Jump to content
GIGN Forum

Kārtējais "kur Pirkt?"


pikaso
 Share

Recommended Posts

Ļoti interesē, kur LV var iegādāties šāda tipa bikses. Vēlams, lai ir kaut kādas izvēles iespējas.

Internetā sūtīt apģērbu un apavus ir diezgan neērti, ņemot vērā, ka katram brendam, katrā valstī izmēri mēdz atšķirties.

Tanks!

Link to comment
Share on other sites

nav tik traki ar tiem izmēriem, pārsvarā jau visam ir rakstīti klāt izmēri collās vai centimetros. internetā iepērkoties, savus izmērus esmu izpētījis jau tik tālu, ka veikalā man pat nav vajadzības neko laikot, viss, ko pērku vienmēr der (nē, nu, ok, man tomēr laikam ir arī modeļa augums!).:troll:

Link to comment
Share on other sites

Sūtīju XL izmēra t-kreklu no ASV un atnāca riktīgs palags. Acīmredzot, burgeru zemē viņiem XL reāli arī skaitās "extra large". Sūtīju VANS kedas vienā UK interneta veikalā, skatījos EU izmēru, atnāca vismaz 2-3 izmērus par mazu, kaut gan skaitījās 45 izmērs.

Tā vien izskatās, ka būs tomēr jāizpēta tie izmēri un jāriskē. Tājau nebūtu problēmu, bet skumjākais ir tas, ka bikses pašas par sevi maksā 35 Ls un piegāde arī prasīs savus 10 Ls, kas šobrīd skaitās milzu nauda. :)

Link to comment
Share on other sites

samuray cik noprotu varu droshi prasiit padomu par izmeeriem Tev.

Vai arii tu esi izkodis sievieshu izmeerus?

+ varbuut tev ir kaadi normaali paardeveeji no kuriem tu zini, ka huinju nenopirksi? Interisee vairaak apgjeerbs sportam!

Link to comment
Share on other sites

vot, par sieviešu izmēriem gan man vari neprasīt, tur mana māsa speciāliste, vari prasīt viņai. nav man nekādi īpašie pārdevēji, ko varētu izcelt, vienīgais ir dažas vietas, kurās tiek jaukti US izmēri ar UK, tāpēc labāk ja nav klāt pierakstīts, aizrakstīt vēstuli un pārprasīt.

bet ja vajag palīdzību ar vīriešu izmēriem, varat uz PMot savus parametrus man, apstāstīšu.

Link to comment
Share on other sites

kāpēc gan nenopirkt kkādus stock džinsus, aiziet un audumu veikalu, pasūtīt audumu ar vajadzīgo rakstu/krāsu un turpat uz vietas izveidot savas bikses. Tādā veidā būsi vismaz oriģināls un uz ielas otras tādas neredzēt.

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...