Jump to content
GIGN Forum

DarkAngel(h)*

Mirstīgais
  • Posts

    66
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by DarkAngel(h)*

  1. Angļu valodu saproti? amx_banip - uz ip tu bano. Kapēc kkas jāmaina? Vienkārši bano uz steam-id/won-id. Sākumā uzraksti status konsolē, nokopē spēlētāja steam-id/won-id,tad raksti amx_ban minūtes steam-id/won-id iemesls Piem: amx_ban 100 STEAM_0:0:508793517 wh+aim Un lieta darīta.
  2. Tas nav atsevišķš plugins. Tā lieta nāk kopā ar amx super pluginu. Kreisajā stūrī kad cilvēks ienāk parādās niks un ranks viņa. Dažreiz sarkanā,dažreiz zaļā krāsā. Rekur links:http://forums.alliedmods.net/showthread.php?t=19542 P.S tas plugins ir diezgan labs,daudzas pamata komandas vajadzīgās!
  3. Sveiki. Vēlēos pajautāt pāris jautājumus par sv_downloadurl cvaru. Jautājumi: 1.Ja es uz hosta uzlieku vajadzīgos failus kurus vajag nolādēt no servera lādēsies tikai tie kas ir uzlikti uz hosta vai visi kurus ir nepieciešams nolādēt?(Tie kuri nav uz hosta protams lādēsies lēnāk.) 2.Vai sv_downloadurl ir domāts tikai mapēm vai arī citām lietām?(piem. kā modeļiem soundiem spraitiem u.c)
  4. Tu nepareizajaa vieta iemeti. Iemet cstrike-addons-amxmodx-data-lang Un ja taapat neiet tad atver lang failu ar notepadu un tad spied--> "File" tad "Save as" un tu redzēsi Encoding: UTF-8 , nomaini uz ANSI . Viss vajadzeetu iet P.S un netaisi double postus
  5. Plugins nepareizs or config kkur vaina. Pārbaudi visu.
  6. Tak es neko diži daudz no skirptinga nesaprotu. Prasi alliedmods.net forumā.
  7. Jā,bet tāpat būs pāris errori,jo tur paaris lietas jaapieliek klāt.
  8. Tu script kodu liec config failā? :D:D:D To jāliek ir sma failā. Ar amxmodx to programmu var ielikt.
  9. Rekur teksta dokuments jo pārāk garš plugins. Lai nolādētu spied šeit
  10. Sveiki. Man ir lasermine plugins man palīdzēja uzlikt auto bind lai liekas ar x lāzeri un ar c ņemas nost. Problēma ir tāda,ka es spiežu x sākuma(katram spēlētājam raunda sākuma ir viens lāzeris)bet nekas nenotiek bet kad nopērku par jaunu lāzeri tad viss darbojas. Kāpēc tā?Kāds plīz var palīdzēt? Kāds var palīdzēt ar script kodu?
  11. Tas jādara tā: Atver lang failu ar notepad tad piespied save as un izvēlies no utf8 uz ansi. Un tad nebūs tā.
  12. Sen jau ir sataisīts. Tāpat mani neietekmēsi. Un kapēc lai nekas nesanāktu? Latviā ir dikti maz normālu zm serveru,tpc gjau attīstīšu savu projektu.
  13. Nu man tā kaste būs mājās uz kuras spēlēšu. Uz citas kastes likšu serveri. Kaste apmēram tāda pati ir kā tā kas man maajas. Tikai video karte 512mb. Tātad nelagos ja uz vienas kastes serveris stāves,bet ar to kasti nespēlēšu?
  14. Nu itkā viss iet labi,nerāda nekādus errorus no plugieniem consolē utt. Tātad ies labi? Nebūs lagu utt?
  15. Sveiki. Zinu ka tizls jautājums bet nu. Es domāju drīz likt serveri 24/7. Serverim ir 32 sloti un ja serveris būs pilns,man viņš nekārsies,nelagos utt,ja man ir pie 40 pluginu kopā? Ieskaitot tos amxmodx orģinālos pluginus.(20 plugini pieliktie,19 orģinālie.) Kompis man itkā arī norm. 2gb rams 1gb videokarte un 250gb cietais disks. P.S serveris būs zombie mod.
  16. 1.Ja tev kompis nav labs,tad nepārbāz serveri ar pluginiem. 2.Kādā pluginā var būt vaina. 3.Lēns internets.
  17. Kā turismox teica varētu būt ka serveri piš(atvainojos par izteicienu) kkads plugins.
  18. Tak pārej no non-steam uz steam nu. Nevajadzēs tev likt klaat kkadus antičītus kuri noslogo serveri. Caur hldsupdatetool novelc Un tad kad novelc pārmet visu. Nolādē dproto ieinstalē un vari čiki bumbi.
  19. Sveiki. Kāds nezin šo vērtēšanas pluginu kuram visi spēlētāji tiek vērtēti? Un vēl skill pointi procentos blakus ir. Var rakstīt /top100000 kvai un buus cilveeki ja tik daudz serverii ir spēlējuši. Plugins izskatās šita:spied šeit
  20. Nav nekas jaalaade. Jāuzliek admin slots nu. Baigais besis stāstīt kaa uzlikt gjau kaads cits pastaastiis.
×
×
  • Create New...