iespeja Posted March 19, 2011 Report Share Posted March 19, 2011 Aicinu uz darbu ar nepilnu darba laiku - caur internetu.Peļņa - no 75$ un vairak (lidz 2500$)Nevajag nekādu speciālu izglītību un nav jāveic nekādas iemaksas ..Tikai pieeju pie interneta.Interesentus lūdzu rakstit uz [email protected] .Vēstules tēmas lauciņā ierakstiet „'DARBS" . Link to comment Share on other sites More sharing options...
MieZiiS_JanX Posted March 19, 2011 Report Share Posted March 19, 2011 varēji uzrakstīt vismaz, kāds darbs jāveic drošivien, ka reklāmu klikšķināšana, kas cits Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pensionars Posted March 19, 2011 Report Share Posted March 19, 2011 Pa visam nopietni - EJ DIRST Link to comment Share on other sites More sharing options...
joJO^ Posted March 19, 2011 Report Share Posted March 19, 2011 Peļņa - no 75$ un vairak (lidz 2500$) . Stundā? Ja tā tad esmu,galvenais konkurents uz vakanto amatu,esmu jautrs,izpalīdzīgs,gudrs,man ir savs auto(tā es varēšu braukt pie Jums pēc naudas,jo man kartes limits dienā ir tikai 2K),cerot uz atsaucību! Ar cieņu Indrān Aivars ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
GooD`MeN Posted March 19, 2011 Report Share Posted March 19, 2011 Klikshjinaashana? Link to comment Share on other sites More sharing options...
SuperRembo Posted March 19, 2011 Report Share Posted March 19, 2011 Tad jau labak HYIP ieguldit, vismaz lielaki % ko nopelnit, bet ja ari uzmet, AP lauj atgut naudu 30 dienu laika Link to comment Share on other sites More sharing options...
ry. Posted March 20, 2011 Report Share Posted March 20, 2011 AP nepiedāvā full refandus, jebkurā gadījumā uzvarētājs ir tikai viens. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MašīnZaglis Posted March 20, 2011 Report Share Posted March 20, 2011 Tas ir sviests,viss tas. Pirmais,'darbs' ir saistīts ar reklāmu klikošanu kā parasti,un pirms tu uzsāc darbu tev tajā linkā jāreģistrējās zem šī foruma lietotāja 'iespēja' usera. Takā,diezvai šeit kautkas iznāks. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts