Jump to content
GIGN Forum

rietumbloks

Mirstīgais
  • Posts

    13
  • Joined

  • Last visited

rietumbloks's Achievements

Nīkulis ar potenciālu

Nīkulis ar potenciālu (3/23)

-4

Reputation

  1. MECH.LV portāls, kas sācis savu darbību 2011.gada 7.jūlijā. Mūsu mērķis izveidot virtuālu vietiņu, kur var sapulcēties un pavadīt savu brīvo laiku. Jūs šeit negaida tikai cs serveri, bet ari interesantas citas nodarbes, kā piemēram dažnedažādi konkursi, turnīri un vēl visādi citi pasākumi! Tikai ar Jūsu palīdzību, mēs varam realizēt visas iecerētās lietas. Centīsimies pilnveidoties un attīstīties cik vien mūsu spēkos būs!
  2. MECH.LV portāls, kas sācis savu darbību 2011.gada 7.jūlijā. Mūsu mērķis izveidot virtuālu vietiņu, kur var sapulcēties un pavadīt savu brīvo laiku. Jūs šeit negaida tikai cs serveri, bet ari interesantas citas nodarbes, kā piemēram dažnedažādi konkursi, turnīri un vēl visādi citi pasākumi! Tikai ar Jūsu palīdzību, mēs varam realizēt visas iecerētās lietas. Centīsimies pilnveidoties un attīstīties cik vien mūsu spēkos būs!
  3. MECH.LV portāls, kas sācis savu darbību 2011.gada 7.jūlijā. Mūsu mērķis izveidot virtuālu vietiņu, kur var sapulcēties un pavadīt savu brīvo laiku. Jūs šeit negaida tikai cs serveri, bet ari interesantas citas nodarbes, kā piemēram dažnedažādi konkursi, turnīri un vēl visādi citi pasākumi! Tikai ar Jūsu palīdzību, mēs varam realizēt visas iecerētās lietas. Centīsimies pilnveidoties un attīstīties cik vien mūsu spēkos būs! Mēs Jums piedāvājam orģinalitāti, mēs izceļamies ar mūsu interesanto, bet tomēr jocīgo Mini Public serveri! Serverī ir 14 sloti ( tas ir pagaidām, kamēr nav patstāvīgi apmeklētāji ) un severī no-stop griežas mazās kartes, sākot ar fy_pool_day, fy_iceworld2k un beidzot ar aim_map, awp_india un pat de_dust2x2. Nāc un izmēģini! Mēs Jums varam arī piedāvāt pavisam jaunu Zombie Mod serveri, ar 5 sezonu. Vairāk vari uzzināt mājaslapā! P.S. MECH.LV piedāvā piedalīties " Seriously killing " konkursā, un iegūt savā īpašumā cs.1.6 steamu un citas balvas! Konkurss sākās 22.09.11, precīzi līdz 22.10.11.
  4. Sveicināti visi šamējie! Tātad, man vaig apgaismību, padomus un citus šitus no Jūsu puses! Par cik man nav nekādas dižas sajēgas no serveriem - tapēc arī griežos pie Jums, GĪGNIEŠIEM. Labi, pietiks lieki vervelēt un ķersimies vērsim pie ragiem. Var kāds nomest linkus, kur varētu nopirkt labu servera kasti, pa saprātīgu krīzes cenu? Vajadzības tādas. Ta lai serveris pavelk bez problēmam un kautkādiem lagiem - Apmēram 2-3 counter-strike 1.6 serverus, protams ar 21 slotu, tad vēl 1 cs:s serveri un 1 tf2 serveri + mājaslapa, forums, bani, stati, viss ka pienākas. Danke šūūn!
  5. MECH.LV portāls, kas sācis savu darbību 2011.gada 7.jūlijā. Mūsu mērķis izveidot virtuālu vietiņu, kur var sapulcēties un pavadīt savu brīvo laiku. Jūs šeit negaida tikai cs serveri, bet ari interesantas citas nodarbes, kā piemēram dažnedažādi konkursi, turnīri un vēl visādi citi pasākumi! Tikai ar Jūsu palīdzību, mēs varam realizēt visas iecerētās lietas. Centīsimies pilnveidoties un attīstīties cik vien mūsu spēkos būs! Mēs Jums piedāvājam orģinalitāti, mēs izceļamies ar mūsu interesanto, bet tomēr jocīgo Mini Public serveri! Serverī ir 14 sloti ( tas ir pagaidām, kamēr nav patstāvīgi apmeklētāji ) un severī no-stop griežas mazās kartes, sākot ar fy_pool_day, fy_iceworld2k un beidzot ar aim_map, awp_india un pat de_dust2x2. Nāc un izmēģini!
  6. Es domaju demo versiju!
  7. Piekrītu, man liekās pat Tele2 vai LMT bezvadnieks ir jaudīgāks par IZZI.
  8. Mūsdienās tagad ir jaudīgāki grāvēji, kā piemēram Assassin 2, jaunais Star Wars Force 1,2, Bad Company utt. Vismaz tā uzskatu es, Crysis 2 jau sen atspēlēts!
  9. Pilnīgs murgs, entos gadus jau sola, tā saucamo " pasaules galu "
  10. Īsi un kodolīgi.. CS 1.6 Mājaslapa: http://cs.ngames.lv/ Stati: http://cs.ngames.lv/stats/ Bani: http://cs.ngames.lv/bans/ Serveris: csdm.ngames.lv:27015 Cyber Cafe: http://www.ngames.lv/
  11. Sākumlapa Forums Pagaidāmais serveru klāsts: CS.FIRELINE.LV - Meat Server ( Nekas tāds vēl Latvija nav bijis! ) Gaidāmais serveru klāsts: FIRELINE.LV 1.6 FIRELINE.LV CS:S Vārāk informācija atrodama mājaslapā.
  12. Sākumlapa Forums Pagaidāmais serveru klāsts: CS.FIRELINE.LV - Public Gaidāmais serveru klāsts: CSDM.FIRELINE.LV - Deathmatch CS:S.FIRELINE.LV - Counter-Strike:Sorce UO.FIRELINE.LV - Ultima Online Vārāk informācija atrodama mājaslapā.
×
×
  • Create New...