Ezs Posted April 10, 2011 Report Share Posted April 10, 2011 Kur īsti var dabūt to compiler.exe failu? Vai viņš ir iekš kāda amx mod pack? Izmeklējos googlē, bet neatradu kur viņu varētu noladēt!? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ImMortl Posted April 10, 2011 Report Share Posted April 10, 2011 man liekas, ka viņš bija pie AMX Mod X Full Installer ; ) links: http://www.amxmodx.org/dl.php?filename=amxmodx-installer-1.8.1.exe Link to comment Share on other sites More sharing options...
DarkAngel(h)* Posted April 10, 2011 Report Share Posted April 10, 2011 Iekšā amxmodx,kad tu ieinstalee serverii. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ezs Posted April 10, 2011 Author Report Share Posted April 10, 2011 Jap, to tākā atradu! Bet joprojāk kko daru nepareizi! Mož kāds gudrāks zinās ko... Tātad, serveris jau ir ejoš un ar čupu pluginiem... Un es mēģināju pielik vēl dažus! Tad nu dariju tā: 1) nolādēju jaunos puginus, katrā iekšā divi faili(.sma un .amxx) 2) atvēru to savu /scripting mapi 3) iekopeeju tur tos .sma failus 4) palaidu compilatoru(jaunos nokompilēj, vecajiem parādij ka jau nokompilēti) 5) iekopēju arī tos .amxx pluginu failus iekš /compiled foldera 6) pievienoju tos pluginu nosaukumus iekš plugin.ini faila 7) restartēju serveri... Bet ieejot serverī nekādu izmaiņu... Ir kādas idejas? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ImMortl Posted April 10, 2011 Report Share Posted April 10, 2011 5) iekopēju arī tos .amxx pluginu failus iekš /compiled foldera Plugini jāliek plugins mapē nevis compiled : ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ezs Posted April 10, 2011 Author Report Share Posted April 10, 2011 Tiko apskatijos, un cik sapratu,tad viņš laikam pats automātiski pārmet/iekopē .amxx failus iekš plugin mapes?! Jo viņi tur IR! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Znots Posted April 10, 2011 Report Share Posted April 10, 2011 Tos jaunos ko nokompilēji ir no compiled mapes jāpārmet uz plugins mapi un tev jāspiež būs yes to all. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ezs Posted April 10, 2011 Author Report Share Posted April 10, 2011 Lab, ar to vēl es pačakarēšos. A kaā ir ar to plugin.ini failu? Man liekas ka ar to man ar kkas nav kārtībā! Tur es itkā ar ierakstiju tos jaunos pluginus(skatijos kā tie pirmie jau bij ierakstīti). Manējā visi plugini ir sarakstīti cits aiz cita, bet paskatijos arī cita servera plugin.ini failu tam visi plugini bij tā no augšas uz leju sagrupēti, vai tas ir svarīgi? Link to comment Share on other sites More sharing options...
DarkAngel(h)* Posted April 10, 2011 Report Share Posted April 10, 2011 omg nē,nav svariigi kaa viņi sagrupēti tak pieraksti plugina vardu un beigaas .amxx un buus pareizi. piemeeram plugina vaards ir "trusis" - nav taada protams,tas kaa piemeers. un tad tajaa plugins.ini lejaa pieraksti jaunaa rindā. example:trusis.amxx un viss buus pareizi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now