Jump to content
GIGN Forum

Bmw E30, E34


dyversant
 Share

Recommended Posts

Uz tiem jāņiem tā kā sataisījos uz LV.. Skaidri apzinos, ka vajag kādu spridzināmo aparātu, lai holiday varētu izbaudīt pilnībā...

Esmu apmēram sapratis ko vēlos - tas noteikti ir bmw, tā ir trešā sērija... Tad nu gribēju zināt uz ko man jāskatās meklējot un rokoties pa ss-iem.

Es gribētu zināt ar ko e36 ir labāks par e30.. Ne jau vizuāli, ne elektronikas ziņā bet teiksim vadāmība, vai kautkas tāds, kas kalpo par spēcīgu argumentu e34 win.Patīk jau tā kā abi, ar abiem ir arī pabraukt - zinu kas un kā. Ja lielas atšķirības nav, tad noteikti tas ir e30 savas seksīgās virsbūves dēļ.

Pie sirds jau iet arī e36, bet neko sakarīgu ap 1k Ls neesmu atradis. Atceros ka tedijs bija ielicis kautkādu sludekli ar viņa drauga(?) huligānu?

Defaultā ienīstu jebkuru elektroniku automobīlī - tas ir priekš pusijiem ( ja nu vienīgi elektroniski logi) Man vajag tikai motora skaņu/mūziku.nepatīk kondicioniera smaka..braucu ar atvērtu logu arī ziemā. UN esmu reāls - braukāšu pa 3 nedēļām reizi 3 mēnešos tāpēc piediršu motora tilpumu. Tikai cik liela atšķirība ir starp 2,5 vanos un 2,8? ir jēga? ko tas vanos un cik daudz dod? 2.0 liekas ka ir pa švaku - vismaz 1,8 IS + chips man nelikās pietiekami. Auto paredzēts atvaļinājumam - karjeras, riepu svilināšana un braukāšana pa apkārtciemiem meklējot lētu seksu bez lielām sekām.

Aicināti spamot arī tie, kam paziņām ir kāds BMW, kurš tiek pārdots, precīzāk kuru var pārdot ap 20 jūniju.

Aicinājums spamot arī tiem,kas plāno pirkt jaunu akustiku savam auto, bet nezin kur likt savu kenwood,alpina,sliktākajā gadījumā pioneer ( ir jau sūc, bet ko darīs..labākais no sliktākajiem) auto maģīti, burbuļvūferi, spekaerus, ampu.

sony,jvc un citus pakaļgala darinājumus i nemaz nepiedāvāt.

Age limit to reply - 18. ( ar izņēmumiem)

Link to comment
Share on other sites

Lauki ne lauki, man taču ir smagi pie pakaļas ko citi domā par to no kurienes esmu. Ne jau lauki padara cilvēku par muļķi.. Pavei - tu pat pilsētā būdams esi pamatīgi atpalicis no saviem gadiem, tā ka tas nav rādītājs :thumbsup:

Vecs bmw, vecs audi, vecs wv, nissan vai toyota.. da tas man var jebkurš auto būt, bet es darīšu visu lai nekad nebrauktu ar auto jaunāku par 1995 gadu.. oldschool rocks. Nepatīk man jauni auto - apaļīgi, pārbāzti, sūkājoši.

Un mūzika man nav lai pazīmētos pāķos, bet gan lai vienkārši klausītos, un klausītos skaļi. Un pie kājas ka šāda kombinācija ir defaultais pāķu " pirmais puika ciemā". Mani mērķi ir pavisam citi. Man vienkārši vienmēr ir paticis e30. ja tagad es varu atļauties 1kLs notērēt tam kas man patīk, tad kāpēc gan ne? Es vienkārši nepārzinu tehnisko pusi. Nezinu uz ko jāskatās, kam jāpievērš uzmanība. Topiku tizlu parsvarā padara tie kas tizli atbild.

Link to comment
Share on other sites

Ideja ir laba. Bet man jau ir tāda tipa auto. Stāv noslēpts 1972 opel ascona a. Bet jākrāso, jāmaina dzinējs, jārestaurē utt.Paldies dievam ne rūsējis ne sists. salons ideāls.. pat oranžā stock krāsa tik drusku pabalējusi. Kautko tādu es vēl noteikti nevaru atļauties.. un es pat nezinu vai es šobrīd vairāk naudas mašīnai gribu tērēt, jo jāiegādājas būs dampis arī šeit UK.

Link to comment
Share on other sites

lai arī 2.5 vanos ir 192zirgi un 2.8 ir 193, atšķirību jutīsi. 2.8 labāk metīs krēslā.(edit: 2.8 ir lielāks vēl lielāks griezes moments. Manā skatījumā 2.8>2.5vanos>2.5nonvanos)bet cik skaījos ss.lv tur 30 laikam nebija ar 2.8....hz, mošk ir) Ja par jaudu runā. Un 36 vs 30.. hz, tiem kuriem paīk sportot, tie cik manīts parasti ņem e30, ķipa lētākas detaļas un tā... pašam man ir 36ais jo nav īsti sava garaža, kur jebkurā brīdī varētu skrūvēt 30nieku. Un tas par to elektorniku, nezinu... bet man šķiet, ka tā ir kkāda bērnīas trauma, ķipa, elektornika ir tikai priekš pusijiem, jo kādā draugu lokā tu esi bijis vienīgais bez elektornikas un tāpēc izdomāja kaut kādu stilīgu izteicienu, lai atkautos no sūdīgās sajūtas, ka atkal būs jākačā musītis lai paceltu logu...

Edited by kept
Link to comment
Share on other sites

ahā. Griezes momentam ir nozīme, tikai vai papildus 40 Nm neradis papildus 40 ls izdevumus dienā? Rokas nav līkas un ir garāža kur paskrūvēt, bet netaisos to darīt. negribu katrā ziņā :D

Da nē man tas nekad nav licies svarīgi. Ir visādi automobīļi pačekoti un nevienā man nekad pat nav ellē ratā nekas no tā visa bijis svarīgs.. kautkā pofig. Nav jau tā ka traucē. Man vienkārši nevajag.

Link to comment
Share on other sites

ja tu gribi bembi, tad atmet domas par to, cik tu liesi bākā, jo tas paļubomu būs daudz. :D Nu es pirms izvēlējos vanosu vai nonvanosu.. dabuju izgāzt ar nonvanosu (es pārkāpu no 18is) likās, o bļe! Pēc tam paprovēju kāju ar vanosu un uzreiz biaj skaidra leita, ka jāņem vanos.. vienīgi ar vanosiem, grūti atrast labu.. jo daudzi grab..un graboš vanos nav nekas stilīgs :D

Link to comment
Share on other sites

40ls tas noč neradīs.

kolēģim ir e36 2.8vanos, nu iet viņš pietiekami labi. ja brauc mierīgi pat nerij daudz :D

un pa elektro tēmu paklusēšu. ir dažiem bērnības trauma laikam, ka grib piederēt pie oldskūlīgajiem. ir bijušas pietiekami daudz reizes, kad eletronika mani ir izglābusi no palielām avārijām.

Link to comment
Share on other sites

40ls tas noč neradīs.

kolēģim ir e36 2.8vanos, nu iet viņš pietiekami labi. ja brauc mierīgi pat nerij daudz :D

un pa elektro tēmu paklusēšu. ir dažiem bērnības trauma laikam, ka grib piederēt pie oldskūlīgajiem. ir bijušas pietiekami daudz reizes, kad eletronika mani ir izglābusi no palielām avārijām.

Cik ir reāli patēriņš pa šoseju uz 110? Man ir tāda, nestabila ideja jeb doma pārkāpt uz kaut ko jaudīgāku...

Link to comment
Share on other sites

Var jau būt,ka laiks gājis uz priekšu.. bet cik man ir bijusi saskarsme tad visas pretizslīdes un pretizbukes mani ir iegāzušas..Daudz ir braukts ar džipmobīļiem un varu teikt godīgi - tie visi jauninājumi ir nelietojami reālos lauku apstākļos. pagājušo gadu vienam nabagam gandrīz e39 norakstīju jo nevarēja cilvēcīgi iebērt lai iztaisnojas.ASR redziet ..Var jau būt,ka tie ir mani aizspriedumi..kas zin

Bet man ir labāk bez tā visa. kādi esam tādi esam.

Bet ar elektronikām es īstenība biju domājis multistūres navigācijas klimatkontroles kondicionierus parking sensorus un visus citus manā skatījumā - nekam nevajadzīgus mēslus.

Kept vismaz manī rada sajēgu par to ka neko mazāku par 2,5 vanos es i nemaz redzēt negribu.

Ja jau litros 10 -12 normāli braucot var ierakstīties tad arī 2,8 nemaz tik traki neliekas...tikai es jau kā cilvēks braukt nemāku.. pat ziemā riepas mainu...

Skatos ka e30 daudzi liek iekšā mb25 - kas principā ir e36 bmw 192 zirgu motors?

Link to comment
Share on other sites

kept, 1dien atbildēšu uz tavu jautājumu.

aa nu jā, tā elektronika gan nav vajadzīga. vienīgi kruīzs noder. es vairāk gan runāju par drošības elektronisku. un e39 jaunu toč nav tas labākais piemērs. es runāju par pāris gadus vecām mašīnām.

un jā, 12litros ierakstīsies normāli braucot, bet ja kaut vienu reizi iespiedīsi pedāli, benzīna bultiņa nokritīsies :D

Link to comment
Share on other sites

par pāris gadu vecām mašīnām ar mani nav jēgas runāt - kā pret sienu.. sūdi un viss, tāpēc i nav ko runāt :D

Būs viela pārdomām..Kur palasīt kādu braucēju pieredzi ar 325 vanosu, 328.. kā patērē , ko ziemā ēd utt., jo tomēr laikam jāapsver doma arī par e36.

3 nedeļu laikā fiziski nepaspēšu ieiet bankrotā bendzindzīna dēļ, tāpēc būs vien jāvēro bultas kustības....

Link to comment
Share on other sites

Nu man ir 2.5 vanos (36). Pa šoseju ir ok, var mierīgi braukt un neiespringt uz to, kā būs kad būs jāiet garam kādai fūrei vai divām, tur tik iemin nedaudz, palaid vaļā un ripo garām uz 180... sportot, īsti nezinu, visu laiku esmu žēlojis mašīnu un neesmu viņu mocījis. Nē nu, esmu pāris laukumus piedūmojis, tā nav problēma, bet tad atkal žēl riepas un viss tass, uz ko turās ritenis :D Ar e30 nav gadījies braukt, tāpēc es nevaru izteikt nekādus salīdzinošus secinājumus...tukši dirst nav kruti. Bet kā jau teicu, ja man būtu kur skrūvēt, tad iespējams būtu nēmis e30.

Link to comment
Share on other sites

Mani vizuāli kretinē jaunas mašīnas - formas vai nu apaļa kā bulka vai nu japāņu alien, vai nu kā emo roka ar žileti sagraizīta.. nopietni - labāk ar e30.. Man patīk kantainas formas ( vecā urka, e30, ja kautkas sapņaināks tad tikai 1 silvia).

Kept cik tev vidēji sanāk gāzt iekšā petrullejumu?

Itkā atšķirīa manuprāt jūtas ja brauc katru dienu, lielus kilometrus vai teiksim pa pilsētu.. paārdīties reizi 3 mēnešos man liekas ir pofig 2,5 vai 2,8.. lomu spēlē jauda.

Tā kā topiks ir ar konkrētu tēmu pafiltrēšu spamu, kurš neattiecas uz tēmu ^__^

Link to comment
Share on other sites

Atkarība kā brauc. Neesmu baigi mērījis cik ir pilsētā.. bet pa šoseju uz 110 ir tie 9 vai 10l. Nesaprotu citus, kuriem ar 2.5 ķip esot 6 vai 7l uz 100. Diez vai, ka man varētu būt beigta zonde un dēļ tās man ēd tik daudz..jāaizbrauc kaut kad pie kompja pieslēgties un pačekot. Bet ja pa pilsētu, tad tā...aktīvi braukājot piečuks aizies nemanot, tas ir aktīvi braukājot cenšoties ekonomēt, bet ja pie katra luksfora skriesies, tad tas pitaks ātri aizies :D

edit: es reāli rēķinu 10ls = 100km( jā, ir sāļi, a ko padarīs..toties man nav jāstreso pie apdzīšanas..), pa šoseju tad var ta normāli braukt, nedomājot vai pietiks benzīns. Var mierīgi gāzt uz 140 +/-, ja esi pārlieicnāts ka nenoštrāfēs.

Edited by kept
Link to comment
Share on other sites

Tas nemaz i nav tik traki.. Katrā ziņā papētot sludinājumus saprotu ka pa 1,3k ls jau nu točna varēšu lietojamu dampīti nopirkt :)

Iesakiet kur var labi palasīties par visu šito? tāds kautkas uz GSM arena pusi, tikai auto :)

Link to comment
Share on other sites

Tas e30 ko biju ielicis jau ir aizgājis, aizgāja pa 2000ls. Summa ko tu vēlies dot par saprātīgu mašīnu ar kaut cik pieticīgu dzinēju, maza, šaubos vai kaut ko atradīsi. e30 m20b25 neizrusējušu nedabūsi, kopts e30 maksā no 1500ls+. Ja vēl gribi m50 dzinēju, normāli ieliktu - aizmirsti. e36,emm, b28 dzinējiem ir alumīnija blocks, kas ik pa laikam izbeidzas. aiii, var runāt ilgi un gari. ņem kompaktu 1.8IS uzliec bloķi, atvieglinātu sapararatu un būs labi :) ekonimisks mēsls ar saviem 140zirgiem. Ja man liktu izvēlēties 2.0l žurku vai 1.8is kopaktu. Es ņemtu kompaktu

aii, neizlasiju visu topiki, bet deadalive te karo par m3 08 vai e30.. both sucks... > 135 :)

Link to comment
Share on other sites

http://img155.imageshack.us/i/mbimg1418.jpg/

uz sitadu mazaas pavelkas 10x vairak, iesaku velreiz apdomat auto izveli :)

Tādi tik nemaksā vienu štuku...Nē nu ir, kaut kādi ap štuku, bet tāds labāk piestāvētu vecam opim kas brauc uz tirgu, nevis jaunietim, kas brauc meičās. Bet nu.. gaumes lieta.

Edited by kept
Link to comment
Share on other sites

Nē nu varu jau iztērēt arī 1,8k Ls, vairāk gan nava.. Bet vai tas ir to vērts zinot ka auto tiks kauts, dzenāts un domāts tikai atvaļinājumam. Bet nu vismaz ir kautkāda skaidrība. Īstenībā kompakti ir seksīgi, tikai vai ar 1,8 pietiks jaudas kaut normāli sauli apgriezt un paiet autobusam garām?

Neviens tā arī nav pateicis kas tad īsti ir izmainījies no e30 -> e36

Link to comment
Share on other sites

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...