LAVRx Posted March 2, 2011 Report Share Posted March 2, 2011 Nupat kā noprovēju jauno Crysis 2 multiplayer demo. Izskatās tīri interesanta jāpiešaujas pie gameplay un tad jau var arī kādu novākt. Patīk grafika, un esmu pārsteigts par to, ka uz Gamer levela vispār nav nemazāko lagu, kāarī bija iespējams normāli šaut ar pingu ~120. Domāju, ka jāpērk no bor1nga pa 10 Ls un jāsāk mācīties. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Print`Screen Posted March 4, 2011 Report Share Posted March 4, 2011 Kad tad ir officiālais relīzes datums? Man šķiet tagad tik var pre order? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Epix Posted March 4, 2011 Report Share Posted March 4, 2011 (edited) ari iemeginaju, savu UK serverii ar pingu 109 un tiktiesham pilnigi normali, veesi var pashaut, BET ir viena lieta, kas kretinee nereaali, energy saja daljaa turaas daudz ilgak use reziimaa un ir nenormaali daudz krisas serveros, jo tadas kaa misijas nav, cik saprotu ir tikai jasavac noteikts daudzums kill'i komandai kopaa aa un vek protams visadi supadupamegapero jau skraida serveros, besii Edited March 4, 2011 by Epix Link to comment Share on other sites More sharing options...
Print`Screen Posted March 8, 2011 Report Share Posted March 8, 2011 (edited) Šodien uzkapāju šo geimu pirmo reizi. Tagad nevaru sagaidīt kad būs pieejama pilnajā versijā Epix tu arī UK dzīvo? Varētu kādu dienu kopā iet pašaut Edited March 8, 2011 by bon1facijs* Link to comment Share on other sites More sharing options...
b0r1ng Posted March 8, 2011 Report Share Posted March 8, 2011 Nu būs vairāki režīmi... Relīze 22ais marts, piejams pie manis pa 12 latiem... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Print`Screen Posted March 8, 2011 Report Share Posted March 8, 2011 b0r1ng, ja varētu sarunāt tad es varētu nopirkt no tevis caur paypal, jo man no England ir neērti norēķināties savadāk. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Epix Posted March 9, 2011 Report Share Posted March 9, 2011 Epix tu arī UK dzīvo? Varētu kādu dienu kopā iet pašaut diemzel tur nedzivoju, vel plosos pa Latviju, bet nu kaa skataas driiz vien man var uznakt zajobs un cik aatri, cik ne buushu labakos dziives mekleejumos ;D Link to comment Share on other sites More sharing options...
b0r1ng Posted March 9, 2011 Report Share Posted March 9, 2011 Boni, domāju ka varēs... Ne man bet citam čalim aizsūtīsi vienkārši... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tenchy Posted March 13, 2011 Report Share Posted March 13, 2011 tagad arī lādēju demo, ja patiks, pieskaiti mani pie cilvēkiem kas pirks no tevis. protams ja ir Angļu versija, ne rus. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dreamlv. Posted March 13, 2011 Report Share Posted March 13, 2011 pašlaik velkas spēle, bet ceru ka pavilks, itkā jau smadzenes labas, bet ceru ka neraustīsies. Link to comment Share on other sites More sharing options...
b0r1ng Posted March 13, 2011 Report Share Posted March 13, 2011 EA spēlēm visām ir Region Free Keyi, bet nav stīms. Novelkat spēli - ievadāt keyu un GO GO GO! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tenchy Posted March 13, 2011 Report Share Posted March 13, 2011 Nav iespējams spēli aktivizēt steamā ar doto keyu? Link to comment Share on other sites More sharing options...
b0r1ng Posted March 13, 2011 Report Share Posted March 13, 2011 Nope. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Friendly Cannibal Posted March 20, 2011 Report Share Posted March 20, 2011 pats demo iemeiģināju vispirms uz xboxa. tur jau pierasts tāda stila fps spēlēt. Atgādina ļoti Call of Duty, bet šis piesaista daudz vairāk, un tā arī vajadzētu būt. Uz PC demo nolādēju nesen, un spēle patiešām izskatās daudzsološa. Būs viena no vienīgajām spēlēm kuru es tiešām nopērku. Link to comment Share on other sites More sharing options...
POKE Posted March 20, 2011 Report Share Posted March 20, 2011 Kas mani piedūra tanī crysis 2 - Tik daudz serveru priekš demo versijas. pzdc. Link to comment Share on other sites More sharing options...
rietumbloks Posted March 20, 2011 Report Share Posted March 20, 2011 Mūsdienās tagad ir jaudīgāki grāvēji, kā piemēram Assassin 2, jaunais Star Wars Force 1,2, Bad Company utt. Vismaz tā uzskatu es, Crysis 2 jau sen atspēlēts! Link to comment Share on other sites More sharing options...
vincister Posted March 21, 2011 Report Share Posted March 21, 2011 Crysis 2 vēl nav iznācis, paspēji jau atspēlēties? Link to comment Share on other sites More sharing options...
rietumbloks Posted March 21, 2011 Report Share Posted March 21, 2011 Es domaju demo versiju! Link to comment Share on other sites More sharing options...
LAVRx Posted March 21, 2011 Author Report Share Posted March 21, 2011 Tas ir katra paša ziņā vai spēle patīk vai nē. Personīgi man patīk spēles ideja, un protmas grafika. Neteikšu, ka multiplayer ir ļoti izdevies, bet single player domāju būs spēlējams. Link to comment Share on other sites More sharing options...
b0r1ng Posted March 21, 2011 Report Share Posted March 21, 2011 Bad Company BC2 pats pa sevi ir Epic-Fail prieksh casual gameriem... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Friendly Cannibal Posted March 23, 2011 Report Share Posted March 23, 2011 šodien nolādēju pilno versiju priekš savas xkastes. spēle ir super. Vienīgais negatīvais komentārs ko varu pateikt, ir tas ka tekstūras bieži netiek ielādētas līdz galam. Bet tas proti ir zināms mīnus, dēļ tā ka konsoles vienkārši nespēj pavilkt cryengine 3 līdz galam. Viss pārējais ir fantastiš, ja godīgi brīnos ka 5 gadu veca kaste spēj vispār ieslēgt tādu spēli. Link to comment Share on other sites More sharing options...
LAVRx Posted March 29, 2011 Author Report Share Posted March 29, 2011 Iesāku spēlēt SP. Vizuāli spēle ir fantastiski skaista, un vispār nav nemazāko lagu. Salīdzinot ar pirmo Crysis spēle ir daudz smukāka un arī izskatās, ka būs visādas jaunas papildiespējas attiecībā uz ieročiem un nanosuitu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now