bencik Posted January 11, 2011 Report Share Posted January 11, 2011 Sveicinati ! Pacelsu augsa jautajumu par paintball vecajas Veldzes fabrikas pagrabo, neesmu viniem zvanijis, bet cik atceros vini solija 1 janvari veert vala. Cik noprotu vecais sastavs bija gatavs shadai avanturai, tad sazvanam un, izvelamies datumu un maucam ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
krish Posted January 11, 2011 Report Share Posted January 11, 2011 jā, vajadzētu uzspēlēt! es domāju, ka šoreiz varētu savākties vairāk cilvēku, jo tas ir tepat- Rīgā! Link to comment Share on other sites More sharing options...
vincister Posted January 11, 2011 Report Share Posted January 11, 2011 Īpaši vairāk jau arī nevajag, tad gaļa sākas. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pusdzīvais Posted January 11, 2011 Report Share Posted January 11, 2011 piedalos. domaju 5vs5 ir max.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
krish Posted January 12, 2011 Report Share Posted January 12, 2011 8 vs 8 arī būtu OK, manuprāt!!!!! ? ne ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
bencik Posted January 13, 2011 Author Report Share Posted January 13, 2011 (edited) 8 vs 8 arī būtu OK, manuprāt!!!!! ? ne ? Krish negribi uzvanit viniem vispirms, vai viniem viss notiek, un vai 8 vs 8 nebuus mjaaaso Edited January 13, 2011 by bencik Link to comment Share on other sites More sharing options...
Busas Posted January 13, 2011 Report Share Posted January 13, 2011 (edited) Sveiki, vīri jaunajā gadā Teddy paziņoja, ka Jums ir doma saorganizēties uz paintball spēli jaunajā laukumā, kas atrodas Matīsa ielā 8, tieši pretī Vidzemes tirgum (Bujušā Veldzes teritorija) Info par vietu varat atrast. www.paintballriga.lv mājas lapā. Runajot par spēlētāju daudzumu, ir tā, ka mierīgi šajās telpās var spēlēt aptuveni 20 spēlētāji (lielākais bija 53, bet tad gan bija stipri par daudz), tāpēc uz jautājumu vai 8 vs 8 nebūs par daudz, mierīgi varu atbildēt, ka tieši laikā. Atgādinu, ka pazemes telpas slejas ap 3500 M2, kas tiešam ir daudz! Tātad mājas lapās www.paintballriga.lv un www.buaas.lv ir ievietota informācija par jauno laukumu, bildes, ka arī spēļu grafiks, kur Jūs varat apskatīties rezervētās dienas un rezervēt savējo, piesakot man. Dažas bildes jau šeit : Edited January 13, 2011 by Busas Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bezbiksis Posted January 14, 2011 Report Share Posted January 14, 2011 O, ja būs brīvdiena, tad aiziešu noteikti pačolēt Pats gan visdrīzāk nespēlēšu, bet aiziet līdz Andrītim un pavērot GIGN spēli gan es gribētu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Busas Posted January 14, 2011 Report Share Posted January 14, 2011 O, ja būs brīvdiena, tad aiziešu noteikti pačolēt Pats gan visdrīzāk nespēlēšu, bet aiziet līdz Andrītim un pavērot GIGN spēli gan es gribētu Droši, pazemē ir milzīga telpa, kur var uzkavēties, iedzert aliņu un galu galā uzspēlēt spēļu automātus, kas ir bez maksas Man tikai vajadzētu precizēt datumu, kas varētu būt arī darba dienā, jo pazemē nav svarīgi diena vai nakts Es piedāvāju datumus līdz 23 decembrim. Tā pat kā pagājušo reizi ir jāizveido saraksts ar spēlētajiem, jarezervē pie manis un lai dūmi rūc pazemē. (Mums ir dūmu mašīna ) www.paintballriga.lv www.busas.lv Link to comment Share on other sites More sharing options...
krish Posted January 17, 2011 Report Share Posted January 17, 2011 Paldies, Andri (Busas) par informāciju. Man ir viens jautājums- vai pasākuma izmaksas Rīgā ir tādas pašas kā Jūsu laukumā Saulkrastos? Tātad pieņemsim, ka varam spēlēt 8 vs 8 un ideālā variantā 10 vs 10. Es domāju, ka jo vairāk jo labāk. Vadoties pēc pieredzes organizējot iepriekšējos pasākumus, vajadzētu runāt šo vismaz mēnesi uz priekšu- teiksim 12 vai 19 februārī. Ko citi saka ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
bencik Posted January 17, 2011 Author Report Share Posted January 17, 2011 (edited) Im in bitches ! Balsoju par 12 februaari, man liekas labak kaadu menesi pirms zinat datumus, lai tad varam kartiigi visi ierasties, skriet mums nav kur, jo pagraba jau laika apstakli visu gadu liidziigi Edited January 17, 2011 by bencik Link to comment Share on other sites More sharing options...
Busas Posted January 19, 2011 Report Share Posted January 19, 2011 (edited) Paldies, Andri (Busas) par informāciju. Man ir viens jautājums- vai pasākuma izmaksas Rīgā ir tādas pašas kā Jūsu laukumā Saulkrastos? Tātad pieņemsim, ka varam spēlēt 8 vs 8 un ideālā variantā 10 vs 10. Es domāju, ka jo vairāk jo labāk. Vadoties pēc pieredzes organizējot iepriekšējos pasākumus, vajadzētu runāt šo vismaz mēnesi uz priekšu- teiksim 12 vai 19 februārī. Ko citi saka ? Ar izmaksam varat iepazities www.paintballriga.lv. uz reiz saku, ka izmaksas ir tādas pašas, vienīgā atšķirība, ka nav starta komplekts, bet peintbola ekipējums, kas nozīmē, ka 5 Ls ietilpst viss peintbola nomas ekipējums, bez 100 bumbiņām. 100 gb. maksā tā pat kā visur - 2 Ls. 12 februāris jau ir aizņemts Attejot malā no Underground paintball spēles Vēlos Jums sniegt informāciju par Pasaules mēroga "Ultimate Woodsball league" sēriju, kura pirmo reizi tiek organizēta arī Latvijā. Info skatīt šeit: Busas.lv playuwl.com paintball.ru sportacentrs.com paintballriga.lv Edited January 19, 2011 by Busas Link to comment Share on other sites More sharing options...
spankyed Posted January 19, 2011 Report Share Posted January 19, 2011 hmm izskatas vilinoši.Vai varētu pateikt datumu precīzu?cik sapratu tas ir matīsa ielā? Link to comment Share on other sites More sharing options...
krish Posted January 20, 2011 Report Share Posted January 20, 2011 Aprunājos ar dažiem cilvēkiem par datumiem un lielākai daļai ir vienalga. Tāpēc organizējamies uz 12. februāri.Tikko sapratu, ka 12. datums jau ir aizņemts. Tapēc šaudīsimies 19. februārī. . Pasākumu varētu sākt 13:00 pēcpusdienā. Tie, kas plāno piedalīties, lūdzu piesakieties, lai mēs zinām kopējo cilvēku skaitu. Šobrīd jau skaidrs, ka piedalīsies: Krish Worm benchik Deadalive Link to comment Share on other sites More sharing options...
Glud!naTajs Posted January 20, 2011 Report Share Posted January 20, 2011 (edited) Mani arī var piesviest pie saraksta P.S Bencik bez "H" Edited January 20, 2011 by Glud!naTajs Link to comment Share on other sites More sharing options...
vincister Posted January 20, 2011 Report Share Posted January 20, 2011 Būs jāšauj. Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted January 20, 2011 Report Share Posted January 20, 2011 bļa, man gan ir ceļa trauma, kas pagājušajā peintbolā lika par sevi manīt, bet pakempot varētu. pag, tad par kaut kādiem 11-13 latiem es tur mierīgi varētu iztikt ja? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Glud!naTajs Posted January 20, 2011 Report Share Posted January 20, 2011 Vairāk uz 13,50Ls - 15,50Ls velk. ZING Link to comment Share on other sites More sharing options...
UrbanAstronaut Posted January 21, 2011 Report Share Posted January 21, 2011 Es piesakos arī , protams ja tas pagrabs beidzot būs iztīrīts. Savādāk Spalva man par to pagrabu šausmu stāstus sastāstījies. Visādi mēsli, stikli mētājas stūros . Par datumu nestrīdos , izbrīvēšu gan jau. © Hivits. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bezbiksis Posted January 21, 2011 Report Share Posted January 21, 2011 Es piesakos arī , protams ja tas pagrabs beidzot būs iztīrīts. Savādāk Spalva man par to pagrabu šausmu stāstus sastāstījies. Visādi mēsli, stikli mētājas stūros . Par datumu nestrīdos , izbrīvēšu gan jau. © Hivits. Tad jau kāds krāsas bumbiņas nomainīs pret īstām lodēm. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GooD`MeN Posted January 22, 2011 Report Share Posted January 22, 2011 Tad jau kāds krāsas bumbiņas nomainīs pret īstām lodēm. Link to comment Share on other sites More sharing options...
naziic Posted January 23, 2011 Report Share Posted January 23, 2011 Jāskatās, kas par cilvēkiem, kā arī vai man tajā datumā nekas neiekrīt, bet tā, ja salabotu savu markeri, labprāt uzspēlētu.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
UrbanAstronaut Posted January 23, 2011 Report Share Posted January 23, 2011 Tad jau kāds krāsas bumbiņas nomainīs pret īstām lodēm. Ew resnais nepalaid muti , savādāk vēl kasjaku nedabūsi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted January 23, 2011 Report Share Posted January 23, 2011 Jāskatās, kas par cilvēkiem, Paskaties 3 postus augstāk un uz postu zem savējā. Man personīgi vēlme braukt noplaka vismaz uz pusi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bencik Posted January 23, 2011 Author Report Share Posted January 23, 2011 (edited) Nu ko Krish liekam 12 februari ? Sazvanisi to vietu piebukeesi datuminu ? Kaa jau mineju pirma roka ir civlekiem, kas ar mums jau bijusi uz iepriekshejiem peintbola pasakumiem, un ja paliek paari briivas vietas, nemsim pulka parejos, ta ka pagaidam paliekam pie veca sastava No Hard feeling Edited January 23, 2011 by bencik Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now