0xDEAD BEEF Posted March 13, 2011 Report Share Posted March 13, 2011 (edited) Karoče - ir čalis Eriks Opits kurš Ventspili ķipa pardod SSD 120GB cieto disku par 100Ls. 100Ls ir salds piedāvājums, bet problēma tāda, ka man viņam jāskaita nauda un tad viņš man sūtīs to disku. Varbūt kāds pazīst to čali? Patiesībā - 100Ls ir pietiekami ok summa, lai kādu uzmestu. BEefs Edited March 13, 2011 by 0xDEAD BEEF Link to comment Share on other sites More sharing options...
worm Posted March 13, 2011 Report Share Posted March 13, 2011 aizbrauc vienkārši pakaļ Link to comment Share on other sites More sharing options...
xyu Posted March 13, 2011 Report Share Posted March 13, 2011 izmanto pasta pakalpojumu <sūtījums ar pēcapmaksu>. Link to comment Share on other sites More sharing options...
0xDEAD BEEF Posted March 13, 2011 Author Report Share Posted March 13, 2011 Ja vel to teiktu enfugeno, es saprastu, bet tu worm?! Brauciens uz Ventspili un atpakalj maksa a) ar autobosu 15Ls + 7h laika ar masinu 30 - 50Ls + 4h laika Nemot vera to, ka mana stundas likme videji ir 5Ls/h -> a) 50Ls, 50 - 60Ls. Par 150Ls es to disku pasutu interneta veikala Riga! Beefs izmanto pasta pakalpojumu <sūtījums ar pēcapmaksu>. Pasta nelauj vert valja pakas... Beefs Link to comment Share on other sites More sharing options...
worm Posted March 13, 2011 Report Share Posted March 13, 2011 atrodi kādu gignieti ventspilī, kas savāc, pārbauda un atsūta tev to disku pa pastu un vispār, beidz pisties, sūti no ebay Link to comment Share on other sites More sharing options...
0xDEAD BEEF Posted March 13, 2011 Author Report Share Posted March 13, 2011 (edited) ebaja.. Frankenflashu pasutit? Ne. Ebajs ir pagatne. To vajag saprast. Tur vairs vispar nav jega iet pirkt datortehniku. Tikai lietotas rezerves dalas motociklam vai tuninga lampas masinai. Paskaties pats - ebaja letakais diils ir 240$ ar shipingu. LV ar nodokliem un deklaraciju tas bus ~280$ (min) -> 150Ls (pats pats minimums). Un 150Ls ir tikai par 7Ls letak ka LV interneta veikala. Piedevam - 150Ls ir tocna nu minimum minimums. Tik leti viss drizak ka nebus. Beefs EDIT: Par gignieti Ventspili gan laba doma! HEIJAA! Atsaucaties gignieshi! Edited March 13, 2011 by 0xDEAD BEEF Link to comment Share on other sites More sharing options...
worm Posted March 13, 2011 Report Share Posted March 13, 2011 labāk vienkārši pagaidi OCZ Vertex3, tas verķis būs reāli labs Link to comment Share on other sites More sharing options...
0xDEAD BEEF Posted March 13, 2011 Author Report Share Posted March 13, 2011 Nu lol cik tas disks maksas un cik riis elektribu. Man jau 150Ls skiet astronomisks cipars par disku (kaut gan par CPU, kurhs ir mazaks par hdd, man 130Ls neskiet astronomiski.. ) Beefs Link to comment Share on other sites More sharing options...
worm Posted March 13, 2011 Report Share Posted March 13, 2011 Kāds sakars SSD diskam ar eletrības rīšanu? Es paņēmu sev OCZ Vertex2 jau labu laiku iepriekš un teikšu tā - tas ir labākais apgreids datoram kādu var nopirkt. Un pie dirsas, ka tas disks maksā dārgi... pēc laika tu sapratīsi, cik ļoti tu esi nervus bendējis, kad tev ar parasto disku fotošops lādējas pusminūti, vai arī kad tu nospied kaut kādu pogu un nekas nenotiek un tu dzirdi ka disks maļ kā nenormāls... Link to comment Share on other sites More sharing options...
akka Posted March 13, 2011 Report Share Posted March 13, 2011 Varbūt pazīsti kādu cilvēku no Liepājas, paprasi lai kāds iztestē, un tad jau vari pirkt, bet labāk pašam būtu aizbrauk uz turieni ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
achee Posted March 13, 2011 Report Share Posted March 13, 2011 Varbūt pazīsti kādu cilvēku no Liepājas, paprasi lai kāds iztestē, un tad jau vari pirkt, bet labāk pašam būtu aizbrauk uz turieni ... tipa jega no tava posta? kads sakars ar liepaju? vel jabrauc talak un ne uz to vietu? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hm. Murdock Posted March 13, 2011 Report Share Posted March 13, 2011 tipa jega no tava posta? kads sakars ar liepaju? vel jabrauc talak un ne uz to vietu? viņš to domāja tā, ka kāds no Liepājas (gūdmens, murdziņš, etc. zvēri) varētu paķert to aparātu, patestēt, iespējams, ka nopirkt un tad bez liekām rūpēm, ka kāds varētu apist - varētu uzķinīt trade ar bīfu! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nightmares^^ Posted March 13, 2011 Report Share Posted March 13, 2011 Nu ja vari dabūt uz Liepāju to verķi un tur kāds cits viņu var notestēt, es varu to verķi aizvest uz mājām un tu vari atbraukt pakaļ tuvāk ~50km no Rīgas, vai arī Tukumā. Tuvāk gan sanāk pa šoseju, tur es varu pabraukt pretī un nebūs jāmeklē īpaši. Link to comment Share on other sites More sharing options...
0xDEAD BEEF Posted March 13, 2011 Author Report Share Posted March 13, 2011 Nigthmares - to disku esmu gatavs teret 120Ls. Vairak ne. Jo tad es perku jaunu inet veikala par 130. Un pofig, ka tas bus lenaks kingstons. Tas ta pat bus ssd. Un varbut pat tada gadijuma nemsu par 75Ls 64gb ssd kingstona. Ja tu redzi variantu, ka es varu ?izterejot 20Ls (jeb 4h sava laika) tikt pie ta diska, tad saki man. Piemeram - es tev dodu 10Ls, tu noteste diksu, tad es tereju 2h, lai no tevis savaktu to disku. Nu - tu saproti! Laiks = nauda. Man ir laiks vai nauda. Teret laiku -> teret naudu. Viss rezultejas biifa value pointos, kuri tieshi mainas pret naudu! Un ne ta, ka es sodien nebutu varejis aizbruakt uz Ventspili un iecekot to disku un man nebutu mainijusies man f-stuacija. Protams. Es pat butu ietaupijis, jo sodien es dzeru. Bet attieksme! Tas ir galvenais! Labi. Es laikam tik daudz rakstu, jo par daudz dzeru. Laba doma tam wormam par to vertex 3. Parametri jau nereali! Un cena ari salda liekas. Es jau ta gaidu un gaidu un ta ari pie s1155 mini-itx matesplates tikt nevaru (kaut visi LV i-net veikali "tipa" piedava visus modelus). Ta ka man laikam. Pofig. Rakstisu calim, ka es vinam neuzticos. Turpinasu gaidit un varbut pec 100 gadiem man ari beidzot izdosies nopirkt to, ko es velos nopirkt (bet ko inet veikali LV piedava, bet kad ieliec groza, tad zvana un saka -EJ DIRST TOLSTIJ). Beefs Link to comment Share on other sites More sharing options...
Izliecies Posted March 13, 2011 Report Share Posted March 13, 2011 Nafig Kingstonu. Tikai X25-M/Vertex 2/Force F120. Link to comment Share on other sites More sharing options...
poxa Posted March 13, 2011 Report Share Posted March 13, 2011 http://eoz.lv/showthread.php?t=20234 Link to comment Share on other sites More sharing options...
worm Posted March 13, 2011 Report Share Posted March 13, 2011 Nafig Kingstonu. Tikai X25-M/Vertex 2/Force F120. x25-m ir vēsture.. Intel SSD 510-Series FTW (protams, jāpagaida, kad viņš nāks ārā). Still - vertex3 izskatās labāks. Viela apdomām: Link to comment Share on other sites More sharing options...
HyperBoy Posted March 13, 2011 Report Share Posted March 13, 2011 (edited) baigais čakars... bet atrodos Ventspilī, baigi slinks arī esmu, nezinu vai dikti gribu palīdzēt. Edited March 13, 2011 by HyperBoy Link to comment Share on other sites More sharing options...
0xDEAD BEEF Posted March 15, 2011 Author Report Share Posted March 15, 2011 BLAAA! Nopirku (calis atbrauca uz Rigu, es panemu par 110Ls) bet blaa kompis neatpazis. OMG vai es esmu ieberzies uz 110Ls?! OMG OMG OMG! Ko dariit? Beefs Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now