Jump to content
GIGN Forum

Gljuk

DrugDealer
 Share

Recommended Posts

Nu es noka4aaju matrix (the path of neo) laikam... ieinstaleeju - viss lieliski! eju speelee - arii viss norm. ieeju speelee un gribu samainiit options un iechekot kontroles - smiliez.de_2477.gif tad saakas viss forshaakais - nospiezhu options un prosta melns ekraans paraadaas kauko ne pa teemu saspaidu ( stress ;D ) un nospiezhu ESC - viss atkal normaali... ok domaaju ieshu speeleet taapat ( tad 2. forshaakaa lieta) - skanja ir bet filma (filmas fragmenti) nav. Beidzas muuviks saaku speeleet - viss normaali un jauki, bet atkal options ieeju un piz**ts 31.gif

vareetu kaads pateikt kas par vainu un kas jaadara...

danke jau ieprieksh

tas, ka skanja ir muuvijam,. bet atteela nav, aciimredzot ir kodeku probleema. pacheko probleemas risinajumu netaa, vai arii nokachaa kaadu kodeku paku (nezinu, kursh ir jaunakais labakais, betnu atrast jau var).

a kas attiecas uz to options melno ekraanu - vai nu tur arii ir kaads muuvijs, ko tev neraada, vai arii videokarte fakojas. RTFM.

tas, ka skanja ir muuvijam,. bet atteela nav, aciimredzot ir kodeku probleema. pacheko probleemas risinajumu netaa, vai arii nokachaa kaadu kodeku paku (nezinu, kursh ir jaunakais labakais, betnu atrast jau var).

a kas attiecas uz to options melno ekraanu - vai nu tur arii ir kaads muuvijs, ko tev neraada, vai arii videokarte fakojas. RTFM.

nu jaa kas tie pa suudiem ir [kodeki] ?? ;D

nu tas, ka videokartei jaunākos draiverus vajag, ir pašsaprotami. ja tev nav, aizej uz www.nvidia.com vai www.ati.com un nokačā. rama problēma, man liekas, šitā nav. a tu pameklē googlē arī kodekus katram gadījumam. vai arī dc. sērčā var rakstīt "codec pack" un tad kačāt to, kas biežākais uzrādās.

nu tas, ka videokartei jaunākos draiverus vajag, ir pašsaprotami. ja tev nav, aizej uz www.nvidia.com vai www.ati.com un nokačā. rama problēma, man liekas, šitā nav. a tu pameklē googlē arī kodekus katram gadījumam. vai arī dc. sērčā var rakstīt "codec pack" un tad kačāt to, kas biežākais uzrādās.

smile.gif kad es instaleeju draiverus vinsh tur staasta visaadas mulkjiibas, ka nevar saprast, kas man pa video karti (ge force fx 5600) bet cerams, ka vsjo normalno buus

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...