BOT^a Posted July 22, 2011 Report Share Posted July 22, 2011 nekas taads nav zinjots vinju twiterii, so bullshit http://twitter.com/#!/summersoundfest Link to comment Share on other sites More sharing options...
DoubleT Posted July 22, 2011 Report Share Posted July 22, 2011 analgīn piekāp man vēl bišk gandža ir Link to comment Share on other sites More sharing options...
0.7lb Posted July 22, 2011 Report Share Posted July 22, 2011 Lietus turpina spēcīgi līt.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Brown^ Posted July 22, 2011 Report Share Posted July 22, 2011 Cik ziņoja, tad jā. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GooD`MeN Posted July 22, 2011 Author Report Share Posted July 22, 2011 Sjo 2x alus saus, gaidu cieminju visos veikalos visi LIETUS METELJI IZPIRKTI COOOL 4l BRENDIJS mani otraa galaa jau gaida wuhuuuu! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Glud!naTajs Posted July 22, 2011 Report Share Posted July 22, 2011 Galvenais, lai Sandriņa paliek sausa. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GooD`MeN Posted July 22, 2011 Author Report Share Posted July 22, 2011 Sjo laizhu uz taxi un dodos uz partiiiij Link to comment Share on other sites More sharing options...
Brown^ Posted July 22, 2011 Report Share Posted July 22, 2011 Sjo 2x alus saus, gaidu cieminju visos veikalos visi LIETUS METELJI IZPIRKTI COOOL 4l BRENDIJS mani otraa galaa jau gaida wuhuuuu! Veiksminieks manējie mani sagaida tikai ar bamsli Link to comment Share on other sites More sharing options...
kept Posted July 22, 2011 Report Share Posted July 22, 2011 (edited) Kādam interesē VIP biļete? 15ls uz visām dienām edit 3 vipnieces = 35ls Liepājā, varu pievest. Edited July 22, 2011 by kept Link to comment Share on other sites More sharing options...
GooD`MeN Posted July 23, 2011 Author Report Share Posted July 23, 2011 Labriiit Izdzeeru rita kafiju un vismaz kaut cik neliels smaidinsh paradiijies,a to izskatos pec mirstosha(GRIMSTOSHA) titanica PAsakums vnk super labs... laikam planojot ka tuseseshu lidz 2:00, taa ir vnm ka tikai 5:00 viss beidzas Lietus malaciitis visu nakti nelija vopshem meichas meichas un velreiz meichas :)Cesu alus tomer sukaa, Aldariiti bija forshaaks.. :)blee esmu darbaa stradaju jau... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ausainis Posted July 23, 2011 Report Share Posted July 23, 2011 +1 par cēsu alus sūkāšanu, cilvēki daudz un pa nakti nelija!!!!! Cerams, ka laiks tāds noturēsies un šodien negāzīs lietus. kthxbai. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GooD`MeN Posted July 23, 2011 Author Report Share Posted July 23, 2011 Cash galigaa p1mpee piecelaaas alu izplesa UN ATPLIISA Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bamb1n0 Posted July 23, 2011 Report Share Posted July 23, 2011 ТАГИИИЛ! Notusējos līdz 6, papisu cashu, dominixu utt. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ANALGINS Posted July 23, 2011 Report Share Posted July 23, 2011 goodmen nauda vakarā būs dzīvs ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
GooD`MeN Posted July 23, 2011 Author Report Share Posted July 23, 2011 (edited) Gan jau pamodiisies kaadu dumu ievilks alus rokaa un bus OK Kaut kaadai 1/2cuukai minetu no riita prasija Waziks gan taads frishs shodien izskatiijaas Riktiiigs freshais buks Edited July 23, 2011 by GooD`MeN Link to comment Share on other sites More sharing options...
Brown^ Posted July 23, 2011 Report Share Posted July 23, 2011 Labriit, vai mani vienigo nomoca pohas?;D pastaastat kautko jauku no partya Link to comment Share on other sites More sharing options...
DoubleT Posted July 23, 2011 Report Share Posted July 23, 2011 Labriit, vai mani vienigo nomoca pohas?;D pastaastat kautko jauku no partya Jā, tevi vienīgo, jo tu nemāki dzert! I have spoken!par tēmu : manā mītnē apmetušies tik daudz no SS ;DD un visi/as tik draudzīgi ;DDD Link to comment Share on other sites More sharing options...
WolfBlade Posted July 23, 2011 Report Share Posted July 23, 2011 Ev dirsaa. Beidzas elektriba Link to comment Share on other sites More sharing options...
ManuVietuIenjemRegistretais Posted July 23, 2011 Report Share Posted July 23, 2011 Liepaja velarvien nav elektdibas... Un liepajas karli ir reali drocitaji, tadi ie jaunakie atzinumi. P.s. Jaaturpina liepajas teema. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Brown^ Posted July 23, 2011 Report Share Posted July 23, 2011 Jā, tevi vienīgo, jo tu nemāki dzert! I have spoken! par tēmu : manā mītnē apmetušies tik daudz no SS ;DD un visi/as tik draudzīgi ;DDD znachit bijis kaartigs blieziens Link to comment Share on other sites More sharing options...
DoubleT Posted July 23, 2011 Report Share Posted July 23, 2011 nevienu mirkli elektrība nepazuda o.O vismaz man. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GooD`MeN Posted July 23, 2011 Author Report Share Posted July 23, 2011 Nezinu kam tur elektriba pazudusi Noteikti teltiii elektriba pazudusi Wolfbladem un Regjistretajam SJo esmu kondiciju uzkachajis un taisos uz partiiii partiiii HUSEINS taa pieleejaas gaaja majaas aizgaja lidz kanalaam paveema ,iegaaja kaut kaadaa sveshaa podjezdaaa un aizmiga no rita pieceljas surpriisee majas v ispar uz otru pusi Papisis telefonu,shodien stiljija no manis visus gigniesha tel. nr cash galigaa pipeleee ar cuucinjaa tusee zaljaas bikses kaajaas Deadalive pa ilgiem laikiem nakamaa dienaa skaidrs izklausiijaas Lietus nav lijis jau 24h wuhuuuu...Pie taa arii paliekam Link to comment Share on other sites More sharing options...
GB_ Posted July 23, 2011 Report Share Posted July 23, 2011 Ku smuki lietus gāz Liepāja Sumer sound pludooosssss ~ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pusdzīvais Posted July 24, 2011 Report Share Posted July 24, 2011 jā.. pārtijs labais. bik tik alkohols atkal palietots Kā wolf šodien jūties? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nightmares^^ Posted July 24, 2011 Report Share Posted July 24, 2011 Tā arī nesapratu, kurš man zvanīja un prasīja, vai cash blakus... Kā mans nr pie visiem izklīdis? :> Pārtijs bija ok, 2. dienā bija puslīdz skaidrā, bija daudz foršāk nekā 1. dienā ar visu pieliešanos. Gustavo normāli parāva, žēl, ka laiks tāds nereāli vējains un lietains, būtu tauta aktīvāka. Shark telts bija iemīļotākā vieta pasākuma laikā, jo bija vienīgā, zem kuras paglābties no lietus. Vienu gandrīz norāva un visi pārcēlās uz otru telti, kur bija normāls biezenis. Ja neskatās uz to diskomfortu, ko radīja tas, ka man dzīvoklī bija apmēram 20 cilvēki, pasākums izdevies. Cash drošvien vēl nemaz nav mājās, pa ceļam redzēju, kā busiņš piestājis ceļmalā un visi nereāli hajo. Menti šodien arī vairākās vietās kontrolē situāciju. Pa ceļam pat uz Liepāju braucot 1 vieglais un 1 fūre bija grāvī... Domāju, ka tā bija jābūt otrā virzienā :> Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now