Jump to content
GIGN Forum

Good Men Grib Tikt No Liekaa Svara Nost!


GooD`MeN
 Share

Recommended Posts

nav nekādas vajadzības pēc kaut kādām speciālām diētām, vienkārši centies dzīvot veselīgu dzīvesveidu (daudz kustēties, ēst veselīgu pārtiku, atmest kaitīgus ieradumus) un viss notiksies. Principā tu vari ēst visu to pašu, ko ēd līdz šim, tikai paskaties veselīgākas izejvielas. Teiksim saulespuķu eļļas vietā lieto olīveļļu vai kādu zivju eļļu, baltmaizes vietā lieto pilngraudu maizi, utt. Visam var atrast veselīgus aizvietotājus. Teiksim tās pašas kafijas vietā labāk dzer tēju vai cigoriņu dzērienu. Protams, cenas ziņā veselīgie produkti var būt krietni vien dārgāki.

Link to comment
Share on other sites

  • Replies 97
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Varbuut panjem LIDA? Tur iekshaa amfetamiins un taa. Arii var lietot un eest kaartiigi :D Atrodi pie jukushajaam fat chicks, kas ir paaraak slinkas, lai kustinaatu dirsu (skat visaadus delfi forumus&shit)

P.S. Shis galiigi nav nopients padoms, labaak nedari taa, nopietni.

ēst kārtīgi jau zem amfika tiešām nevar - ierijot amfetamīnu gūdmens neēdis, negulēs un viņa pimpis paliks auksts un maziņš kā 10 gadīgam bērnam(vasoconstriction :khehehe: ). Tā jau arī tā svara nomešana ar amfetamīnu/citiem stimulantiem strādā - apetīte ir brutāli apspiesta un enerģijas jau nu galīgi netrūkst.

Vispār tie gūdmena wellness pulverīši izklausās pēc kaut kā stipri līdzīga, būtu diezgan ironiski, ja kompānija ar nosaukumu "Wellness" izplatītu amfetamīna(vai kāda tā ķīmiska radinieka) pulverus lmfao

Edited by knds
Link to comment
Share on other sites

goodmen, tie ļaudis, kas tev sola izmērīt visus tos procentus, ir bullshit, nemaz nesāc klausīties viņos :) varbūt izklausās pārliecinoši viņu stāstītais, bet īstenībā tā ir parasta acu aizmālēšana, lai varētu noplēst no tevis naudu. :)

Tev pašam būtu ērtāk pāris mēnešus kārtīgi pasvīst sportojot, jo pati pirmā lieta, kas paātrina vielmaiņu un nodzen speķi, ir tieši fiziskās aktivitātes, pēc tam tikai seko dažādas diētas. Jogurtā ir cukurs (nerunājot par krāsvielām, garšas pastiprinātājiem, utt.), kas priekš svara nomešanas ir pati nevajadzīgākā lieta :) Mēģini labāk ēst tieši griķus nevis rīsus, jo tajos ir vairāk šķiedrvielu un griķi lēnāk uzsūcas, kas nozīmē - vairāk enerģijas, mazāk riepas :) Tev noteikti par skādi arī nenāks dažādas zivis (izņemot pangasiju, protams), kurās ir labās taukskābes.

Cereza, kur tu lasīji, ka nedrīkst vienā ēdienreizē ēst ogļhidrātus+obv?

Link to comment
Share on other sites

Nu taa esmu back! Tiko paeedu! Nu taj Wellness tjipa izmerija tur kaut kaadi UUBER SVARI visu! Ja godigi,man viss ir pietiekoshaa daudzumaaa tikai reali 3kg pa daudz ,kas vairak bus atbilstoshs 27gados! Iedeva kaut kaadu teeju tjipa 100reizeem, esot UUBER teeja kas dedzina nevis areejos taukus bet ieksheejos! Tikai 33Ls! Sapratu ka nav prieksh manis! Talak deva iemeigjinaat KOKCHIKU(26Ls 21reizei),kuru jadzer it kaa no ritiem ar pienu vai jogurtu, man iedeva samaisiitu ar UUDENI, pfui vnk! Joprojaam liekas ka vemshu! Nu vot! Tagad es pieversos 1majam JUSU padomam! Dzeru daudz daudz UUDENI un paedu 2karbonades gabalus ar ljoti daudz salatiem(krabju nuujas,kukuruza,gurkis,tomats,shampinjoni,paprika),nekadi riiisi nekaadas kartoshkas! Noo riita padzershos JOGURTU un bus labI! Tiko nedaudz pakusteejos pa istabu paaris pietupieni,atspiedieni,pa vingrinajumi! Kaut kaa taa! ALKO jau nelietoju kopsh 1dienas! Vispar nelietoju! Ja parasti man 1pacinja izpipajaas pa dienu,tad tagad no 1dienas man videji 3cigaretes pa dienu izpipajas! SUPER N1cE!

Kaa tur ar taam OLAAM? Ceptas vai vaariitas ieteicamaaks?

P.s. IZlasot traktora lasiiito,znachit no JOGURTA jaatsakaas un uz biezpienu bus japariet ar kafiju!

Grikji ar malto galjas meerci izklausas LABI!

P.p.s. Atmest pipaat parasti beidzas ar SVARA UZNJEMSHANU ~ +10kg!

Edited by GooD`MeN
Link to comment
Share on other sites

Wow! nice! :) Mes varam iet uz sacensiba, tad mums bus motivacija! :)

Katru dienu atskaite topika kopa ar bildem! :)

Pirms kada laika, kad izskiros ar sievu, tad normali 13kg nometu. Es saku 3x nedela viegli sportot zale, 1x nedela mocu trenins bikernieku trase, pargaju uz spinatiem ar salatu merci un tomatiem. Karoce - efekts bija, viss notikas! :)

Visi tie welnessi ir suds! Labak nevajag! Var viegli uzrauties uz preperatiem ar amfiku nelielas devas.

Reku bralis labi ieteica - 3 dienas jaiztur bez esanas un praktiski bez dzersanas. Tad kungis pamatigi saraujas. Pec tam pat no mazas porcijas nenormali pierijies liecies. Vins to kaut kada skautu izdzivosanas prikola meginaja!

Laikam no alus butu jaatsakas, bet man tik nenormali garso alus omg omg.. :)

BTW - kas vainas pangasijas filejai?

Beefs

Link to comment
Share on other sites

Jā, gavēņi ir tīri laba štelle, bet 3 dienas gan, manuprāt, būs par daudz, jo tad jau vielmaiņa bremzēsies, un pārpalikumi no uzņemtās paikas pēc tam maksimāli aizies rezervēs, jebšu speķītī, jo organisms gatavosies, ka turpmāk var arī palikt bez paikas uz ilgu laiku :)

Goodmen, vārītas olas noteikti ir labākas par ceptām olām, bet ar olām arī nevajag pārspīlēt, pietiek mierīgi ar 2-3 vārītām olām no rīta, bez sinepēm. Biezpiens arī ir super, ja ņem, tad ņem 0.5%. Ja gribas ēst vairāk, vari sagatavot dažādus zaļumus, salātus, tie palīdzēs gremošanas sistēmai, kā arī nekā negatīvi neietekmēs svaru. Presītes, tupienus, utt., labāk mēģini darīt no rīta, tas būs efektīvāk ;)

Link to comment
Share on other sites

Nē nu jā. Maltās gaļas mērce...

Kautkur augstāk bij rakstīts, ka vairāk olbaltumvielas.

Rīsi , griķi, kaut kāda zivs, vista ( vārīta ) <- ideāls olbaltumvielu kombinējums. Kaut kādu kečupu pa virsu ( minimāli ) lai vismaz sātāks ir.

kafija - hvz.

ūdens jā.. Vairāk svīdīsi, vairāk nahrenizēsi no sevis kaut ko.

Par tām cigaretēm - bullšits. Pīpē nepīpē, poh kakbi.

Bet vispārībā - slinkums iet uz zāli, sportot... Tas tak ir nožēlojami. aizej paslido ar čaļiem @ lido, uz kāda laukuma, nezinu. SVĪSTI, SVīSTI, SVĪSTI!!!

Edited by POKE
Link to comment
Share on other sites

Pieņemšanās svarā nesmēķējot ir tāpēc, ka tu to fucking ieradumu aizstāj ar kautkā cita bāšanu mutē, šajā gadījumā paikas. Un tavām aknām Gūdij vēl tikai kokteili, tabletes vai dedzinošās tējās. Padomā tak vienreiz par savu organismu, brīdis, kad domāt būs jau par vēlu pienāks nemanot un tad vairs neko.

Link to comment
Share on other sites

Tak vienkārši sāc iet uz zāli, paņemt dažus mēnešus treneri, viņš tev sastādīs programmu, visu pariezi parādīs kā jādara un 1. menesa laikā jau redzēsi pirmos rezultātus.

Bet vispārībā - slinkums iet uz zāli, sportot... Tas tak ir nožēlojami.

Jā būt resnai bulciņai vai tievam sērkociņam ir būt daudz foršāk... :thumbsup:

Nožēlojami ir sēdēt mājās un aiz slinkuma neko nedarīt ar savu augumu.

Edited by Pensionars
Link to comment
Share on other sites

vispār labākas ir jēlās

Pilnīgi aplami! :blelohs:

In addition, the protein in raw eggs is only 51% bio-available, whereas that of a cooked egg is nearer 91% bio-available, meaning the protein of cooked eggs is nearly twice as absorbable as the protein from raw eggs.

Avots

Turklāt lietojot jēlas olas ir risks noraut tādu nepatīkamu lietu, kā salmonelozi.

Maltās gaļas mērce tiešām nav tas labākais. Visideālāk vistas fileja (tikai vārītā veidā), vēlams aizmirst par visādiem krējumiem, majonēzēm, margarīniem un sieriem, kā arī jāatturas no lielām ogļhidrātu devām pēc pusdienlaika. No rīta droši var ieēst kādu putru vai musli. Jā, var visādus salātiņus ēst, kā arī vājpiena biezpienu. Dzert vēlams tīru ūdeni, nekādus saldinātos dzērienus ar "garšiņām". Ar kafiju nav vēlams aizrauties, ja bez tā nevar, tad vismaz vēlams nelikt klāt cukuru.

Edited by van Helden
Link to comment
Share on other sites

Jā būt resnai bulciņai vai tievam sērkociņam ir būt daudz foršāk... :thumbsup:

Nožēlojami ir sēdēt mājās un aiz slinkuma neko nedarīt ar savu augumu.

Tā es arī biju domājis.

Nejau tievam.. Normālas miesas būves - 70-80kg..

Skatoties protams, cik gadu.

Link to comment
Share on other sites

Neder!Sportam esmu parak slinks palicis un nu galigi nav motivacijas! Bet ieverot sava veida dieetu,driizaak ne dieetu ,bet veseliiigu eeshanu un mazak alko lietoshanu,tas izklausaas ka vareetu palidzeet! Jaa ar taam olaam un kafiju,tiko palasiju ka tas baigi uz SIRDI KAITEEE!

Sis visu izsaka. Piedod, bet sezot divana ipasi neko nenometisi un bojasi visu ko var. Ari ja needisi, tev svars nokritisies, bet pectam uzleks ka kartigak paedisi. Vislabakais veid ir svarene (lieko parvest muskuljos) vai ari treneties maratonam, skriet kadi 10-20km katru dienu (dedzinat taukus) un viss parejais ir hujna.

Ta neka nedarisana un pareiza esana palidz nomest tik pat daudz ka naudas taupisana perkot letaku partiku un cerot ka ar to klusi par miljonaru.

Link to comment
Share on other sites

Pareizs uzturs ir vairāk kā puse no rezultāta, tomēr bez jebkādām fiziskām aktivitātēm, rezultāti nav tik lieli. Kaut vai dienā vismaz 30 minūtes ar velosipēdu vai uz velotrenažiera pie attiecīga MSR būs pietiekami, lai kilogrami ietu mazumā. Šo sauc par kardio treniņu. Noderīgs raksts šeit.

Link to comment
Share on other sites

Nopērc pāris izkāmējušus nēģeru sīkos, lai skatās, kā tu ēd.

Vai arī sāc peldēt, visas tās skriešanas un svaruzāles ir sūdi. Pirmkārt, peldēt ir 100x jautrāk kā skriet vai kačāties; otrkārt, peldot tu trenē visas muskuļu grupas. Rezultātā iegūsi tipisko peldētāju figūru, kuras dēļ visas dāmas ģībst.

Bet ko es te runāju, es nekad neesmu bijis resns AHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA.

Link to comment
Share on other sites

Čalīt, es nesaku, ka peldēšana ir kas slikts, bet teikt, ka skriešana un svaru zāle ir sūdi...? Domā, ka peldētāji trenējas tikai ūdenī un viss? Jebkurš profesionāls/pusprofesionāls peldētājs nedēļā vismaz 3 treniņus pavada svaru zālē, baseinā spēcīgāks nepaliksi, baseinā pieslīpēt var tehniku un nedaudz izturību, ko pamatā tāpat dara skrienot/minoties u.c.

Edited by van Helden
Link to comment
Share on other sites

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now
 Share


×
×
  • Create New...