vo1ce^ Posted October 6, 2003 Report Share Posted October 6, 2003 Sveiki es esmu iegriezies sakaraa ar to, ka veleetos tieiisbas, vispirms es sevi iepaziistinasu mani sauc Edgars uzvards nav noziimigs ,personas kods laikam ka ari nav noziimiigs, dzimsanas gads 4.12.1988 cs es speleeju diezgan biezu un gign serverii paaugtinu skillus, man pasam pc nav bet eju uz lubu kur pavadu vairaak neka 6 h speleejot counter-strike. Admin tiesiibas man vajadziigas, lai vareetu noveeerst TK un varetu kikot vai banot cilveekus, kas lamaajas vai uzvedas nepiedieniigi varetu dazreiz uzlikt kadu norm mapu ja cilveeekiem nepatiik ta kas iet, ka arii vareetu palidzzet cilveekiem speleet drosaak un pec noteikumiem, kas ir loti butiski P.S gaidu jusu atbilde Link to comment Share on other sites More sharing options...
KanLux Posted October 6, 2003 Report Share Posted October 6, 2003 sis dzeks tiri norm spelee, bet neko ipasi nevaru pateikt es dotu rec, ja butu admins Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hainy Posted October 6, 2003 Report Share Posted October 6, 2003 jaa tu dotu, bet tev nav pelmenji ! komooon. Nu peec manaam domaam vo1ce ir norm players un norm dzheks. no manas puses REC. Link to comment Share on other sites More sharing options...
radler Posted October 6, 2003 Report Share Posted October 6, 2003 uu ja man buutu teikshana , atbalstiitu vieniigais voice buutu jaauzmanaas ar taam dust2 diezgan biezhi dzirdu no vinja mutes : nu plz uzliekat dust2 vai aztec nu bet tas taa Link to comment Share on other sites More sharing options...
_FireStorm_ Posted October 6, 2003 Report Share Posted October 6, 2003 nja vo1ce tiri norm frukts REC Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted October 7, 2003 Report Share Posted October 7, 2003 ak norm frukts? es iespeejams jaucu ar hero bet man liekas shis ar bija no tiem kas diica kaukaadas kartes... un cho ta man liekas ka mainiis kaa pats gribees nevis kaa speeleetaaji... Link to comment Share on other sites More sharing options...
vo1ce^ Posted October 7, 2003 Author Report Share Posted October 7, 2003 macho nja laikam tiesa taa ir, bet tu vareeetu man iedot vote map nevis admin_map vai am Link to comment Share on other sites More sharing options...
bLizaRd Posted October 8, 2003 Report Share Posted October 8, 2003 sanaak ka katru reizi no cfg bus jadzesh araa pw Link to comment Share on other sites More sharing options...
kimuks Posted October 11, 2003 Report Share Posted October 11, 2003 Voice ir pelnijis tiesibas!! REC. Spele ka MONSTRS!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Surrounder Posted October 11, 2003 Report Share Posted October 11, 2003 Aaa, tu rekaa, paraadiijies veel viens rekomendeetaajs. Nu ja. Laikam es paarskatiijos, un tu pilniigi noteikti neesi tas pats kimuks, kursh pats veel vakar ir uzrakstiijis piteikumu uz tiesiibaam? P.S. Laikam shito pashu triku tu piekop arii 4tus? Pieregistreejies forumaa un meties REC`ot visus peec kaartas? Link to comment Share on other sites More sharing options...
kimuks Posted October 12, 2003 Report Share Posted October 12, 2003 NE tu neparskatijies,es vakar uzrakstiju,bet nekad nesmu rakstijis 4tus foruma!! Loti zel ka tu ta vakar pret mani pateici un atraidiji manu LUGUMU!!! Sorrounder! Link to comment Share on other sites More sharing options...
eXotic* Posted October 13, 2003 Report Share Posted October 13, 2003 Sim zellim es dotu REC , bet nez vai kads klausiisies manii P.S Surrounder nedusmojies Link to comment Share on other sites More sharing options...
uyinaators Posted October 14, 2003 Report Share Posted October 14, 2003 a es vinjam neekaa nedoshu, la vinjsh no saakuma iedo man man tev ir tikai viens jautaajums - a tu baardu skuj ? ja neee tad tiesiibas tev nevar dot Link to comment Share on other sites More sharing options...
vo1ce^ Posted October 14, 2003 Author Report Share Posted October 14, 2003 macho nu iedosiet kaut ko man vai nee, sorry ka uzbazos, bet neviens neko neatbild Un ar admin tiesiibaam es centiisos uzmaniigi apieties, un neleitosu bez vajadziibas Link to comment Share on other sites More sharing options...
sword Posted October 24, 2003 Report Share Posted October 24, 2003 vo1ce^ said: macho nu iedosiet kaut ko man vai nee, sorry ka uzbazos, bet neviens neko neatbild Un ar admin tiesiibaam es centiisos uzmaniigi apieties, un neleitosu bez vajadziibas Vo1ce es ar dodu REC..... Labs players.... vo1ce bet par maniim? Link to comment Share on other sites More sharing options...
anfisa Posted October 25, 2003 Report Share Posted October 25, 2003 sword man liekas tu esi palicis paaraak uzbaaziis!!!padomaa ar savu galvu, ja macho tev neveelas dot tiesiibas tad viss, un kam gan taas tiesiibas ir vajadziigas? labi, tiesiibas dabuun un viss... jums jau galvenais ka ir... Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted October 25, 2003 Report Share Posted October 25, 2003 neder prieksh tiesiibaam sword - AIZVERIES IDIOT Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts