cucinjshs Posted April 19, 2011 Report Share Posted April 19, 2011 KAS AP KO RIŅĶO BĻAĢ?! Link to comment Share on other sites More sharing options...
0xDEAD BEEF Posted April 19, 2011 Report Share Posted April 19, 2011 wtf? Saule ap zemi! Paskaties ara pa logu no rita un vakara, ja netici. Idejots! Beefs P.S. tikai nesaprotu, ka menes nekad nesaskrienas ar sauli... Link to comment Share on other sites More sharing options...
cucinjshs Posted April 19, 2011 Author Report Share Posted April 19, 2011 WTF?! Mēness ir Saule naktī, kā viņi var saskrieties? Alfabēts! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nightmares^^ Posted April 19, 2011 Report Share Posted April 19, 2011 (edited) Tas rozā stūrī ir rozā caurums, kas ievelk sevī planētu troļļus vai cūka no marsa (venēras?)? p.s. kāpēc tie rimbuļi kosmosā kakā tās pelēkās svītriņaS? skatoties zvaigznēs never redzēt psc Edited April 19, 2011 by Nightmares^^ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hm. Murdock Posted April 19, 2011 Report Share Posted April 19, 2011 Cūku arī iedvesmoja Tv3 ziņu sižets par latviešu stulbumu un saules riņķošanu ap zemi? Link to comment Share on other sites More sharing options...
mrzombie Posted April 19, 2011 Report Share Posted April 19, 2011 "Kreisās,stīvās bezkrūšgala krūts" galaktika? Link to comment Share on other sites More sharing options...
kaamis Posted April 19, 2011 Report Share Posted April 19, 2011 cuukas bilde ir nepareiza!! austrālija tachu nau tik liela??1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Glud!naTajs Posted April 19, 2011 Report Share Posted April 19, 2011 cuukas bilde ir nepareiza!! austrālija tachu nau tik liela??1 Puisīt, skolā esi gājis? Tā ir Kanāda....... PSC kā to var nezināt Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pusdzīvais Posted April 20, 2011 Report Share Posted April 20, 2011 ņā, izcils tofiks. kanāda, austrālija, rozā cūka.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
joJO^ Posted April 20, 2011 Report Share Posted April 20, 2011 Puisīt, skolā esi gājis? Tā ir Kanāda....... PSC kā to var nezināt Skaidrs tagad kāpēc Kanāda spēlē tik labi hokeju!Jopt! Link to comment Share on other sites More sharing options...
enfuego777 Posted April 21, 2011 Report Share Posted April 21, 2011 (edited) Cūkas riņķo ap zemi un lietus laikā šaudās ar mīzeļiem un ziemā ar sūdiem. Cūkas ir mūsu gooodi. Kāda Kanāda tur es redzu tikai Āfriku! Nu lab pa kreizi tur ir kautkāds pleķis redzams! Edited April 21, 2011 by enfuego777 Link to comment Share on other sites More sharing options...
T0masS Posted April 21, 2011 Report Share Posted April 21, 2011 Cūkas riņķo ap zemi un lietus laikā šaudās ar mīzeļiem un ziemā ar sūdiem. Cūkas ir mūsu gooodi. No rīta klaunu apēdi? Link to comment Share on other sites More sharing options...
rusty Posted April 21, 2011 Report Share Posted April 21, 2011 Cūkas riņķo ap zemi un lietus laikā šaudās ar mīzeļiem un ziemā ar sūdiem. Cūkas ir mūsu gooodi. Kāda Kanāda tur es redzu tikai Āfriku! Nu lab pa kreizi tur ir kautkāds pleķis redzams! Link to comment Share on other sites More sharing options...
665 Posted April 21, 2011 Report Share Posted April 21, 2011 visas atbildes prasat viņai http://www.youtube.com/watch?v=g1J5C1ichqU Link to comment Share on other sites More sharing options...
BotE. Posted April 21, 2011 Report Share Posted April 21, 2011 man pēkšņi kaklā skāba sajūta rodas. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GooD`MeN Posted April 22, 2011 Report Share Posted April 22, 2011 man pēkšņi kaklā skāba sajūta rodas. Man arii taa bija...Obligati nav jabeidz dzert...Paries...2vas naktis man arii shitaas skabes mociiija..SODAS UDENS palidzeja... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Su1c1deR Posted April 22, 2011 Report Share Posted April 22, 2011 roza cuka rinko ap sauli bet nekada gadijuma ap zemi ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
enfuego777 Posted April 22, 2011 Report Share Posted April 22, 2011 Man pofig kur tā cūka lido ja godīgi! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hm. Murdock Posted April 22, 2011 Report Share Posted April 22, 2011 Man pofig kur tā cūka lido ja godīgi! tad beidz smirdēt šeit! Link to comment Share on other sites More sharing options...
enfuego777 Posted April 22, 2011 Report Share Posted April 22, 2011 (edited) tad beidz smirdēt šeit! A tu vispār ei dirst, ble ka tu man riebies, tu tā smirdi es tagad iegāju tualētē uzreiz tavs pretīgais iconu ģīmis parādās man acīs, ble ja godīgi tu esi baigi riebīgs, laikam tev nekad neviens pa ģīmi nav iedevis. Ei nāāāākuj skaidrs es takš pat par tevi šeit minējis nebiju vispār, kāpēc tu no nekurienes vienmēr uzsmirdi, es to vienkārši nespēju aptvert, atbildi uz jautājumu, kāpēc tu dzīvē esi tik smirdīgs un nepiederōš, laikam tu neiederis nekur? Mazs sists esi laikam? Vai esi baigais Ērglis, kurš padzēries pienu un domā, ka visiem pa muti sados, atbildi smirdīgais? Ble kāpēc es vispār sūdu aizstiku, skatieties tūlīt sūds sāks smirdēt! Edited April 22, 2011 by enfuego777 Link to comment Share on other sites More sharing options...
cucinjshs Posted April 22, 2011 Author Report Share Posted April 22, 2011 MUAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAAA! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hm. Murdock Posted April 22, 2011 Report Share Posted April 22, 2011 A tu vispār ei dirst, ble ka tu man riebies, tu tā smirdi es tagad iegāju tualētē uzreiz tavs pretīgais iconu ģīmis parādās man acīs, ble ja godīgi tu esi baigi riebīgs, laikam tev nekad neviens pa ģīmi nav iedevis. Ei nāāāākuj skaidrs es takš pat par tevi šeit minējis nebiju vispār, kāpēc tu no nekurienes vienmēr uzsmirdi, es to vienkārši nespēju aptvert, atbildi uz jautājumu, kāpēc tu dzīvē esi tik smirdīgs un nepiederōš, laikam tu neiederis nekur? Mazs sists esi laikam? Vai esi baigais Ērglis, kurš padzēries pienu un domā, ka visiem pa muti sados, atbildi smirdīgais? Ble kāpēc es vispār sūdu aizstiku, skatieties tūlīt sūds sāks smirdēt! Ej parij roltonus un uzdzer to savu maiskij tēju, nelaimīgais invalīd! Link to comment Share on other sites More sharing options...
enfuego777 Posted April 22, 2011 Report Share Posted April 22, 2011 (edited) Ej parij roltonus un uzdzer to savu maiskij tēju, nelaimīgais invalīd! Es pat nezinu, kā lai tev atbild! Amerikāņu gaumē - ja es esmu invalīds, tad tu esi māte terēze:D Vai krievu un Latviešu gaumē - daij 10 kapeik: ja tjebe otdam tolka ņebei meņa požalusta:D Edited April 22, 2011 by enfuego777 Link to comment Share on other sites More sharing options...
bReeTz Posted April 22, 2011 Report Share Posted April 22, 2011 idiots. p.s. cuukas ir forshas. Link to comment Share on other sites More sharing options...
enfuego777 Posted April 22, 2011 Report Share Posted April 22, 2011 idiots. p.s. cuukas ir forshas. ei dirst Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now