Jump to content
GIGN Forum

Asd


spaikijs
 Share

Recommended Posts

Posted 25 December 2010 - 20:50

1. Spaikijs

2. Atpūšos, strādāju

3. cs - kadi 5gadi, css laikam 2

4. Esmu bieži online, protu atpazīt gružus, esmu biedrisks, tādēļ arī protu savaldīt spēlētājus. Esmu stingra raxtura.

5. Nav tādu noteiktu laiku, Esmu pieejams no brīža kad pieceļos ap kādiem 12iem līdz, no rīta 4iem kad eju gulēt, diezgan bieži esmu online.

6. Atzīšos ka nezinu kur sameklēt spēlētāju status iekš foruma. Bet nu Rankā esmu 29. ja kāds varētu izpalīdzēt ar statu linku, es būtu pateicīgs.

7. Neesmu reģistrējies, un nedomāju ka tas ir nepieciešams skatoties uz to ka esmu online un nav bijušas tādas reizes kad neesmu ticis iekšā. Protams noteikumi ir spēkā, bet piesakos ar domu ka palīdzēšu serverim attīros to no gružiem un tml. Tas vai man ir piereģistrēts niks, attiecas uz mani un tā ir extra, par kuras vajadzību spriedīšu es.

* Ja jānosauc, nedomāju ka būs daudz adminu kas būs pret mani, bet nu ja nepieciešams tad Alfa un Gucci varētu par mani aizlikt kādu labu vāru. !

Stundu skaitam vajadzētu arī sakrist, vai arī vismaz būt līdzīgam, jo spēlēju iekš gign jau kopš vasaras.

Par tālāko rīcību tgd spriediet jūs. Esmu iepazinies ar noteikumiem un visiem pārējiem knifiņiem, kā arī sodu un tml. Neesmu vakarējais un tādēļ domāju ka arī piekritīsiet ka adminu trūkuma dēļ, varētu man dot iespēju pierādīt savas prasmes un parādīt ka esmu noderīgs.

Kr4.. šis jau ir mans iepriekšējais pieteikums.

Bet es nāku tikai ar lūgumu piešķirt man gag/kick tiesības. Jo es pēdējā laikā daudz strādāju mājās un tpc man arī ir laiks paspēlēt css no rītiem. Un es nevaru paciest Sīko īdēšanu par visādiem mēsliem. Vai ir iespēja piešķiert man šādu privilēģiju. lai varu sakārtot serveri no rītiem?

Link to comment
Share on other sites

sorry, bet :lol:

atbildot uz abiem ..

Es esmu iekš css diezgan bieži. lai arī kā tas izskatās. Pajautā gan alfam, gan gucci, gan niknajam. Es pārsvarā esmu on kad arī viņi spēlē.

Vnk Esmu bieži online kad ir daudz nekārtību cēlāji un tad adminu nav iekš servera un tpc tam traucējos spēlēt, ilgi nenoturos tur. Tpc arī griezos šeit.

Es nācu ar lūgumu negaidot neko. Vnk domāju vai jums tas interesē vai nē. Es neesmu tas sliktākais spēlētājs un protu sakārtot lietas jo galva man ir uz pleciem, bet ja tas nav pietiekoši priekš jums tad piedodiet ka tā uzbāžos !

Link to comment
Share on other sites

Tas vai man ir piereģistrēts niks, attiecas uz mani un tā ir extra, par kuras vajadzību spriedīšu es.

Tad kapēc tu raksti pieteikumu, ja tev nav reģistrēta nika? Uz kā būtu tās tiesības jāliek? kā tu domā?

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...