Jump to content
GIGN Forum

Statistika


Recommended Posts

Sveiki.. gribeetu juus paprasiit lai uzliek taadu pashu statistiku war3 serverim kaa parastajam.. jo ljoti gribas dazhreiz paskatiities kaa un ar ko cik daudz ir noshauts.. un domaaju to pashu gribeetu kaads veel..

otrais kas buutu labi ja war3.gign.lv pievienootu kaadus 2 vai 4 slotus speeleetaajiem.. jo prieksha war3 jo vairaak jo labaak.. Paldies.. gaidu juusu atbildes..

Link to comment
Share on other sites

es iisti nesaprato ko tu ar to gribeeji pateikt? es zinu ka sheit pastaav statistika kura raada cik kam war3 XP.. bet vajadzeetu lai tomeer statistika raada cik un ar ko ir noshauts.. taa buutu daudz interesantaak..

Šeit diemžēl nerāda , tad tev jālieto psychostats

Link to comment
Share on other sites

ko man vieniigajam jalieto psychostats? kaa to var lietot? kapeec nevareetu uzlikt lai uz saites visu radiitu? pagaidiisim atbildi no kaadas citas persoonas.. kura speej vispaar te kautko mainiit )

Kas tev var mainīt ir 2 veidu stati

War3 xp stati - izskatās šādi

Psychostats - izskatās šādi

Savādāk envaru iebraukt ko īsti tu vēlies redzēt ?

Link to comment
Share on other sites

tu vispaar pats esi pa tiem linkiem izgaajis un paskatijies ko tu man vispaar dod.. )) pirmais links ladee uz manu datoru xp_statistics_v1_2.1.. tas galiigi garaam ... un otrais links ir uz csdm.gign.lv )) taatad es gribeetu lai uz war3 servere uzstaadaa taadu pashu statistiku kaa otrajaa linkaa.. tagad saprati? )

Link to comment
Share on other sites

Tad lūdzu šeit ir lejupielādējami tie stati

taatad ja es gribu vnk paskatiities servera status uz war3.. man ir jaakacha viena no spychostats programinjaam??? tas ir kautkaads marazms.. kapeec visi war3 servera speleetaaji nevar paskatiities cik killi un t.t vnk uzpiezhot uz linka gign saitee .. kaa to var izdatiir ar pub un csdm serveriem???

php kas tu vispaar esi kautkaats moderators? tu vari izdariit taa lai XP vietaa budu psychostats uz gign saites?

Link to comment
Share on other sites

zini ko paldies tev par to ka paliidzi man te.. bet shitaa visa hujnja man gan nav vajadziiga.. un ladeet te viskautkaadas MSQ u.t.t lazhas es netaisos

es vnk gribeetju lai uz www.gign.lv saites buutu ne tika 2 serveriem taas psychostats.. bet arii war3 serverim.. ko tu vel nesaprati pizdec?!?!

ES uzdodu vel reiz konkreetu jautaajumu . - VAI IR IESPEEJAA UZ WWW.GIGN.LV SAITE UZLIKT WAR3 SERVERA STATISTIKU.. CIK UN KAA IR NOSHAUTS AR KAADU IEROCI UN TAMLIIDZIIGU.. ES DOMAAJU NEVIENAM NAV INTERESANTI SKATIITIES CIK KURAM XP IR SAKRAATI UNDEADAM U.T.

Link to comment
Share on other sites

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...