Jump to content
GIGN Forum

Parunasim Par Hyip

SuperRembo
 Share

Recommended Posts

Oilcapital neturas gadu, bet gan 85 dienas. Exincome izmanto to pasu strategiju. Exincoms ilgi neturesies, neiesaku reinvestot :)

p.s tas proof tava skrina nav nekas neparasts prieks ap depa

Edited by ry.

• Replies 61
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• 4 weeks later...

+ Mans plans vel nav beidzies, man vel 45 dienas naudina teces no si projekta, site tik ta teikt iegulditais ir atpelnits, cashout varu kaut katru dienu daisit.Es sobrid kraju naudu, lai 2 planu tur vert vala :)

Exincome, un vel veco projektu dazi zaudejumi jasak atpelnit :D

Ta teikt, visas olas liksu tagad saja groza, vai nu kaut kas sanaks uz decembri, vai ari visi zaidesu :D

Bet info jums sniegsu ka veicas ^.^

p.s ja ar adminu gribi paplapat, lai sis pastasta, ka ko strada.

Pats vins LV

English email : [email protected]

Latvian email : [email protected]

Skype Support : alpari-trade.com

Edited by SuperRembo

Sodien saita vakarpuse bus jauna akcija :)

24h laika pirmajiem 3 kuriem bus lielakais invests, uzreiz dabus back 100% 70% 50% utt.

Investeto + vares uz adminam rezervem pelnit :D

Griesti per invest 2500$

Edited by SuperRembo

em pie kadiem nosacijumiem Bifij tavu pieciti es varu vinet ^^.

Man jauzvar akcija, vai vispar uz hyip plana jaatpelna tie 129$ ???

1)Gad rezultati bus sodien, 2) gad atpelnisana tiesi si plana aiznems 50 dienas

Edited by SuperRembo

Nu ja kads 2500$ uzreiz iepikotu, tas ari uzreiz dabutu back savus 2500$ :D

Ja summas bus mazakas, 100% back dabus kuram bija lielakais invests.

Sobrid lideris ir ar 200$ ja vins noturesies vel 3-4h, vins dabus back savus 200$ un vel katru dienu sanems pa 4.2$ un ta 90 dienas :)

Taka es pats turos top2 sobrid, es tik 70% dabusu uzreiz back.

3 vieta 50%

4 vieta 30%

5 vieta 15%

A tie kas neuzveras, tiem vienkarsi sistema staves $ un katru dienu sanems savus %, un ta 90 dienas :D

Hello dear Alpari-Trade.com members.

We are online already 51 days, and it is the point when many of our investors are going in profit. The principal is earned and now starts the best - profit.

In 51 days as you can see in TRADING DATES section ( https://alpari-trade.com/tradingdates.php ) we had good and not so good days, but encouragingly, that in 51 days we have more than doubled the start-up capital from 50 000 USD up to more than 130 000 USD.

So, it is a big day for us, and also we wanted to bring a chance to earn more to our investors, the competition will goes till tommorow, 4th of May 20:00 GMT+2.

We will graduate from this moment till the competition end our 5 biggest investors, and the prizes will be;

1st place will receiv back 100 % of amount which will be invested while competition is up.

2nd place will receiv back 70 % of amount which will be invested while competition is up.

3rd place will receiv back 50 % of amount which will be invested while competition is up.

4th place will receiv back 30 % of amount which will be invested while competition is up.

5th place will receiv back 15 % of amount which will be invested while competition is up.

For example, you invest 300 USD, and you will be in the 1st place, after the competition end, you will receiv this 300 USD investment plan 2,2 % daily for 90 days, and these invested 300 USD ( principle ) you will receiv back already after the competition. That mean - today you invest 300 USD, tommorow you already receiv back these 300 USD, and still earn next 90 days, from 300 USD investment plan.Maximal investment amount 2500 USD. Example, if someone invest 2500 USD, it automatically will be in the 1st place and you after the competition end will receiv back your money.

Here you can see the table with the 5 biggest investors at this moment. All investments till the competition end will be calculated, so you can take a deal in competition and compete till the last competition minute, and everything in the table will be updated instantly.

Es ceru, ka tu saproti, ka uzmetēju shēma pirms izmaksu pārtraukšanas taisa tieši šādu akciju! ;)

Bet nu ok - tu turpini mums postēt, cik daudz naudiņas tur esi ielicis un cik esi + vai -!

BTW - no tavas puses totāli gudri būtu no citas IP adreses un cita datora arī ielikt un paskatīties, vai viņi nefeiko potu.

Paga - tad kāda ir tava bilance uz doto momentu attiecībā uz to amerit vai kā viņš tur saucas?

Beefs

Vispar so akciju rikosanu un idejas, es esmu taisijis :D ta teikt autors ideju, pedejo 2 akciju.

Man ari zinama kada bus 3 akcija aptuveni detalas.

Tira bilance parekinasim.

300$ starts: + sodienas invests 242.2$

Withdraw:334$ +1akcijas vinests 100$+sodienas 72.66$

Total

Deposit:542.2$

WithDraw: 506.66$

===============

=-35.54$

Nu ar sodienas akciju, es pagaidam esmu minusa,

Bet vakara taisisu withdraw, ja viss veiksmigi bus sis minuss samazinasies par 13.3$

Un visbeidzot bifij :D, withdraw taisit es katru dienu varu ara, ja kaut kas nepatiksm es alertpay dispute varu uzrakstit, un sanemt naudu back, kura ir investeta zem 30 dienam, tatad reali, lai atgriezties uz pure profit, man vajag 3 dienas.

P.S no Saita visiem ACC 407: 62 mani referrali :D 5$ armija :D + - 10$refbonuss ir, jo nevisi diemzel aktivi.

Ref bonuss ieskaitits ari pie withdraw man.

Es nedomaju, ka AlertPay tev dos atpakalj naudu. Padoma pats - no kurienes? Vinji tachu tiem chaljiem pa tiesho ieskaita naudu, nevis ar aizturi 30 dienas.

Jau caur PayPal gruti dabut piki atpakalj. Cau alert pay tad vispar neiespejami :D

Beefs

Nezinu kadas tev problemas bija, bet ja laikus uzraksta dispute, AP atgriez naudu.

Parasti 1-20 dienu laika 50/50.

Piemeram tas pats vcbux, es biju profita, vins izdomaja aizverties, es palureju AP izraksta, un atradu 1 iemaksu ap 18$, uzrakstiju vakar dispute, un pec 20h, nauda bija atgriezta protams ne visi 18$, bet 16$.

Secinajums, pat ja tu no projekta esi ko nopelnijis, iznemis vairak neka ielicis, vienalga ir iespeja atgriezt 30 dienu iemaksu kaut kadu :), ja saits par scam kluvis.

Protams ne visi dabu naudu atpakal, tikai tie kas pirmie paspej uzrakstit.

Luk piemers veiksmiga mana dispute :)

Protams nav 100% ka atgusi :D bet ari nav mazs % atgut, ja laikus uzraksta dispute.

http://www.bildites.lv/images/890le2weukpykac5t6n5.jpg

http://www.bildites.lv/images/h7kyajay0fshav0s2ymu.jpg

Luk ari scam vcbux :D

http://www.bildites.lv/images/nz1cwsksp4eal0pq25t.jpg

Ieguldijums projekta sakuma 24$refi+85$golds.

Deposit: 109$

WithDraw: 142$ -2$(jo dispute neatgriezu visus 100%)=140$

Total: 31$ baksi dabuju.

Protams butu vairak ja neaizietu scama 20 dienas :D, nebutu marinejis ieksa naudu un uz sistemas $ piricis refus lidz 900

Bet zaudetajos gala rezultata es tur nepaliku.

Nu ja esi ieinteresets uz prieksu ^.^

5$ nav zel, zaudetajos tu jau to4 nepaliksi :D

p.s No 5$ max ko tu gada laika uzaudzesi ir 42$ :D

Nu bet 2 gadi jau suligak izskatas 400$+

Ja projekts nenosprags un pec siem gadiem tadu summu izcelsi, es savu cepuri apedisu :D vismaz saplesisu.

Edited by SuperRembo

Bļā.. Superrembo ar savy Hyip. Es biju uzprogrammējis inet štelli, kas man nesa 1h/200$. Vienīgi bija grūti (riskanti) dienā virs 300$ celt ārā. Voot tā bija štelle, bet - es arī programmēju un ieguldīju savu ģēniju tur. A tu te ar 13$ 2 dienās priecājies! :D

Beefs

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
 Share

• Create New...