Dj_Stay Posted April 2, 2011 Report Share Posted April 2, 2011 Sveiki Man ir kaut kāda intresanta problēma ar CS serveri! Man ir ZM servers un man ir tā, ka no servera nekačā man modeļus Es esmu uzlicis sv_allowdownload 1 un arī ir sv_allowupload 1 bet nejiet Kas pa problēmu varētu būt ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
DarkAngel(h)* Posted April 2, 2011 Report Share Posted April 2, 2011 (edited) karo4 uztaisi vienu mapiiti[nosaukumu vari likt kaadu gribi] tad tajaa mapiite nokopē modeļus un iemet iekšā. Atceries ka tajaa mapiite kuru tu uztaisiiji jaabuut models mapiitei un tajaa models mapiite vari mest visus modeļus. Lai laadeetu visu ieraksti iekš server.cfg: sv_downloadurl "ierakstijebkaadumaajaslapu/cstrike/mapiitesvards" Example: sv_downloadurl "http://urlas.ru/cstrike/zombiemodmodels" Edited April 2, 2011 by DarkAngel(h)* Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dj_Stay Posted April 2, 2011 Author Report Share Posted April 2, 2011 Tas man jau ir ! Bet man ir tā, ka nekačā modeli no paša servera ! Tad kad servers izsauc to modeli tam lietotājam izmet eroru, ka šis models nav ! Kā man sataisīt, ka visiem ielādējas tie modeļi? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Turismox Posted April 2, 2011 Report Share Posted April 2, 2011 chmod 777 cstrike/ mapei un visiem tās failiem (mājaslapai un serverim) iekš server.cfg pārbaudi vai ir šādi sv_downloadurl "http://www.tavsweb.lv/cstrike/" sv_allowupload "1" sv_allowdownload "1" ja nejiet tad google.com tev pateiks atbildi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dj_Stay Posted April 2, 2011 Author Report Share Posted April 2, 2011 Tas viss man jau ir !! un kā man google meklēt ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
-Ex- Posted April 2, 2011 Report Share Posted April 2, 2011 chmod 777 cstrike/ mapei un visiem tās failiem (mājaslapai un serverim) cstrike folderim varbūt jā, bet ne jau mājaslapas failiem... Ir obligāti nepieciešams pareizais owners uz downloadurl failiem, respektīvi, webserverim jābūt ownerim. chown -R <user> <folder> -R parametrs nozīmē rekursīvi uzstādīt owneru jeb iziet cauri apakšfolderiem un tās failiem arī. downloadurl direktoriju un failu struktūrai jābūt identiskai cs serverim. Vai šī problēma ir tikai tev vai kādam citam klientam arī? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Turismox Posted April 2, 2011 Report Share Posted April 2, 2011 cstrike folderim varbūt jā, bet ne jau mājaslapas failiem... Ir obligāti nepieciešams pareizais owners uz downloadurl failiem, respektīvi, webserverim jābūt ownerim. chown -R <user> <folder> -R parametrs nozīmē rekursīvi uzstādīt owneru jeb iziet cauri apakšfolderiem un tās failiem arī. downloadurl direktoriju un failu struktūrai jābūt identiskai cs serverim. Vai šī problēma ir tikai tev vai kādam citam klientam arī? tu ne pie viena faila netiksi ja uzliksi permisionus kuri neatļauj nolasīt Link to comment Share on other sites More sharing options...
-Ex- Posted April 2, 2011 Report Share Posted April 2, 2011 (edited) tu ne pie viena faila netiksi ja uzliksi permisionus kuri neatļauj nolasīt Būtu tu rūpīgāk papētījis un uzzinājis, ka read permission ir defaultā uz owneru. Tieši otrādi, ja nav īstais users, pie failiem netiksi. Par chmod ir jādomā, kad tu taisi jaunus failus un gribi write permissions. Turklāt, chmod 777 liek tikai duraki īpaši jau uz mājaslapas failiem, 755 ir jāliek (ja skaidri zini, ka tavs webserveris kaut ko rakstīs failos), ideālākais variants - rūpīgi katram failam likt permissions! Edited April 2, 2011 by -Ex- Link to comment Share on other sites More sharing options...
Turismox Posted April 2, 2011 Report Share Posted April 2, 2011 (edited) Būtu tu rūpīgāk papētījis un uzzinājis, ka read permission ir defaultā uz owneru. Tieši otrādi, ja nav īstais users, pie failiem netiksi. Par chmod ir jādomā, kad tu taisi jaunus failus un gribi write permissions. Turklāt, chmod 777 liek tikai duraki īpaši jau uz mājaslapas failiem, 755 ir jāliek (ja skaidri zini, ka tavs webserveris kaut ko rakstīs failos), ideālākais variants - rūpīgi katram failam likt permissions! garš garš krāns.. psc ! pie dirsas kādu chmod liek skriešu tev konfigus pārrakstīt ja cik sapratu tad te nejiet runa ka problēma ir tieši viņam bet gan visiem kas pie viņa konektojas ps. Dj_Stay pamēģini ieet www.web.lv/cstrike/ un kādu failu novilkt (novelkas?) varbūt htaxes nobloķējis kā vienam šodien gadījās Edited April 2, 2011 by Turismox Link to comment Share on other sites More sharing options...
ngEAr Posted April 2, 2011 Report Share Posted April 2, 2011 Gudri komentari ar stulbu kontekstu => no , please. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dj_Stay Posted April 3, 2011 Author Report Share Posted April 3, 2011 Bāc nav nekāds sakars tur ar http://web.lv/cstrike/ vnk ir tā, ka nekačā moduļus dažus ! Nu tagad ir šitā ! Es eju iekšā serverī man nav viens models pēc būtības viņam vaidzētu iekačāties ! Bet viņš neiekačā, bet ļauj uzreiz iet iekšā serverī ! Bet kad servers sāk izmantot šo modeli uzreiz izmet CS erroru, ka šis models nav ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ngEAr Posted April 3, 2011 Report Share Posted April 3, 2011 Pastav iespeja ka res fails nav noradits tas modelis , ja vinsh nak kopa ar to mapi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dj_Stay Posted April 3, 2011 Author Report Share Posted April 3, 2011 viss ir norādīts ! Jo šitos ZM kuru tagad mēģinu sačinīt ir jau iepriekš izmantots un viss strādāja kā nākas Link to comment Share on other sites More sharing options...
ImMortl Posted April 3, 2011 Report Share Posted April 3, 2011 (edited) https://forums.alliedmods.net/showthread.php?t=66833&highlight=precache Izmanto ko šādu, domāju derēs : ) Kaut gan tā padomāju un lasot pat nesaprotu, vai viņš liek to kačāt vai tikai iedarbina viņus, bet pamēģināt vari. Edited April 3, 2011 by ImMortl Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dj_Stay Posted April 3, 2011 Author Report Share Posted April 3, 2011 Paldies, strādā Var TC. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts