smogs Posted April 8, 2011 Report Share Posted April 8, 2011 nu es uzrakstiju daudzko noderiigu n shit, bet neesmu vainigs ka te trollo daudzi, un ka viniem neta patik citus nodirst/nolikt n shit, laikam istaja dzive ta nevar. drinkin crystal n shit, nomirsti n shit Daudzām daiļā dzimuma pārstāvēm nepatīk, kad sāk apspriest viņas sievišķā torsa izciļņus vertikālajā plaknē. Toties, ja trāpās kāda, kurai tas patīk, tad rezultāts beigās var būt gaužām interesants un patīkams Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pusdzīvais Posted April 8, 2011 Report Share Posted April 8, 2011 A kāpēc Tu nevēlies atbildēt, cik bieži tev ar Sintiju ir orālais? Link to comment Share on other sites More sharing options...
LAVRx Posted April 8, 2011 Report Share Posted April 8, 2011 A kāpēc Tu nevēlies atbildēt, cik bieži tev ar Sintiju ir orālais? Sāpīga tēma viņam .. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SuperBad Posted April 8, 2011 Report Share Posted April 8, 2011 u nx tu negribi pateikt cik tev biezi ar muteri ir oralais? :? prieks manis pietiekami ir Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pusdzīvais Posted April 8, 2011 Report Share Posted April 8, 2011 u nx tu negribi pateikt cik tev biezi ar muteri ir oralais? :? sakars? ķip tev ir pieradījumi, ka ir oralais ar māti? Link to comment Share on other sites More sharing options...
SuperBad Posted April 8, 2011 Report Share Posted April 8, 2011 huliw tad tu man piepisies ar savu oralo? ir un? kada tev starpiba cik reizes diena/nedela/menesi man ir oralais? iedod savai muterei beceli aiz vaiga un mybe tadi jautajumi nebus, vai ari esi jau iedevis un tagad visiem citiem piepisies ar savu oralo sexu. paliec nevainigs, ja tads esi, ja neesi, tad izaudz. Link to comment Share on other sites More sharing options...
LAVRx Posted April 8, 2011 Report Share Posted April 8, 2011 Tak nomierinies. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pusdzīvais Posted April 8, 2011 Report Share Posted April 8, 2011 a bez lamuvārdiem nemāki? pats pirms pāris postiem teici, ka neesi agresīvs utt. tāds viegli satraucies esi. varbūt pa maz/daudz koku šodien esi paņēmis? Link to comment Share on other sites More sharing options...
nX.` Posted April 8, 2011 Report Share Posted April 8, 2011 (edited) u nx tu negribi pateikt cik tev biezi ar muteri ir oralais? prieks manis pietiekami ir Tiešām idiots. Izlasot tavu tekstu var saprast, ka tev prieciņi ar māti ir pietiekami bieži. Jauki, bet citiem tas nebija jāzina. Izglītojoša lasāmviela Edited April 8, 2011 by nX.` Link to comment Share on other sites More sharing options...
acido Posted April 8, 2011 Report Share Posted April 8, 2011 da ko jūs, čalis Crystalu satriecies vienkārši, tagad huiņu runā. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SuperBad Posted April 8, 2011 Report Share Posted April 8, 2011 es jau gadu nedzer, nelietoju zali n shit. Vnk besi tadi paki ka dead, kuri piepisas ar kkadiem debiliem jautajumiem. un nee nX man nav pietiekami orala ar maati, bet gan sintiju, es vinam atbildeju uz vina jautajumu un uzdevu vinam jautajumu. es atskiriba no daza laba nekad neesmu nemies ar savu mati un nekad par kko tadu neesmu domajis )) Link to comment Share on other sites More sharing options...
MieZiiS_JanX Posted April 8, 2011 Report Share Posted April 8, 2011 cik sapratu viņam iesauka ir Roccett jeb Raķete, lol man liekas, ka viņš nav fake, cik noprotu, tad šajā video ir redzams viņš - Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pusdzīvais Posted April 8, 2011 Report Share Posted April 8, 2011 (edited) Vnk besi tadi paki ka dead, kuri piepisas ar kkadiem debiliem jautajumiem. lūdzu piedo, es no laukiem, negribēju Tevi apvainot. Negribu, lai es Tev besīīju.. Edited April 8, 2011 by Deadalive Link to comment Share on other sites More sharing options...
SuperBad Posted April 8, 2011 Report Share Posted April 8, 2011 nop. tas neesmu es bet hz ka pateikt "cilv no ka nemu piemeru un macos no vina muzikas" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Epix Posted April 8, 2011 Report Share Posted April 8, 2011 tu esi pardzries crystal? es ne varda nesapratu Link to comment Share on other sites More sharing options...
SuperBad Posted April 8, 2011 Report Share Posted April 8, 2011 vel kadi jobnuti jautajumi? varu atbildet ja vaiga, ja nee ejat dirst Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hm. Murdock Posted April 8, 2011 Report Share Posted April 8, 2011 Izglītojoša lasāmviela Tev tagad pienākas 10 ls! Hm. Murdock ja tu atradisi to topic es tev ble 10ls iedosu vot gribu redzet kur tu atradisi paris menesus vecu topic no manis par tankiem, Muhamed, nX., starpcitu, ir mans asistents. Tākā, davai, gādā naudu šurp! Link to comment Share on other sites More sharing options...
SuperBad Posted April 8, 2011 Report Share Posted April 8, 2011 tu stulbeni tur nekas par tankiem nav ka varu dabut. Rek dod 10 000ls/100ls sagadasu piedavatos tankus Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pusdzīvais Posted April 8, 2011 Report Share Posted April 8, 2011 a tanks būs reģistrēts CSDD un varēs uz manu vārdu pārrakstīt, kad saņemšu? interesē ar hera pārdesmit grami. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SuperBad Posted April 8, 2011 Report Share Posted April 8, 2011 kuru no manis piedavatajiem tankiem gribi? no seerkociniem vai to plastmasas? kk bus tev 10g saberzeeta kriita kopa 500ls no tevis ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hm. Murdock Posted April 8, 2011 Report Share Posted April 8, 2011 kuru no manis piedavatajiem tankiem gribi? no seerkociniem vai to plastmasas? kk bus tev 10g saberzeeta kriita kopa 500ls no tevis ) Tev vairs nesanāk troļļošana :< Link to comment Share on other sites More sharing options...
SuperBad Posted April 8, 2011 Report Share Posted April 8, 2011 bet tev gan lamzak Link to comment Share on other sites More sharing options...
AmE Posted April 8, 2011 Report Share Posted April 8, 2011 Jūties aizskarts, tāpēc sāc lamāties? Link to comment Share on other sites More sharing options...
SuperBad Posted April 8, 2011 Report Share Posted April 8, 2011 jeep, nokaitinats thats all. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Glud!naTajs Posted April 8, 2011 Report Share Posted April 8, 2011 sakreņķējāt jūs Lielvārdes narkobaronu... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts