Jump to content
GIGN Forum

Www.medusroze.lv - Tiem Kas Vēlas Atmest Smēķēšanu


Hech
 Share

Recommended Posts

Augu cigaretes Honeyrose un augu maisījumu smēķēšana palīdzēs Jums atmest tabakas smēķēšanas kaitīgo ieradumu, ar dabīgu alternatīvu, turot rokā tikpat dabīgu cigareti, bet bez tabakas, bez nikotīna!

Jums ir lieliska iespēja atvadīties skaitāmās dienās no tabakas un nikotīna eksistences. Honeyrose palīdzēs Jums, piedāvājot smēķēt augu maisījumu cigaretes, izmantojot mūsu īpaši izstrādāto Plānu, atmest kaitīgo ieradumu uz visiem laikiem un atcerēties par smēķēšanas laiku, kā par pagājušu murgu, ļauties jaunai, pilnai veselīguma un prieka dzīvei!

Honeyrose izgatavo augu maisījumu cigaretes jau vairāk kā 30 gadu gājumā. Produkcija-metode, kurai uzticas, palīdz atmest kaitīgo tabakas smēķēšanas ieradumu, Honeyrose nav kaitīgie tabaka un nikotīns, augu maisījumi nerod pieradumu !

„Kaitīgā tabakas smēķēšanas ieraduma atmešana pēc īpašā Plāna” dabīgs paņēmiens, lai palīdzētu Jums pēc skaitāmām dienām aizmirst par brīvās tabakas un nikotīna eksistenci, par efektiem ko izraisa smēķēšana! Nekāda pieraduma, pilnīgi dabīgas, augu maisījumu cigaretes vai augu maisījumi rasti lai samazinātu Jūsu ikdienas kaitīgās tabakas lietošanu, neatmetot ierasto ieradumu turēt rokā cigareti, bet šī cigarete būs pilnīgi bez tabakas, bez nikotīna un neradīs nekāda pieraduma pie augu maisījumiem.

www.medusroze.lv

Link to comment
Share on other sites

3Ls tas ir ja tirgo veikala no manīm pa 1,5Ls ,pašlaik viņas nav aptiekas pieejamas ar valsti jacinas garš stasts ir arī filtri kas aistur tabaku 1Ls es pa 70santimi varu notirgot ;D

Un viena taja filtru paciņa ir 10 filtri un viens filtrs ir uz 2-5 cigaretem ja ieraudzitu cik pec vienas paciņas tur paliek mels vispar nepipetu :D

Edited by Hech
Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...