andRe Posted May 13, 2011 Report Share Posted May 13, 2011 (edited) Radās ideja, varētu uzrīkot gignā pubers vs. pros eventu, lai mazliet atdzīvinātu gignu. PUB komandu varētu pārstāvēt spēlētāji bez īpašas 6x6 pieredzes, komandā būtu 9 spēlētāji - klases limits 1. PRO komandu varētu pārstāvēt spēlētāji ar 6x6 pieredzi. Klašu limiti: Scout - 2 Soldier - 2 Pyro - 1 Demo - 1 Heavy - 1 Enginieer - 1 Medic - 1 Sniper - 1 Spy - 1 * Visiem spēlētājiem, kas piedalās, jābūt gignā zināmiem spēlētājiem. * Varētu izspēlēt 3 kartes - pl_badwater, cp_badlands, cp_gravelpit. * STV Tā teikt, uzrīkot un pašaudīties 4fun, pirms vasaras. Edited May 13, 2011 by andRe Link to comment Share on other sites More sharing options...
Goodbye Posted May 13, 2011 Report Share Posted May 13, 2011 Rēķinies ka PRO ir jabūt tiešām PRO div4 min, jo puberi ar šaut māk lai nebūtu RAPE. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Su1c1deR Posted May 13, 2011 Report Share Posted May 13, 2011 (edited) es piesakos uz demo! edit; puberos Edited May 13, 2011 by Su1c1deR 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
andRe Posted May 13, 2011 Author Report Share Posted May 13, 2011 es piesakos uz demo! edit; puberos sākumā apspriežam ideju, kā tādu. Pēctam domāsim par komandām un tu esi pieredzējis spēlētājs, tev būtu pēc idejas jāatrodas 2. pusē. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Goodbye Posted May 13, 2011 Report Share Posted May 13, 2011 (edited) Kādas komandas. Izvēlas 2 kapteiņus, katrs vāc sev savas komandas. Ā un Su1c1der tu esi div5 shitnerd, Edited May 13, 2011 by Goodbye Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pieshels Posted May 13, 2011 Report Share Posted May 13, 2011 * Visiem spēlētājiem, kas piedalās, jābūt gignā zināmiem spēlētājiem. Būs pagrūti savākt 15 zināmus spēlētājus, no kuriem 6 spēlē profesionālā līmenī. Pat ja tas izdosies, noorganizēt vienu datumu būs gandrīz neiespējami, ņemot vērā, ka daudziem ir eksāmeni (lasi - gada beigas), kā arī pavasara/vasaras/siltā laika faktors. Katrā ziņā esmu par, varu tikt nedēļas nogalēs. Piesakos uz PUB pyro. Vai gadījumā nav vieglāk kādu vakaru iemest steam paziņojumu, ka gign tf2 serverī notiek BLOODY MASSACRE PARTY? Link to comment Share on other sites More sharing options...
AmE Posted May 13, 2011 Report Share Posted May 13, 2011 Es piesakos pie skauta, vienalga kurā komandā. Link to comment Share on other sites More sharing options...
andRe Posted May 13, 2011 Author Report Share Posted May 13, 2011 (edited) Būs pagrūti savākt 15 zināmus spēlētājus, no kuriem 6 spēlē profesionālā līmenī. Pat ja tas izdosies, noorganizēt vienu datumu būs gandrīz neiespējami, ņemot vērā, ka daudziem ir eksāmeni (lasi - gada beigas), kā arī pavasara/vasaras/siltā laika faktors. Katrā ziņā esmu par, varu tikt nedēļas nogalēs. Piesakos uz PUB pyro. Vai gadījumā nav vieglāk kādu vakaru iemest steam paziņojumu, ka gign tf2 serverī notiek BLOODY MASSACRE PARTY? Zem PRO komandas būs vienkārši 6x6 pieredzējuši spēlētāji, kuri prot šaut, stiprā puse šai komandai būs pieredze un teamwork. Zem PUB būs vienkārši puberi. EDIT: Beidzat pieteikties komandās , ja pasākums notiks, tad tiks izveidoti atsevišķi topiki. Edited May 13, 2011 by andRe Link to comment Share on other sites More sharing options...
Banāna Telefons. Posted May 13, 2011 Report Share Posted May 13, 2011 Es labprāt piedalītos. [zem puberiem ofc] Link to comment Share on other sites More sharing options...
+Demetrius Posted May 13, 2011 Report Share Posted May 13, 2011 Pro te. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SkaM^ Posted May 13, 2011 Report Share Posted May 13, 2011 Pro demo te + Ir demo brilles Link to comment Share on other sites More sharing options...
Su1c1deR Posted May 13, 2011 Report Share Posted May 13, 2011 badwateru varetu aizstat ar kautkadu gully un puberi izmantos kautkadu mumble/vt/ts? ps Davaj buvejat augsa reg topiku Link to comment Share on other sites More sharing options...
Queer Posted May 13, 2011 Report Share Posted May 13, 2011 Ideja laba, bet tos PRO varētu aizstāt spēlētāji, kas gign servera statos ir līdz 50 vietai, un pārējie pie random spēlētājiem. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Su1c1deR Posted May 13, 2011 Report Share Posted May 13, 2011 Ideja laba, bet tos PRO varētu aizstāt spēlētāji, kas gign servera statos ir līdz 50 vietai, un pārējie pie random spēlētājiem. galigi garam kas tad tie par pro tur butu savaksusies? Link to comment Share on other sites More sharing options...
andRe Posted May 13, 2011 Author Report Share Posted May 13, 2011 (edited) Lai izsakās macho, worms, vēl pāris viedokļi, tad domāsim par komandām. Nav jēgas neko vēl dalīt...pirms nav vēl servera, uz kā pasākumu rīkot. Domāju, ka šo varētu uz nākošo weekendu ātrākais, tākā laika vēl ir daudz. Par komandu dalīšanu - kā jau onamons minēja, nepieciešams savākt nedaudz pārāku PRO komandu(pēc komandas skill līmeņa), jo tomēr spēle būtu 6v9. Katrai komandai varētu būt viens kapteinis, PRO komandas kapteinis komandu nokomplektētu pēc saviem ieskatiem. PUB komandu varētu savākt no pārējiem gribētājiem izveidojot jaunu topiku(to varētu sākt darīt, kad PRO komanda būtu jau nokomplektēta), kur pietiektos visi, kam ir vēlēšanās. Edited May 15, 2011 by andRe Link to comment Share on other sites More sharing options...
Goodbye Posted May 13, 2011 Report Share Posted May 13, 2011 (edited) galigi garam kas tad tie par pro tur butu savaksusies? uubers natijs unts es tetris andree tu anhur 3dz doks problem suicider? btw nodropaa eslaa davai Edited May 13, 2011 by Goodbye Link to comment Share on other sites More sharing options...
bReeTz Posted May 13, 2011 Report Share Posted May 13, 2011 uubers natijs blaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa bļa, kur es? veselas 3,5 reizes esmu 6x6 spēlējis!!!11111oneone! p.s. ideja jau forša, pilnīgi jāsabīda PC ar tf2, lai varētu puberu lokā ielaist cūkam svinu sejā. Vai arī pacepināt cūku uz lēnas uguns. Vai arī uzpaipot cūku nahren debesīs. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kinyu Posted May 13, 2011 Report Share Posted May 13, 2011 :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
cucinjshs Posted May 13, 2011 Report Share Posted May 13, 2011 ideja jau forša, pilnīgi jāsabīda PC ar tf2, lai varētu puberu lokā ielaist cūkam svinu sejā. Vai arī pacepināt cūku uz lēnas uguns. Vai arī uzpaipot cūku nahren debesīs. Link to comment Share on other sites More sharing options...
+Demetrius Posted May 13, 2011 Report Share Posted May 13, 2011 es problem suicider? btw nodropaa eslaa davai Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dangerous Lihs Posted May 13, 2011 Report Share Posted May 13, 2011 Es arī gribu Link to comment Share on other sites More sharing options...
hwan Posted May 13, 2011 Report Share Posted May 13, 2011 MANI PRO SARAKSTĀ PLX, THX. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bamb1n0 Posted May 13, 2011 Report Share Posted May 13, 2011 pašaudītu par puberiem Link to comment Share on other sites More sharing options...
strangeris Posted May 15, 2011 Report Share Posted May 15, 2011 (edited) lkm jau pie pr0 būtu jāiet, bet es esmu tikai top 100 apakšgalā Par maz gignā spēlēts. http://steamcommunity.com/id/strangeris/ Edited May 15, 2011 by strangeris Link to comment Share on other sites More sharing options...
bReeTz Posted May 15, 2011 Report Share Posted May 15, 2011 lkm jau pie pr0 būtu jāiet, bet es esmu tikai top 100 apakšgalā mīkstais, mans un cūkas skills ir tāds, ka mums ir savs tops izdomāts, ko redzam tikai mēs un vēl ursis. Ja nopietni, cik tālu šī ideja ir pavirzījusies? Jāsāk jau pirksti iesildīt, metot savvaļas cūkām ar granātām? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now