Jump to content
GIGN Forum

Noyd Grib E-Cigareti.


Noyd
 Share

Recommended Posts

Čau.! Draugs šodien pamēģināja uzpipēt e-cīgu, un teica ka diezgan forša. Tātad es sāku domāt, ka varētu iegādāties tādu. Gan sev,gan draugam.

Nu lūk LINKS, 16.90. Nu,bet man kautkā neticās ka tik lēti varētu būt, ne? Pa divām 2-cīgām. Un kas ar to piegādi Rīgā,vai es pats varu aizbraukt pakaļ un samaksāt,lai nav jāmaksā pa piegādi.

Link to comment
Share on other sites

Pastāsti kāda viņa ir kurijot? Var aizstāt parastās cigaretes? Pīpēju es sarkano marlboro, un cerams ka stiprais kārtidž, ir apmēram tik pat spēcīgs.

PS tur ir 16.90 divas e-cigas.

Link to comment
Share on other sites

Esmu mēģinājis, nepatika un kaifa nekāda. Jā ir forši, ka vari pīpēt visur.

Čoms pirms gada nopirka pa 30ls , pēc 3 nedēļām atsāka pīpēt parastās un e-cīgu nolika plauktā, pirms jaunā gada drauga draudzene ar nopirka elektronisko , janvāra beigās ar atgriezās pie parastajām.

Bet, mēģināts nav zaudēts.

Cik esmu dzirdējis, ka uz vietas esot iespējas pamēģināt ...

Link to comment
Share on other sites

Lai vai kā es agrāk spārdījos pret e-cīgām, esmu arī pats pamēģinājis. Uzpīpēt no viņas var ( pīpēju paku zilo Winston dienā ), bet tās, kas ir Noyd linkā var dabūt iekš Dealextreme par kādiem 5 Ls :) Un lētās cīgās bieži ir brāķētas, maz tur aķis utt. Ja grib kaut ko sakarīgu, tad jāskatās uz http://lv.airsmoke.eu/ vai kaut kā tā.

Vēl kas, ar e-cīgu var arī ļoti viegli pārpīpēties, no tā jāuzmanās :) Anyway, es vēljoprojām tā līdz galam neticu, ka viņa ir mazāk kaitīga kā īstā.

Edited by kRi
Link to comment
Share on other sites

Tu ar savu urīnu pa 16 Ls vari braukt uz kamčatku. Saproti, jo lētāks e-smēķis, jo sliktāka kvalitāte, neilgs akumulatora darbības ilgums, paša "tvaicētāja" ātra nobeigšanās.

Kā jau liels e-smēķu cienītājs, varu nedaudz pastāstīt ko tieši esmu testējis.

Mans e-cigarette tops:

---------------

1) Green Smoke - viena no labākajām, bet līdz ar to adekvāta cena. Mīnuss tāds, ka parasta dizaina cigarete + nepatīk, ka ar piegādi čakarējas. Bet tā tas ir vislabākais e-smēķis.

---------------

2) CIGARTI - šo izmantoju pats. Cena adekvāta, piegāde notiek caur DPD kurjeru + ļoti ātri. Ir pieejami daudz "garšas" kārtridži, parasti ņemu vienkārši "Tobacco", jo tas ir normālākais no piedāvātajiem un arī var normāli atpīpēties. Nekas nav izjaucams, e-cigarette pati sevi attīra pēc 1500 vilcieniem, iebūvēts cigaretes CPU. Paša CIGARTI supports ir vienkārši lielisks!

Kaut kas nebūs pēc tava prāta - aizraksti e-mailu supportam, atsūtīs jaunas pakas ar kārtridžiem. Pasūtot arī parasti dažādi bonusi (extra cartridge pack etc)

Pērkot 8mg vai 12mg nicotine cartridge, būs tas pats, kas sarkanās cigaretes.

btw - galā nav zila LED lampiņa, bet sarkana, kas arī piedod cigaretes smēķēšanas efektu.

Un pats labākais - var izvēlēties pats savu e-cigaretes dizainu.

---------------

3) AirSmoke - arī laba, ir lētāka, bet pērkot cartridges, sanāk pārmaksāt. Un kretinē tā viņu zilā gaismiņa.

Tātad - iesaku pasūtīt CIGARTI.

Edited by Kefiirs666
Link to comment
Share on other sites

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...