cloudR Posted March 16, 2011 Report Share Posted March 16, 2011 Sveiki, vēlējos jums izklāstīt savu "bēdu stāstu". Man ir izzi internets 100mb/s, pirms kāda mēneša varbūt diviem man lejuplādes ātrums bija ~60mb/s un augšuplādes arī. Aizvakar pamanīju, ka mans internets ir palicis lēnāks, ok ieej speedtest.net un spiežu sākt testu. Nogaidu kamēr viss ielādējus, un kā par brīnumu man gan lajuplādes, gan augšuplādes ātrums nepārsniedz 6mb/s. Vēlējos jums pavaicāt vai ir iespējams izdarīt tā, lai ātrums pieaugtu? paldies. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Noyd Posted March 16, 2011 Report Share Posted March 16, 2011 Kapēc gan tu nezvani savam krutajam interneta provaiderim? Man liekas ka šis forums neatbalsta interneta supportu, ja tā būtu,tad jau es zvanītos katru otro dienu.! Link to comment Share on other sites More sharing options...
kRi Posted March 17, 2011 Report Share Posted March 17, 2011 IZZI ir sūdīgākais internets kāds vien var būt Link to comment Share on other sites More sharing options...
akka Posted March 17, 2011 Report Share Posted March 17, 2011 Droši vien kāds zog tavu internetu Link to comment Share on other sites More sharing options...
cloudR Posted March 17, 2011 Author Report Share Posted March 17, 2011 Droši vien kāds zog tavu internetu ar kabeli? Nedomāju viss. Link to comment Share on other sites More sharing options...
akka Posted March 17, 2011 Report Share Posted March 17, 2011 ar kabeli? Nedomāju viss. Tad vienīgais kas tev atliek ir zvans, vai sms. Diennakts servisa tālrunis 67031000 Raksti e-pastu uz [email protected] Vai sūti SMS ar savu jautājumu uz numuru 27312222 Link to comment Share on other sites More sharing options...
NeoX Posted March 18, 2011 Report Share Posted March 18, 2011 Atbilde ir ĪZĪ! Rīgā dzīvoju arī saskāros ar šo, nestabils ātrums! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Noyd Posted March 20, 2011 Report Share Posted March 20, 2011 Izmantoju zb.lv interneta pakalpojumus,bet man līgumā skaidri un gaiši rakstīts. 10mb/s down 5mb/s up. Speedtestā 80bm/s down 5/mb/s up Pa to 80mb/s var pastrīdēties, kā kuro reizi. Nu,bet utorrentā vidēji ir 10mb/s.! ;] Tas ir tikai tā, jo tagad jau vissi izmanto optiku,tapēc parastais i-nets laikam nevienam neintresē. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Friendly Cannibal Posted March 20, 2011 Report Share Posted March 20, 2011 vispār man skauž jums visiem latvijā esošajiem, te anglijā ātrums vispār ir pakaļā. speedtest rezultāti tiek uzrādīti Mb, nevis MB. tapēc tev arī utorentā ir 10MB/s un nevis 80. Un servisa provaideri arī reklamē savus ātrumus megabitos, tapēc daudziem bieži sanāk aplauziens. par īzī no pazīstamajiem arī tik vienas sūdzības esmu dzirdējis Link to comment Share on other sites More sharing options...
rietumbloks Posted March 21, 2011 Report Share Posted March 21, 2011 IZZI ir sūdīgākais internets kāds vien var būt Piekrītu, man liekās pat Tele2 vai LMT bezvadnieks ir jaudīgāks par IZZI. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Opium_doctor Posted March 21, 2011 Report Share Posted March 21, 2011 (edited) Nu principā man IZZI neliekas sūdīgs nets : http://speedtest.net/result/1212171038.png P.S vot man tiešām download ir pie 80 mB/s Edited March 21, 2011 by Opium_doctor Link to comment Share on other sites More sharing options...
soulivo Posted March 21, 2011 Report Share Posted March 21, 2011 Jau labu laiku ar IZZI nekādu problēmu. Stabils 25< Mbit/s ātrums, parasti torrentus velku ar 3 MB/s. Caur vienu akciju dabūju par Ls 5/mēn. šādu ātrumu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kRi Posted March 21, 2011 Report Share Posted March 21, 2011 Man gan ir vienas vienīgas problēmas ar viņiem. Ļoti bieži jārestartē modems, IP vai nu nedod, vai iedod tikai pēc kādām piecām minūtēm. No tehniķiem labuma nekāda. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now