~ jeyna ~ Posted May 1, 2011 Report Share Posted May 1, 2011 Nightmares, tev acīmredzami ir kompleksi. Tu dziļi iekšā esi sievisķīgs un tā konkrētā tevis daļa laužās ārā un vienīgais veids kā to apslēpt ir neskūt dibenu. Bet es netiesāju. Es gan gribētu piebilst, ka dzimumloceklis izskatās daudz lielāks ar pilnībā nodzītu kaunuma apmatojumu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nightmares^^ Posted May 1, 2011 Report Share Posted May 1, 2011 (edited) A man liekas, ka esi saskatījies pārāk daudz filmas To es skatos pēc tā, ka pizģī teicienus no filmām izsakot tos kā savu piebildi Un pēc tās otrās daļas arī varētu teikt, ka mož tev kompleksi par to, ka maziņš pincītis un nodzenot krūmu viņš izskatās lielāks? Izskats var būt maldīgs P.s. Es nediršos ar tevi, es tikai biš troļļoju, ja nepamanīji Edited May 1, 2011 by Nightmares^^ Link to comment Share on other sites More sharing options...
~ jeyna ~ Posted May 1, 2011 Report Share Posted May 1, 2011 Jo es visu šeit rakstīju nopietni. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ep1dem1c Posted May 1, 2011 Report Share Posted May 1, 2011 Ja neesi balts zombijs, bet esi normāli iededzis, tad kāju apmatojums sievietēm liekas pievilcīgs! Ganjau ka ne visām, bet lielai daļai gan 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
dyversant Posted May 2, 2011 Report Share Posted May 2, 2011 Es principā esmu vienmēr uzskatījis, ka vīrietim ir jāskuj paduses un kule! Kā var prasīt no sievietes, lai viņai nebūtu mūžameži, ja pašam draugs kā pūce kokā sēž,ka galva vien spīd ārā. ( vai ku literātiski) un paduses - nu kamoon, tas man liekas ir loģiski. Bet nu par to pakaļu es tā kā pieklusēšu lai nevienu neapvainotu. Bet man neliekas tas vajadzīgi tāpat kā kājas. Link to comment Share on other sites More sharing options...
0xDEAD BEEF Posted May 2, 2011 Report Share Posted May 2, 2011 BTW visi velosipēdisti skuj kājas (nu tie kas sačos brauc). Laikam, lai būtu mazāka gaisa pretestība un arī svērtu mazāk! Beefs Link to comment Share on other sites More sharing options...
~ jeyna ~ Posted May 2, 2011 Report Share Posted May 2, 2011 Peldētāji arī. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ep1dem1c Posted May 2, 2011 Report Share Posted May 2, 2011 Un ļoti liela daļa basketbolistu arī Link to comment Share on other sites More sharing options...
kaamis Posted May 2, 2011 Report Share Posted May 2, 2011 un es arī. UN un es ēdu lakricu! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miedzinjsh Posted May 2, 2011 Report Share Posted May 2, 2011 Skuju paduses, peni un dirsu, jūtos labi, ka pēc diršanas nav jarauj nost kaku pikas no dirsu spalvam. Ka ari ataugšana notiek pavisam normali bez nekadam sapem vai citiem sudiem! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Teddy Posted May 2, 2011 Report Share Posted May 2, 2011 uhh, es jau nobijos ka topiks nomiris.. Osama gandrīz nogrāva intresantu topiku Link to comment Share on other sites More sharing options...
kaamis Posted May 2, 2011 Report Share Posted May 2, 2011 Es dzirdēju,ka Osama skuva tikai plaukstu apmatojumu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cereza Posted May 2, 2011 Report Share Posted May 2, 2011 Šis ir fantastisks topiks. Es tikai gribēju piebilst, ka vīrietis, kas ir noskuvis tikai vienu ķermeņa daļu un ir viscaur spalvains citur, izskatās fucking smieklīgi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Teddy Posted May 2, 2011 Report Share Posted May 2, 2011 sapratāt? neviens vairs bārdu nedzen Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cereza Posted May 2, 2011 Report Share Posted May 2, 2011 sapratāt? neviens vairs bārdu nedzen Nu, nu, neizliecies par jaunuvi, es ne par bārdu runāju Link to comment Share on other sites More sharing options...
~ jeyna ~ Posted May 2, 2011 Report Share Posted May 2, 2011 Es tikai gribēju piebilst, ka cilvēkam nav spalvu, bet gan mati. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Epix Posted May 2, 2011 Report Share Posted May 2, 2011 sievietes skuutu peni suukaa daudz energiskak kaa neskuuutu skuju visu, iznemot kaajas, jo vina man teica, ka spalvainas kajas esot fuckin' seksiigi Link to comment Share on other sites More sharing options...
DominiX Posted May 2, 2011 Report Share Posted May 2, 2011 That's surely HOT! tbh tas tomēr vairāk vai mazāk attiecās uz personīgo higiēnu un ko mazgāt un ko skūt katrs pats izdomās Link to comment Share on other sites More sharing options...
Epix Posted May 2, 2011 Report Share Posted May 2, 2011 kas tas par chigaanu? ne gluzi tada stila spalvainibu es domaju Link to comment Share on other sites More sharing options...
DominiX Posted May 3, 2011 Report Share Posted May 3, 2011 Ritenis fonā nozīmē čigānu? P.S. Pamēģiniet noskūt olas bez skūšanās putām Has to be fun! Link to comment Share on other sites More sharing options...
GooD`MeN Posted May 3, 2011 Report Share Posted May 3, 2011 Ritenis fonā nozīmē čigānu? P.S. Pamēģiniet noskūt olas bez skūšanās putām Has to be fun! Ar putaam ir sarezgjitaak ,nekaa bez...Es dodu priekshroku sausam skuvumam,esmu meigjinajis ,putas u.t.t bet nefigaa...Lielaka kjeepa...Dziiit pautus,nav tas pats kas dziit baardu! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pusdzīvais Posted May 3, 2011 Report Share Posted May 3, 2011 a man patīk dirsā mati. vismaz ir ar ko paspēlēties kad dirš. bumbiņas ripināt ar var. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DominiX Posted May 3, 2011 Report Share Posted May 3, 2011 Es varu iedomāties to skatu, kā tu turi asiņojošu pautu vienā un asiņainu žileti otrā rokā Apdzīt, lai nebūtu pusmetru gara kūsa, kas kasās un vāc utis, vēl varētu, bet ar skuvekli manam ķeglim un bumbām neviens pat klāt netuvosies. Link to comment Share on other sites More sharing options...
acido Posted May 3, 2011 Report Share Posted May 3, 2011 Agrāk man arī bija bail skuvekli pat tuvumā kulei bāzt, bet, patiesībā, nevienu reizi tur neko neesmu sagriezis. Vienkārši tik atbildīgā momentā koncentrācija, pašam to neapzinoties, ir maksimāla. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GooD`MeN Posted May 3, 2011 Report Share Posted May 3, 2011 Dominx,neviena asins pile... Vispirms ar skjeritee apgraizi un tad ar skuvekliiti iestipjot adinju skuj Pieredze naaks prakseejoties Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now