jonathan Posted March 20, 2011 Report Share Posted March 20, 2011 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hm. Murdock Posted March 20, 2011 Report Share Posted March 20, 2011 Njā, atliek ziņu virsrakstā pieminēt vārdu "amerikāņi" un visiem viss top skaidrs, kamēr tālāk tekstā nav ne smakas no tās info, kas ir rakstīta virsrakstā. enfuego777, ej nosprāgsti ar visiem Japāņiem un Amerikāņiem. Link to comment Share on other sites More sharing options...
enfuego777 Posted March 20, 2011 Report Share Posted March 20, 2011 Nu ja sprāgšu, tad sprāgšu, bet es nerunāju par sprāgšanu, tu trolli stulbais vai kas tu tur esi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Epix Posted March 20, 2011 Report Share Posted March 20, 2011 tikai daži zin, kas īstenībā notiek. tu? Link to comment Share on other sites More sharing options...
enfuego777 Posted March 20, 2011 Report Share Posted March 20, 2011 tu? Nu tas jau ir tavā kompetencē ticēt vai nē. Es saku, kā es domāju, un ticu ka tā arī ir, tālāk jau jums pašiem jāizlemj, kā ir un kā nav. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hm. Murdock Posted March 20, 2011 Report Share Posted March 20, 2011 Nu ja sprāgšu, tad sprāgšu, bet es nerunāju par sprāgšanu, tu trolli stulbais vai kas tu tur esi Vienīgais trollis šeit, tas ir, šajā topikā - esi tu! Ej uzprasi amerikāņiem, kuru valsti viņi nākamo iznīcinās. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fake^ Posted March 20, 2011 Report Share Posted March 20, 2011 Nu tas jau ir tavā kompetencē ticēt vai nē. Es saku, kā es domāju, un ticu ka tā arī ir, tālāk jau jums pašiem jāizlemj, kā ir un kā nav. zini kapēc tādi laxi kā tu ir slikti? ja tu nodzīvosi līdz sirmam vecumam, tu maziem bērniem pūderēsi smadzenes. tādi kā tu degradē cilvēci no offence. Link to comment Share on other sites More sharing options...
~ jeyna ~ Posted March 20, 2011 Report Share Posted March 20, 2011 It's like cloverfield, but real and not shit. Link to comment Share on other sites More sharing options...
enfuego777 Posted March 20, 2011 Report Share Posted March 20, 2011 (edited) zini kapēc tādi laxi kā tu ir slikti? ja tu nodzīvosi līdz sirmam vecumam, tu maziem bērniem pūderēsi smadzenes. tādi kā tu degradē cilvēci no offence. Ai nu netirs tikai. Jāsaka kā ir patiesībā, nevis skolā stāsta, ka latvieši izcīnījuši neatkarību, tāds fufelis!!! Un ja tu to vēl nezini, tad šī paudze jau ir degradējusies. Gribi lai es tev to pierādu, atkal gribat lai es testāstu kārtējos penterus. Edited March 20, 2011 by enfuego777 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hims Posted March 22, 2011 Report Share Posted March 22, 2011 man vairā žēl ka ir gājis bojā Pokemonu radītājs Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kaupo Posted March 22, 2011 Report Share Posted March 22, 2011 joJO vismaz viens manā pusē. Kā viemēr mani visi uzskata par dumju muļķi ar 4. klašu izglītību! Bet tā tas tomēr nav! Jā zinu es nemāku to rakstīšanu, tik pareizi, jo savā laikā biju raspizdjas, un negāju uz skolu, bet devu priekšroku, blandīšanos pa rīgu un negatīvu publiku, un man agrāk patika palladium kinoteātrī pa brīvu iesprukt filmas skatīties, oi tie bij labie laiki, kad latvija atguva neatkarību. Atceraties, ka vara dara visu ko vēlas un tā informācija līdz mazajiem cilvēciņiem, kā mēs nenonāks, tikai daži zin, kas īstenībā notiek. Šito uz dienas citātu sadaļu, sen nekas labs nav bijis Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now