DrugDealer Posted November 17, 2005 Report Share Posted November 17, 2005 Nu es noka4aaju matrix (the path of neo) laikam... ieinstaleeju - viss lieliski! eju speelee - arii viss norm. ieeju speelee un gribu samainiit options un iechekot kontroles - tad saakas viss forshaakais - nospiezhu options un prosta melns ekraans paraadaas kauko ne pa teemu saspaidu ( stress ;D ) un nospiezhu ESC - viss atkal normaali... ok domaaju ieshu speeleet taapat ( tad 2. forshaakaa lieta) - skanja ir bet filma (filmas fragmenti) nav. Beidzas muuviks saaku speeleet - viss normaali un jauki, bet atkal options ieeju un piz**ts vareetu kaads pateikt kas par vainu un kas jaadara... danke jau ieprieksh Link to comment Share on other sites More sharing options...
EDD Posted November 17, 2005 Report Share Posted November 17, 2005 tas, ka skanja ir muuvijam,. bet atteela nav, aciimredzot ir kodeku probleema. pacheko probleemas risinajumu netaa, vai arii nokachaa kaadu kodeku paku (nezinu, kursh ir jaunakais labakais, betnu atrast jau var). a kas attiecas uz to options melno ekraanu - vai nu tur arii ir kaads muuvijs, ko tev neraada, vai arii videokarte fakojas. . Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted November 17, 2005 Report Share Posted November 17, 2005 visām ar spēlēm saistītām problēmām (kaut ko nerāda, kaut ko ne tā rāda, gļuki rādās u.c.) pirmā lieta kas jādara jānovelk videokartes jaunākie draiveri. Ja tas nepalīdz, tad jau jāsāk domāt. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DrugDealer Posted November 17, 2005 Author Report Share Posted November 17, 2005 tas, ka skanja ir muuvijam,. bet atteela nav, aciimredzot ir kodeku probleema. pacheko probleemas risinajumu netaa, vai arii nokachaa kaadu kodeku paku (nezinu, kursh ir jaunakais labakais, betnu atrast jau var). a kas attiecas uz to options melno ekraanu - vai nu tur arii ir kaads muuvijs, ko tev neraada, vai arii videokarte fakojas. . nu jaa kas tie pa suudiem ir [kodeki] ?? ;D Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted November 17, 2005 Report Share Posted November 17, 2005 kodeki man liekas tur ņipričom. Lai gan hvz. kodeki - emm.. nu tāds kā apgreids pleijerim. Jaunākajiem kodekiem vajadzētu bez problēmām palaist visu. Man kaut kā liekas, ka tev drīzāk videokarte gļuko. Link to comment Share on other sites More sharing options...
hydro Posted November 17, 2005 Report Share Posted November 17, 2005 vai ari tew rams par maz... tjipa itkaa minimalais ir 512, bet domaaju ka tik daudz jau katram ir ;D Link to comment Share on other sites More sharing options...
EDD Posted November 17, 2005 Report Share Posted November 17, 2005 nu tas, ka videokartei jaunākos draiverus vajag, ir pašsaprotami. ja tev nav, aizej uz www.nvidia.com vai www.ati.com un nokačā. rama problēma, man liekas, šitā nav. a tu pameklē googlē arī kodekus katram gadījumam. vai arī dc. sērčā var rakstīt "codec pack" un tad kačāt to, kas biežākais uzrādās. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DrugDealer Posted November 17, 2005 Author Report Share Posted November 17, 2005 nu tas, ka videokartei jaunākos draiverus vajag, ir pašsaprotami. ja tev nav, aizej uz www.nvidia.com vai www.ati.com un nokačā. rama problēma, man liekas, šitā nav. a tu pameklē googlē arī kodekus katram gadījumam. vai arī dc. sērčā var rakstīt "codec pack" un tad kačāt to, kas biežākais uzrādās. kad es instaleeju draiverus vinsh tur staasta visaadas mulkjiibas, ka nevar saprast, kas man pa video karti (ge force fx 5600) bet cerams, ka vsjo normalno buus Link to comment Share on other sites More sharing options...
darker Posted November 17, 2005 Report Share Posted November 17, 2005 pilniigi piekriitu macho un EDD. vajadziigi jaunaakie draiveri un codec. par draiveriem nav ko daudz skaidrot. ja draiveri nepaliidz ieraxti googlee k-lite codec pack un novelc Link to comment Share on other sites More sharing options...
DrugDealer Posted November 17, 2005 Author Report Share Posted November 17, 2005 nu jaa viss ir ok p.S. macho bija taisniiba video ir audio arii Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts