Jump to content
GIGN Forum

Vote Nextmap


Recommended Posts

Es nezinu kā jūms, bet man liekas ka GIGN publikai nevaidzētu atļaut pašiem izvēlēties nākošo mapi, respektivi noņemt votemap mapes beigās. Otrs variants ir recently played mapju (mapes,kas ir nesen spēlēts un nevar nominēt tajā brīdī) skaitu palielināt teiksim uz 10, 15. Tas palielinātu mapju daudzveidību GIGN pubā. Ja cilvēki sāk pazust no servera, tad vienmēr var administrātors uzmest de_dust2 un severis atkal būs līdz malām pilns. CS:S ir patiešām plaša un interesanta mapju izvēle, diemžēl daudzas no tām trīspadsmit gadīgu tīni nespēj ieinteresēt, un kad es esmu nominējis, piemēram, de_port un votā blakus izlec de_dust2/cs_office es uzreiz uztaisu pie sevis /facepalm un eju padarīt kaut ko citu.

Patiešām, kad pēdējo reizi esat spēlējuši:

de_cpl_strike, de_compound, de_prodigy, de_port, de_chateau, de_train, de_nuke vai pat de_piranasi, kas šeit parādās diezgan reti, visas ir patiešam interesantas mapes, kas source sākumā bija patiešām pieprasītas un populāras. Varbūt mapēm ir trūkumi, piemēram, kā de_compound nelīdzsvarotās komandas, bet teiksim de_aztec tas taču netraucē. Ja augšā gaišās galvas neņems mani vērā, tad vismaz palūgšu mazos administrātorus sākt trīspadsmitgadīgos pievērst nepopulārajām mapēm.

Uzskates materiāls - http://stats.gign.lv/css/hlstats.php?mode=maps&game=css

P.S. Netaisīšu velvienu topiku, ir kāds veids kā noņemt voice vienai personai, nevis visai komandai reizē? Bieži vien ir kāds, kuru nevar izturēt, bet dažreiz arī negribās visus uzreiz aizvērt.

Edited by maddn
Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Protams jāpiekrīt. Es savukārt kad spēlēju cenšos kaut cik normaliem cilvēkiem pateikt lai nominē mapes kas nav tiešām spēlētas,piemēram, kaut tās pašas ko maddn ieteica. Pašā votē rādās 6 vai 7 mapes, īsti neatceros. Ja 6 cilvēki kas ir saprātigi, var katrs nominēt pa vienai mapei (izņemot tās top 5) tad arī pašā votē mapes beigās parādīsies tās visas,patiešām sakarīgās, ko gibēsim visi kopīgi uzspēlēt. Protams, šeit netiek izslēgts, ka kāds sīcis uzspēj nominēt dd2 vai aztec, tad gan , protams, iznākums ir skaidrs. Bet tā tas viss principā strādā un ir daudz lielāka iespēja uzspēlēt patiešām ko neredzētu! :)

Link to comment
Share on other sites

Protams, gribētos jau spēlēt tik konkrētu karti tik vienu reizi pa dienu. BEEEET bez šīm "top 5" kartē nu nekādīgi, nebūs viņu, nebūs spēlētāju.

Vieglāk būtu, neļaut nominēt kartes, bet gan uzlikt jau standarta automātiskās votes, kas sevī ietvertu šo dažādību. Piemērs, vienā votē dd2,atztec, utml.. izspēlē izvēlēto karti, izmetas jauna vote ar kartēm - piranesi prodigy utml.

Nu kaut kā tā, cerams, ka doma ir saprotama!

Link to comment
Share on other sites

Godīgi sakot, es domāju ka varētu arī samazināt mapes garumu no 30 min. uz 20 min., jo godīgi sakot, 30 minūtes nospēlēt vienu mapi labā līmenī ir grūti, ātri vai vēlu aiziet gaļa. Turklāt, 20 min. nepietiek, tad var mierīgi extand vote uzmest administrātors.

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...