domas - nafig taisi balsošanu? Varēji vienkārši ļaut viņu aprakstīt kādu mēs viņu redzam, jo piedāvātie varianti bulšits, praktiski visi nozīmē vienu un to pašu - ar tiem tu parādi, ka tev viņa liekas simpātiska un mūsu domām nav nozīmes.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
CruelSummon Posted June 3, 2011 Report Share Posted June 3, 2011 Get a life. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dj_Stay Posted June 3, 2011 Author Report Share Posted June 3, 2011 Nu ja tu gribi zināt cilvēku domas - nafig taisi balsošanu? Varēji vienkārši ļaut viņu aprakstīt kādu mēs viņu redzam, jo piedāvātie varianti bulšits, praktiski visi nozīmē vienu un to pašu - ar tiem tu parādi, ka tev viņa liekas simpātiska un mūsu domām nav nozīmes.. Droši varat izsteikt arī savas domas, tas būtu labāk tieši un un un jā man viņa patīk Ko man tgd darīt ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
DoubleT Posted June 3, 2011 Report Share Posted June 3, 2011 (edited) Kapēc albumā nav nevienas bildes? PEDOB34R 4C71V473D http://www.draugiem.lv/user/291658 Edited June 3, 2011 by DoubleT Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dj_Stay Posted June 3, 2011 Author Report Share Posted June 3, 2011 Kapēc albumā nav nevienas bildes? PEDOB34R 4C71V473D http://www.draugiem.lv/user/291658 Viņai bija, bet izņēma, neteica, kapēc Vēlāk kad dabūšu vēl bildes varēšu ielikt Link to comment Share on other sites More sharing options...
~ jeyna ~ Posted June 3, 2011 Report Share Posted June 3, 2011 (edited) Es no šīs bildes, jeb rakursa, kādā meitene ir novietojusies pret kameru, nevaru veikt spriedumu par viņas izskatu. Lūdzu vairāk bildes. Vismaz vēl vienu. Ideālajā gadījumā divas. edit: Izņēma bildes, ja? Ka tik čalis tur apakšā nav tam visam. Sargi savu dupsi. Edited June 3, 2011 by minOrity Link to comment Share on other sites More sharing options...
kaamis Posted June 3, 2011 Report Share Posted June 3, 2011 PARAADI PUPUS! ZOOORG Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pieshels Posted June 3, 2011 Report Share Posted June 3, 2011 Kā teiktu vārdā nemināmās aprindās: >>>/soc/ Jāredz nefotošopotu bildi tuvplānā, tad varētu labāk pateikt, a tā man redze slikta, brilles vajag. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dj_Stay Posted June 3, 2011 Author Report Share Posted June 3, 2011 Vēlāk mēģināšu dabūt vēl bildes.. Man bija PC, bet rr win un vairs nav Man bija 1bilde kur viņa apakšveļāā Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pusdzīvais Posted June 3, 2011 Report Share Posted June 3, 2011 Te jau pasēdēt ar var dabūt.. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Print`Screen Posted June 3, 2011 Report Share Posted June 3, 2011 (edited) Tā jau arī ir gaumes lieta, kāds tev ģīmis patīk, protams augums arī. Man šķiet vidēji. If hers body is 8/10 and face 5/10 = 6.5/10. Edited June 3, 2011 by bon1facijs* Link to comment Share on other sites More sharing options...
~ jeyna ~ Posted June 3, 2011 Report Share Posted June 3, 2011 Vēlāk mēģināšu dabūt vēl bildes.. Man bija PC, bet rr win un vairs nav Man bija 1bilde kur viņa apakšveļāā Tad beidz dirst un ieliec, ja gribi mūsu viedokli. No tavas vecmammas-like bildes neko saprast nevar. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GooD`MeN Posted June 3, 2011 Report Share Posted June 3, 2011 wtf? Skaista un smuka? Smukas ir tikai govis... :forever_alone: Link to comment Share on other sites More sharing options...
laucinieks Posted June 3, 2011 Report Share Posted June 3, 2011 Arī cūkas! Link to comment Share on other sites More sharing options...
SkaM^ Posted June 3, 2011 Report Share Posted June 3, 2011 Kāda starpība starp variantiem -Normāla -Tāda tīri normāla ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
AmE Posted June 3, 2011 Report Share Posted June 3, 2011 (edited) Vairāk bildes lūdzu. ps. cik viņai gadu? Edited June 3, 2011 by AmE Link to comment Share on other sites More sharing options...
Print`Screen Posted June 3, 2011 Report Share Posted June 3, 2011 (edited) wtf? Skaista un smuka? Smukas ir tikai govis... :forever_alone: Jap atbilžu izvēle ir tāda neskaidra gan. PS. Man vispār ideja iešāvās. Varētu katru nedēlu kāds kādu meitenes bildi likt iekšā un mēs vērtētu Pēc tam sabalsotu kurš iet viņu Just for fuN! Edited June 3, 2011 by bon1facijs* Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lumpy Posted June 3, 2011 Report Share Posted June 3, 2011 Man vispār ideja iešāvās. Varētu katru nedēlu kāds kādu meitenes bildi likt iekšā un mēs vērtētu Ideja laba, patiesībā. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now