emt+ Posted May 11, 2011 Report Share Posted May 11, 2011 Link to comment Share on other sites More sharing options...
pikaso Posted May 11, 2011 Report Share Posted May 11, 2011 A man pohuj. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kaamis Posted May 12, 2011 Report Share Posted May 12, 2011 tāds maziņš ritenītis, un sēdekli laikam nozaga? Link to comment Share on other sites More sharing options...
dfa- Posted May 13, 2011 Report Share Posted May 13, 2011 mixam nav obligāts sēdeklis. Link to comment Share on other sites More sharing options...
padod alu Posted May 13, 2011 Report Share Posted May 13, 2011 Haha, spēcīgi pozitīva attieksme te dažiem. Protams, ka ērtāk ir sēdēt krēslā, audzēt alus vēderu un fleimot uz visiem pēc kārtas, te vismaz cilvēks cenšas kaut kā mazliet produktīvāk pavadīt savu brīvo laiku, kas vien jau ir apsveicami. Par video - 2:47 forši izgāji no situācijas, malacis. Link to comment Share on other sites More sharing options...
NaGe Posted May 15, 2011 Report Share Posted May 15, 2011 Ir labs. Nerubīju neko par bmx, bet man patika Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dj_Stay Posted May 15, 2011 Report Share Posted May 15, 2011 Ir labs.. Pats agrāk braukāju, bet nesanāca nekad neko iemācīties āā a kas jums UK nav skeitparku ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Turismox Posted June 11, 2011 Report Share Posted June 11, 2011 (edited) pediņš - ar melnu huiņu ausī(s), deru ka tavā dzīvē nevienas meitenes nav bijušas tikai bmx'a stūrē pipelē ps. man ari pohuj Edited June 11, 2011 by Turismox Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dj_Stay Posted June 11, 2011 Report Share Posted June 11, 2011 pediņš - ar melnu huiņu ausī(s), deru ka tavā dzīvē nevienas meitenes nav bijušas tikai bmx'a stūrē pipelē ps. man ari pohuj Tu esi nožēlojams Tik zini, kā visiem braugt augumā, gan jau ka pats savā dzīvē pīzdu neesi redzējis. Un ja kas tas ir sporta veids Viņš vismaz ar tādu nodarbojas Link to comment Share on other sites More sharing options...
Turismox Posted June 11, 2011 Report Share Posted June 11, 2011 (edited) Tu esi nožēlojams Tik zini, kā visiem braugt augumā, gan jau ka pats savā dzīvē pīzdu neesi redzējis. Un ja kas tas ir sporta veids Viņš vismaz ar tādu nodarbojas baigais sports ar bmx'u braukt, tad salīdzinājumam labāk golfu spēlēju kuru arī neuzskatu par sporta veidu ps. atrodi draudzeni, tad tādus teicienus vismaz fakinais bērns nelietosi Edited June 11, 2011 by Turismox Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dj_Stay Posted June 11, 2011 Report Share Posted June 11, 2011 baigais sports ar bmx'u braukt, tad salīdzinājumam labāk golfu spēlēju kuru arī neuzskatu par sporta veidu ps. atrodi draudzeni, tad tādus teicienus vismaz fakinais bērns nelietosi Es savos bērnu gados esmu gudrāks par tevi Tu jau vien māki, sēdēt un malku cirst. Starp pleciem vien ir tik 4.Klases (sun) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Turismox Posted June 11, 2011 Report Share Posted June 11, 2011 Es savos bērnu gados esmu gudrāks par tevi Tu jau vien māki, sēdēt un malku cirst. Starp pleciem vien ir tik 4.Klases (sun) ko gudraku pateikt nevareji neDD Link to comment Share on other sites More sharing options...
dextOr Posted June 11, 2011 Report Share Posted June 11, 2011 (edited) Turismox, lūdzu, definē vārdu "sports" Edited June 11, 2011 by dextOr Link to comment Share on other sites More sharing options...
attach Posted June 12, 2011 Report Share Posted June 12, 2011 nee nu braukshana ar bmx ir sports,bet nezinu vai golfs ir sports to var spelet kautvai 90gadigi opishi,drizak golfs varetu tikt iedalits pie koncentresanas un 6aru speeleem tapat kaa kerlings (ka var but tada huinja ?? ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
BullsEyE* Posted June 12, 2011 Report Share Posted June 12, 2011 Ir zbis man patika Link to comment Share on other sites More sharing options...
AmE Posted June 12, 2011 Report Share Posted June 12, 2011 @attachment Tad jau hokejs arī ir mešana uz šaru, ne? Domā ko runā. ps. Kērlings rullē dirsu, tāpat kā golfs. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Turismox Posted June 12, 2011 Report Share Posted June 12, 2011 (edited) Turismox, lūdzu, definē vārdu "sports" kādam tas saucās sports, bet personīgi šajā video neuzskatu to par sportu.\ vis man pohuj ejiet dirst ps. sports Edited June 12, 2011 by Turismox Link to comment Share on other sites More sharing options...
bullet Posted June 20, 2011 Report Share Posted June 20, 2011 Tu esi viens aprobežots daunis?? Tavai zināšanai arī šahs un pokers mūsdienās skaitās sportaveidi. Tos varētu nepieskaitīt sportam, bet bmx ir tā sastāvdaļa. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bmw2212 Posted June 22, 2011 Report Share Posted June 22, 2011 Tu esi viens aprobežots daunis?? Tavai zināšanai arī šahs un pokers mūsdienās skaitās sportaveidi. Tos varētu nepieskaitīt sportam, bet bmx ir tā sastāvdaļa. velviens stulbenis Link to comment Share on other sites More sharing options...
dextOr Posted June 23, 2011 Report Share Posted June 23, 2011 Tu esi viens aprobežots daunis?? Tavai zināšanai arī šahs un pokers mūsdienās skaitās sportaveidi. Tos varētu nepieskaitīt sportam, bet bmx ir tā sastāvdaļa. Cik man zināms: šahs ir galda spēle, un pokers ir kāršu spēle. Nezinu, kopš kuriem laikiem tie ir pieskaitāmi par sportu. Tad jau es varu sēdēšanu krēslā vai gulēšanu gultā arī nosaukt par sportu - tik pat daudz fiziskas aktivitātes kā iepriekš minētajos. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jerrico Posted June 23, 2011 Report Share Posted June 23, 2011 Cik man zināms: šahs ir galda spēle, un pokers ir kāršu spēle. Nezinu, kopš kuriem laikiem tie ir pieskaitāmi par sportu. Tad jau es varu sēdēšanu krēslā vai gulēšanu gultā arī nosaukt par sportu - tik pat daudz fiziskas aktivitātes kā iepriekš minētajos. Vari apstriideet vai nee, bet taa nu tas ir, shahs un dambrete skaitaas pie sporta veidiem, pats agraak braukaaju pa saceneem, zinu uz 100%. Lai arii cik diivaini un pastulbi neliktos, bet ta ir Link to comment Share on other sites More sharing options...
NaGe Posted June 24, 2011 Report Share Posted June 24, 2011 Man liekas, ka mūsdienās sports = sacensības. Viss, kur ir sacensības, tagad ir sports. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now