StreeT Posted November 11, 2005 Report Share Posted November 11, 2005 Es domaaju ka taadiem **** kaa courage666 vajadzeetu atsleegt tos kvadraatinus kas tur raadaas< nu tie kuuls pacans vai geks> vai arii liegt pieeju shim forumam, jo man saak likties ka taadi kaa vinsh tik peec tiem kluchiishiem dzenaas Link to comment Share on other sites More sharing options...
[BUREICJ]LineriX Posted November 11, 2005 Report Share Posted November 11, 2005 nez vai taa vareetu teikt par courage666. vins vinkaarshi izteica savu prikoliigo atgadiijumu !!! man ar kautkas liidziigs sodien gadiijaas. es skolaa matenes u4ukam pateicu PIS NAH.. un man naacaas uzrakstiit paskaidrojumu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
EDD Posted November 11, 2005 Report Share Posted November 11, 2005 ... -II- Link to comment Share on other sites More sharing options...
narkoze Posted November 11, 2005 Report Share Posted November 11, 2005 Sakuma pasmaidiju, bet beigas viilos Link to comment Share on other sites More sharing options...
iLLy Posted November 11, 2005 Report Share Posted November 11, 2005 malacis Link to comment Share on other sites More sharing options...
strange Posted November 11, 2005 Report Share Posted November 11, 2005 aha malacis gan! Link to comment Share on other sites More sharing options...
mikis Posted November 12, 2005 Report Share Posted November 12, 2005 PsC taaads DI****!!!!! riebjaaas paskakaa samelo taa kriit uz nerviem PsC Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest TradeMAAK Posted November 12, 2005 Report Share Posted November 12, 2005 nja... acitonu var nopirkt jebkura butka Nē, bal, acitons bija turpat netālu no termosa, džeki vienkārši gribēja kokteilīti uztaisīt un redzēt, kā skolotājai patiks. EDD, varbūt tu pat vēl atceries šo prikolu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Disable Posted November 12, 2005 Report Share Posted November 12, 2005 Narkoze tavs avaters Un starpcitu Caurage ir normals dzex P.S. Man ar bija prikols karo4 uzcene staveja klases prieksa a vinai naturali stringi izlidusi Un ta konkreti vina tada resna laikm ka pedofile Bet es knapi nocietos Link to comment Share on other sites More sharing options...
HyperBoy Posted November 12, 2005 Report Share Posted November 12, 2005 P.S. Man ar bija prikols karo4 uzcene staveja klases prieksa a vinai naturali stringi izlidusi Un ta konkreti vina tada resna laikm ka pedofile Bet es knapi nocietos mjā... "Maģisks daunis" precīzāku members title nevaru iedomāties Link to comment Share on other sites More sharing options...
mikis Posted November 12, 2005 Report Share Posted November 12, 2005 nu nezinu vienkaarsi priskam to rakstiiit man ir bijis daudz prikolu ar u4ukiem,bet es nerakstu to forumaaa priekskam??? nesparotu ja es saaaktu staaastiit tad redzzeetu!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
kaamis Posted November 12, 2005 Report Share Posted November 12, 2005 mjā... "Maģisks daunis" precīzāku members title nevaru iedomāties vinjam vnk patiik resnas un uz pedofiiliju orianteetas u4enes stringos. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mikis Posted November 12, 2005 Report Share Posted November 12, 2005 kaa tu zini varbuut pantalonos Link to comment Share on other sites More sharing options...
EDD Posted November 13, 2005 Report Share Posted November 13, 2005 lol to es gan neatceros, bet gints toreiz 5ajaa klasee gan dzeera acetonu pa tiiro. tas laiks vispaar bija lol. es piemeeram vienmer atcereshos kaa toreiz uz ucheni un visu klasi noblaavos "ejiet juus visi dirst". aah, those were the days... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now