Jump to content
GIGN Forum

Portal2 Arg


RiSKS
 Share

Recommended Posts

Sekoju jau no paša sākuma, bet tā kā nevaru atļauties nopirkt to potato sack (kaut gan iegādājos uzreiz pašu portal 2), esmu tikai skatītāja lomā.

Katrā ziņā neko BAIGU neesi palaidis garām.

Kaut gan paliek neatbildēts jautājums, par ko ir achievements "Tater tote"...

Link to comment
Share on other sites

da lol, ko viņi ir izdarījuši ar spēli - pirkt emocijas robotam. OMFG, seriously? hah, jāpagaida gameplay video, citādāk vēlme pirkt šo spēli noplaka

Tātad tu negribi pirkt spēli, jo ir iespēja pirkt emocijas robotam? Es negribu pirkt leduskapi, jo uz tā var uzlikt magnētus OMFG!!!

Link to comment
Share on other sites

LOL YOU MAD

LOL +1 posts? Nahuj iet offtopicaa pajoli?

Kāds sakars kkādiem papildus optioniem, kas neietekmee speeli ,ar veelmi sho speeli pirkt! Speeles kvalitaati tas nemaina un vieniigais miinuss visam shitam ir tas, ka vareetu notikt brutaaala itemu tradoshana tf2, bet taa kaa portalam vieniigais multiplayers ir 2cilveeku co-ops tad arii tas atkriit.

Es nesaprotu, kas cilveekiem ir pret kompaanijas veelmi nopelniit vairaak naudu uz speeli, ja tas ir tikai un vieniigi uz vizuaalu izmainju reekjina. Es pienjemu, ka daudzi cilveeki, kas patieshaam izbaudiis speeli, un kuriem ir lieka nauda pateiks valvei paldies par speeli nopeerkot papildus itemus un viss. Kad valve saaks likt mums pirkt kkaadus dlc ar 2 karteem par 15eiro, tad vareesiet raudaat.... Tagad tas ir tikai pozitiivi -padariit speeli smukaaku, turklaat ar nepaziistamiem diezvai sanaaks tev co-op uzspeeleet.

Link to comment
Share on other sites

To top it all of Valve gifted to my account the entire Valve games collection for participating in the ARG and obtaining all 36 potatoes and ultimately the golden potato. The little cherry on the cake was that I was one of the first 707 users given access before the timer was up, which I can most likely attribute to the potato count.

Būtu zinājis,ka iegūstot visus 36+golden potato, Valve Tev uzdāvina complete paku+ Portal 2, būtu paņēmis to indie spēļu paku.

Link to comment
Share on other sites

Nesaprotu tos cilvēkus, kas ņaud par to, ka spēlē ir piedāvātas papildus iespējas, kuras var neizmantot. Ķipa, es labprāt gribētu, lai man čiksa atsūkā, bet ja man ir iespēja pa 5 dolāriem viņai uzmaukt galvā pižiku, tad gan es negribu.

Tas ARG staffs šķita interesants, bet viņš ir pārāk faking garš, lai noturētu manu uzmanību - tā arī neizlasīju visu, kas tur bija.

Link to comment
Share on other sites

cik garš ir co-op?

izgaju sp, gribētos itkā nopirkt dēļ co-op.

btw.žēl, ka nevar spēlēt nekādu advenced līmeņi kā pirmajā :)

btw. valve zvēri. vo šīs ir veids kā jātaisa sequel priekš spēles. pilns ar jauānm lietiņām+smuka+idēlai dialogi no lielām zvaigzēm :)

Link to comment
Share on other sites

Man pēc SP iziešanas sāka iet ciet. Es bieži sevi pieķeru domājam, vai uz tās sienas, kura man priekšā, varētu atvērt portālu vai ne. Tas notiek visur - mājās, veikalā, uzgaidāmajās telpās. Nopietni. Es pats sevi frīkoju.

Bet varbut ty vari atvert? Pamegini ! Nenozelosi !

Link to comment
Share on other sites

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...