Panda. Posted April 14, 2011 Report Share Posted April 14, 2011 Es domāju tā kā gign tf2 serveris ir neaktivs varētu kadu dienu sarikot kaut kadu tādu ta ka satikshanos iekš tf2 ar visiem vecajiem labajiem spēlētājiem un varbūt varētu piedabūt gign pie dzivibas. Ko sakat? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Su1c1deR Posted April 14, 2011 Report Share Posted April 14, 2011 neko nesakam? Mazak runasanas vairak darisanas ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
cloudR Posted April 14, 2011 Report Share Posted April 14, 2011 vēlu veiksmi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
AmE Posted April 14, 2011 Report Share Posted April 14, 2011 Vajadzētu uzlikt tā, kad nav spēlētāju, tad tā def karte būt bball2, citādāk man zb iet un vākt tautu bieži vien. Atceros tās 2as reizes, kad steamā izskanēja uzaicinājums tipa events, tauta saradās ļoti ātri tā biežāk vajag darīt Link to comment Share on other sites More sharing options...
Papajs TF2 Posted April 14, 2011 Report Share Posted April 14, 2011 TF2 neesmu kapājis jau vairāk par mēnesi, bet kad sagribas uzkapāt, tā vienmēr gign tukšs, tā ka būtu forši, ja novāktos uz uzlaistu bik. Link to comment Share on other sites More sharing options...
hwanftw Posted April 14, 2011 Report Share Posted April 14, 2011 (edited) tf2 ir izmiris, pats vairs arī tik bieži nespēlēju.. V Edited April 14, 2011 by hwanftw Link to comment Share on other sites More sharing options...
Papajs TF2 Posted April 14, 2011 Report Share Posted April 14, 2011 tf2 ir izmiris, pats vairs arī tik bieži nespēlēju.. V Izmiris jau nav, visi kas bija paklīda spēlēt citur un gign nesavācās vnk. Uzspēlēt jau tajos 18 - 21 jau varētu, šat tad pat prasas, bet serveris vnm tukš. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RiSKS Posted April 14, 2011 Report Share Posted April 14, 2011 Cik es ieeju tur parasti ir tuksh serveris ar mistisku karti..... Kaut kad pasen kad tauta pa pusei veel tureejaas bija dazhaadi priekshlikumi par servera uzlaboshanu, netika dariits pilniigi nekas, un taa arii serveris pamira. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ImprovisE Posted April 14, 2011 Report Share Posted April 14, 2011 (edited) Varbūt vēl uzraksti man eksāmenus, un palūdz brīvdienas tiem kuri strādā? Šī perioda spēlētāju zudums ir dabisks, neko darīt, gaidi kad visiem būs beigušās dzelas, super-ultra-awesome updeitu, vai arī meet the :s var jau pamēģināt kko mainīt, bet tad tas ir tikpat bezjēdzīgi kā pateikt hop - kad jau esi no lēciena nokritis. Edited April 14, 2011 by ImprovisE Link to comment Share on other sites More sharing options...
mrzombie Posted April 14, 2011 Report Share Posted April 14, 2011 Cilvēkiem sākas darbu aizstāvēšana,parādu kārtošana,ārā parādās saulīte,skaistās sievietes lien ārā no alām,protams, vairs nav tik daudz laika,lai spēlētu TF'u kā aukstajās ziemas dienās. Ja kāds sāktu uzfrišināt serveri,manuprāt, būtu arī cilvēki. Varētu sākt ar to,lai pārietu uz 24 slotu serveri,ieviest Streindžera ieteiktos ierosinājumus, izveidot 1 DM serveri, gan jau kādām būtu vēl kāds argumentēts ierosinājums. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Su1c1deR Posted April 14, 2011 Report Share Posted April 14, 2011 instagib serveri! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kalis Posted April 15, 2011 Report Share Posted April 15, 2011 Un ko jus domajat? 3 speles kuras vareja dabut tf2 cepure un daudzi pirka. Tagad daudzi vairak spele vinas un ari minecraft visu izjauca. Domaju uz kadu periodu vajadzetu uzlikt atpakal non-steam piekluvi. Paskatoties uz kso un gx var redzet kad non-steameri gandriz tur vienmer ir. Link to comment Share on other sites More sharing options...
worm Posted April 27, 2011 Report Share Posted April 27, 2011 jā, izskatās, ka diemžēl būs jāļauj nonstīmeriem arī spēlēt... Link to comment Share on other sites More sharing options...
LAVRx Posted April 27, 2011 Report Share Posted April 27, 2011 Izvieto webā kādu INFO, par to, ka nonsteameri arī tiek serverī. Link to comment Share on other sites More sharing options...
worm Posted April 28, 2011 Report Share Posted April 28, 2011 no sākuma jānotestē ka reāli viss strādā Link to comment Share on other sites More sharing options...
_Mo3_ Posted April 28, 2011 Report Share Posted April 28, 2011 da ar non-stīma TF2 mūsdienās ir grēks spēlēt! Link to comment Share on other sites More sharing options...
worm Posted April 28, 2011 Report Share Posted April 28, 2011 bet ja serveris stāv tukš? kāds vispār varētu pārbaudīt vai ar nonstīma tf2 var tikt iekšā gignā... man vloms instalēt Link to comment Share on other sites More sharing options...
_Mo3_ Posted April 28, 2011 Report Share Posted April 28, 2011 nē nu es ne par to, bet par to, ka kāds vel nevar atļauties to nopirkt, vai drīzāk negrib! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ANALGINS Posted April 28, 2011 Report Share Posted April 28, 2011 (edited) es varētu būs izmēģinājuma trusītis un notestēt, kāda versija 1.1.4.4 ? edit: ziņojums! Viss strādā kā nākas! Edited April 28, 2011 by ANALGINS Link to comment Share on other sites More sharing options...
hwanftw Posted April 28, 2011 Report Share Posted April 28, 2011 es varētu būs izmēģinājuma trusītis un notestēt, kāda versija 1.1.4.4 ? edit: ziņojums! Viss strādā kā nākas! Tagad tik vajag iepirst kkur , ka gigns beidzot ir nonstīmeru serveris Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now