RiSKS Posted April 16, 2011 Report Share Posted April 16, 2011 Baigi gari jaastaasta, un es pats tikai shodien taa iisti sapratu par ko ir runa, bet nu saistiibaa ar portal 2 iznaakshanu tiek likti visaadi cluei, tas saakaas pirmajaa apriilii ar potato sack iznaakshanu, zheel ka aatraak shitam nesaaku sekot http://forums.steampowered.com/forums/showthread.php?t=1824635 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pieshels Posted April 16, 2011 Report Share Posted April 16, 2011 Sekoju jau no paša sākuma, bet tā kā nevaru atļauties nopirkt to potato sack (kaut gan iegādājos uzreiz pašu portal 2), esmu tikai skatītāja lomā. Katrā ziņā neko BAIGU neesi palaidis garām. Kaut gan paliek neatbildēts jautājums, par ko ir achievements "Tater tote"... Link to comment Share on other sites More sharing options...
mrzombie Posted April 19, 2011 Report Share Posted April 19, 2011 Valve,da vecis! Link to comment Share on other sites More sharing options...
AmE Posted April 19, 2011 Report Share Posted April 19, 2011 da lol, ko viņi ir izdarījuši ar spēli - pirkt emocijas robotam. OMFG, seriously? hah, jāpagaida gameplay video, citādāk vēlme pirkt šo spēli noplaka Link to comment Share on other sites More sharing options...
RiSKS Posted April 19, 2011 Author Report Share Posted April 19, 2011 da lol, ko viņi ir izdarījuši ar spēli - pirkt emocijas robotam. OMFG, seriously? hah, jāpagaida gameplay video, citādāk vēlme pirkt šo spēli noplaka Tātad tu negribi pirkt spēli, jo ir iespēja pirkt emocijas robotam? Es negribu pirkt leduskapi, jo uz tā var uzlikt magnētus OMFG!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
blindmind Posted April 19, 2011 Report Share Posted April 19, 2011 Tātad tu negribi pirkt spēli, jo ir iespēja pirkt emocijas robotam? Es negribu pirkt leduskapi, jo uz tā var uzlikt magnētus OMFG!!! LOL YOU MAD Link to comment Share on other sites More sharing options...
RiSKS Posted April 19, 2011 Author Report Share Posted April 19, 2011 LOL YOU MAD LOL +1 posts? Nahuj iet offtopicaa pajoli? Kāds sakars kkādiem papildus optioniem, kas neietekmee speeli ,ar veelmi sho speeli pirkt! Speeles kvalitaati tas nemaina un vieniigais miinuss visam shitam ir tas, ka vareetu notikt brutaaala itemu tradoshana tf2, bet taa kaa portalam vieniigais multiplayers ir 2cilveeku co-ops tad arii tas atkriit. Es nesaprotu, kas cilveekiem ir pret kompaanijas veelmi nopelniit vairaak naudu uz speeli, ja tas ir tikai un vieniigi uz vizuaalu izmainju reekjina. Es pienjemu, ka daudzi cilveeki, kas patieshaam izbaudiis speeli, un kuriem ir lieka nauda pateiks valvei paldies par speeli nopeerkot papildus itemus un viss. Kad valve saaks likt mums pirkt kkaadus dlc ar 2 karteem par 15eiro, tad vareesiet raudaat.... Tagad tas ir tikai pozitiivi -padariit speeli smukaaku, turklaat ar nepaziistamiem diezvai sanaaks tev co-op uzspeeleet. Link to comment Share on other sites More sharing options...
blindmind Posted April 19, 2011 Report Share Posted April 19, 2011 (edited) . Edited April 19, 2011 by blindmind Link to comment Share on other sites More sharing options...
amniijs Posted April 19, 2011 Report Share Posted April 19, 2011 Manās acīs Valve zaudē savu šarmantumu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Banāna Telefons. Posted April 19, 2011 Report Share Posted April 19, 2011 Sadface. Link to comment Share on other sites More sharing options...
AmE Posted April 19, 2011 Report Share Posted April 19, 2011 Hah, es ticu, ka spēlei ir foršs gameplay un mp, BET nahuj vajag importēt kaut kādus tf2 itemus? NU NAHUJ? Spēli tas skaistāku nepadara. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mrzombie Posted April 19, 2011 Report Share Posted April 19, 2011 To top it all of Valve gifted to my account the entire Valve games collection for participating in the ARG and obtaining all 36 potatoes and ultimately the golden potato. The little cherry on the cake was that I was one of the first 707 users given access before the timer was up, which I can most likely attribute to the potato count. Būtu zinājis,ka iegūstot visus 36+golden potato, Valve Tev uzdāvina complete paku+ Portal 2, būtu paņēmis to indie spēļu paku. Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted April 19, 2011 Report Share Posted April 19, 2011 Nesaprotu tos cilvēkus, kas ņaud par to, ka spēlē ir piedāvātas papildus iespējas, kuras var neizmantot. Ķipa, es labprāt gribētu, lai man čiksa atsūkā, bet ja man ir iespēja pa 5 dolāriem viņai uzmaukt galvā pižiku, tad gan es negribu. Tas ARG staffs šķita interesants, bet viņš ir pārāk faking garš, lai noturētu manu uzmanību - tā arī neizlasīju visu, kas tur bija. Link to comment Share on other sites More sharing options...
LAVRx Posted April 20, 2011 Report Share Posted April 20, 2011 Ķipa, es labprāt gribētu, lai man čiksa atsūkā, bet ja man ir iespēja pa 5 dolāriem viņai uzmaukt galvā pižiku, tad gan es negribu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
rusty Posted April 21, 2011 Report Share Posted April 21, 2011 cik garš ir co-op? izgaju sp, gribētos itkā nopirkt dēļ co-op. btw.žēl, ka nevar spēlēt nekādu advenced līmeņi kā pirmajā btw. valve zvēri. vo šīs ir veids kā jātaisa sequel priekš spēles. pilns ar jauānm lietiņām+smuka+idēlai dialogi no lielām zvaigzēm Link to comment Share on other sites More sharing options...
cucinjshs Posted April 21, 2011 Report Share Posted April 21, 2011 Man pēc SP iziešanas sāka iet ciet. Es bieži sevi pieķeru domājam, vai uz tās sienas, kura man priekšā, varētu atvērt portālu vai ne. Tas notiek visur - mājās, veikalā, uzgaidāmajās telpās. Nopietni. Es pats sevi frīkoju. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Su1c1deR Posted April 22, 2011 Report Share Posted April 22, 2011 Man pēc SP iziešanas sāka iet ciet. Es bieži sevi pieķeru domājam, vai uz tās sienas, kura man priekšā, varētu atvērt portālu vai ne. Tas notiek visur - mājās, veikalā, uzgaidāmajās telpās. Nopietni. Es pats sevi frīkoju. Bet varbut ty vari atvert? Pamegini ! Nenozelosi ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
xyu Posted April 22, 2011 Report Share Posted April 22, 2011 (edited) izgāju sp, tā kā bija iziets Portal (1) reizes 5, tad šis nelikās diez cik grūts. still fun, tho. varbūt kāds non-steamers grib uzspēlēt coop? Edited April 22, 2011 by xyu Link to comment Share on other sites More sharing options...
jancho Posted April 22, 2011 Report Share Posted April 22, 2011 Paspēlēju, mēsls likās baigais pēc SP... Link to comment Share on other sites More sharing options...
RiSKS Posted April 22, 2011 Author Report Share Posted April 22, 2011 Ai jancho par tava viedokla nederiigumu jau paarliecinaajos WoW topicaa.... Pat neskatoties geimpleju , tie dialogi jau speeli pacelj augstaak par tavu "meesla" liimeni. Moron( ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
SuperRembo Posted April 22, 2011 Report Share Posted April 22, 2011 Tik tikko izgaju Diezgan atri var uz meness ta noklut. Tagad vajdzes coop ar kadu steameri ^^ Link to comment Share on other sites More sharing options...
jancho Posted April 22, 2011 Report Share Posted April 22, 2011 Ai jancho par tava viedokla nederiigumu jau paarliecinaajos WoW topicaa.... Pat neskatoties geimpleju , tie dialogi jau speeli pacelj augstaak par tavu "meesla" liimeni. Moron( ) Tev vienkārši sūdīgas spēles patīk. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Banāna Telefons. Posted April 23, 2011 Report Share Posted April 23, 2011 (edited) Tikko piebeidzu. Kopumā likās nedaudz grūtāka par pirmo daļu, vismaz beigu chamberi nu noteikti. Aizmirsu piebilst, goty manā skatījumā. Edited April 23, 2011 by Banāna Telefons. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SuperRembo Posted April 23, 2011 Report Share Posted April 23, 2011 Kads neegrib co op sodien ??/ no Steameriem Link to comment Share on other sites More sharing options...
SuperRembo Posted April 23, 2011 Report Share Posted April 23, 2011 Ir kads brasais kas grib pameiginat Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now