Jump to content
GIGN Forum

Beam Visīts


Nightmares^^
 Share

Recommended Posts

Čau,

Tātad man te skapī mētājas viens diezgan pavecs visīts un gribēju apvaicāties vai tam ir kāda reāla vērtība.

Viens ir tas, ka viņš, man šķiet, ir ievests no štatiem, viņam varētu būt kādi 20+ gadi... Latvijā tādu pudeli nekur neesmu redzējis. Ražošanas gadu uz pudeles arī neatradu un neko sīkāku, iekšā viss vēl ir, vaļā nav taisīts.

kso-1305059245-U7537.jpg

kso-1305059297-U7537.jpg

kso-1305059320-U7537.jpg

kso-1305059339-U7537.jpg

Link to comment
Share on other sites

Par blended viskiju šaubos, ka varēsi dabūt labu piķi. Vot būtu tas single malt, tad varbūt tirgus vērtība jua būtu cēlusies. Paglabāk labāk kādam nozīmīgam notikumam un tad korķē vaļā.

Link to comment
Share on other sites

Imho ir veerts, cik guuglee paskatiijos - shajaas pashaas pudelees ir Jim Beam viskijs, visticamaak ljoti vecs. Sheit var paluureet, pa cik apmeeram piedaavaa tuskhas pudeles - http://www.ioffer.com/i/Jim-Beam-Whiskey-decanters-124187739

imho kolekcionaariem vareetu patikt.

+ cik nopratu, labaak pudeles paardot bez shkjidruma iekshaa.

http://cgi.ebay.com/JIM-BEAMS-VTG-1980S-DECANTER-FEATURE-PINTAIL-DUCK-WOW-/350326335624?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item519113a888 KACHING.

Link to comment
Share on other sites

Nezinu, vai ir vērts pārdot tādu pudeli, lai izklaidētos vienu nedēļas nogali ( knapi ). Labāk paturēt sev un izbaudīt, kad ir kāds foršs sūds noticis. Nevari zināt, kad nākamo reizi vēl būs iespēja dzert 20+ gauds vecu visīti.

Link to comment
Share on other sites

Reku kaut kāds čoms tirgo par 50$ (visas vai vienu - nevar saprast).

http://forums.vwvortex.com/showthread.php?4706064/page10

Bet vispār neizskatās, ka tās pudeles iet dārgāk par 25$. Saproti - vajag baigi reto pudeli, lai aizietu pa labu piķi. Piem - kaut kāds uber aniversaru 100 limited edition! ;)

Beefs

Hmm.. interesanti - tur šmiga vēl ir? Varētu no tevis par 20Ls tad paņemt to pudeli un pipihāties! :D

Edited by 0xDEAD BEEF
Link to comment
Share on other sites

Opā, paldies Cerezai, ka atradās tieši tāds oriģināls. Man nesanāca atrast. Tā kas tur ebajā tak nav tukša pudele? Es kaut kā neatradu, vai ar saturu vai bez...

Ebay'aa izskataas, ka ir pilna pudele, but i'm not sure, es peec korkja markjeejuma spriezhu, es papeetiiju kkaadaa forumaa, kur runaa par tiem jim beam dekanteriem (vinji ir nenormaali daudz), tur bija tip, ka labaak ir paardot/glabaat tukshu, jo alkohols visticamaak sabojaasies.

labi, visticamaak, ka tuksha, jo, ja mani atminja nevilj, tad no USA nevar meilot nekaadus shkjidrumus, so buutu nereaali, ka vinjsh piedaavaa worldwide shipping.

Link to comment
Share on other sites

Pārdot man viņu nav interese, man interesē kāda ir viņa reālā vērtība. Es jau kādus gadus 5 cenšos viņu pālī neiztukšot :D

Nu par 50Latiem es točna neatdotu. Arī pa 100 diez vai.

Nu nez vai tur kaut kas varētu būt baigi sabojājies, pudele visu laiku stāvējusi pirtiņā, kur ir vēss, nedaudz mitrs gaiss, un pudele nav ne reizi atvērta, marķējuma papīrīts nav pārrauts, nepārraujot atvērt nevar.

Link to comment
Share on other sites

Viņš jau uztraucās vai nav palicis "indīgs", jo "nevar taču lietot, pat ja termiņš ir beidzies vakar".

Principā, ja zināms cik pilnai pudelei jābūt, var pateikt vai kaut kas ir iztvaikojis ārā. Bet nu tas vairāk der caurspīdīgām pudelēm. :)

Link to comment
Share on other sites

Atceros, vectēvam pirms gadiem 15 uzdāvināja viskiju krutā pudelē (caurspīdīgā) iekšā ķip bij k-kāds tur 38 gadus vecs viskijs. vel pirms gadiem 5iem izskatījās super. protams pudele netika taisīta vaļa utt. pašlaik iekšā ir caurspīdīga/duļķaina žļurga. diezvai viņa labi garšo. tilpums iekšā nav mainījies.

Link to comment
Share on other sites

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...