Tonja Posted January 2, 2011 Report Share Posted January 2, 2011 (edited) Nu tātad jaunajā gadā t.i 1.janvārī pulksten 5:30 no rīta pazuda elekrtība un parādījās tik tikko t.i 17:10... ( 2.janvārī) Mūsu ciems bija atstāts uz izdzīvošanu un bez apkures, mūsu māja, tāpēc, ka mums ir centrālā apkure kuru kad nav elekrtības nevar kurināt.... Mēs bez elektrības dzīvojām +/- 36 stundas,.. Iedomajaties paši.. btw, Kā pavadījāt jauno gadu, ūūūn LAIMĪGU 2011.gadu Edited January 2, 2011 by Tonja Link to comment Share on other sites More sharing options...
AnkyVanGrunsven Posted January 2, 2011 Report Share Posted January 2, 2011 Deizgan smagi...pārtika nesabojājās? Pats pavadījus mājās - viens. 4 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
0xDEAD BEEF Posted January 2, 2011 Report Share Posted January 2, 2011 Izdzivosana! Lauki izmirst un vinu vieta uzbuve pilsetas! Beefs 2 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
cucinjshs Posted January 2, 2011 Report Share Posted January 2, 2011 Mūsu galā ar elektrība bija pazudusi, no rīta ik palaikam noraustījās, bet kaut kur ap vieniem pazuda pavisam. Kaut kad vakarpusē parādījās. Sūdīgi, ka mājās viss - apkure, plītis, siltais ūdens - uz elektrības, tā kā būtu baigā škrobe, ja būtu pazudusi uz ilgāku laiku. Bet tā tīri jauki bija, paspēlēju ar famīliju Katanu sveču gaismā. Jauno gadu sagaidīju divatā ar savu meiteni, bija jauki. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tonja Posted January 2, 2011 Author Report Share Posted January 2, 2011 Mums arī ir pilnīgi viss uz elekrtības.. Hmm pātrika itkā nesabojājās.... Nu vismaz tagad ir ēdama, bet ja vēl visa nakts bez elektrības būtu, tad ganjau viss būtu metams ārā.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Banāna Telefons. Posted January 2, 2011 Report Share Posted January 2, 2011 Manā pusē uz kādām 2 minūtēm 31. datuma vakarā elektrība pazuda. :/ 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Glud!naTajs Posted January 2, 2011 Report Share Posted January 2, 2011 Manā pusē uz kādām 2 minūtēm 31. datuma vakarā elektrība pazuda. :/ pizģec, tu vēl dzīvs esi? 3 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fake^ Posted January 2, 2011 Report Share Posted January 2, 2011 pizģec, tu vēl dzīvs esi? nafig tu aizdirs forumu ar savu nevajadzīgo sūdu? 4 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tonja Posted January 2, 2011 Author Report Share Posted January 2, 2011 nafig tu aizdirs forumu ar savu nevajadzīgo sūdu? Fake, a tu tagad manu postu neaizdirs ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Glud!naTajs Posted January 2, 2011 Report Share Posted January 2, 2011 (edited) nafig tu aizdirs forumu ar savu nevajadzīgo sūdu? nafig tev niks ir Fake^? P.S Ko tu pats patreiz dari? Edited January 2, 2011 by Glud!naTajs 1 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
dyversant Posted January 2, 2011 Report Share Posted January 2, 2011 nee nu gludeklis tochna paliek diivians.. VISI jūs bļad esat dīvaini!!!!!!!!!!!!!!!11111one one one! 3 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Glud!naTajs Posted January 2, 2011 Report Share Posted January 2, 2011 tā aizmugure ir tik pretīga ka es neņemtu par velti. liec ss vidējo cenu - 200ls..aizis divīt, būtu labāk paklusējis.. 2 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
dyversant Posted January 2, 2011 Report Share Posted January 2, 2011 nu zabej..un tev liekas ka ta mashinas aizmugure rulle?? 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
blindmind Posted January 2, 2011 Report Share Posted January 2, 2011 Manā pusē uz kādām 2 minūtēm 31. datuma vakarā elektrība pazuda. :/ Cepurites nevareji treidot? 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Glud!naTajs Posted January 2, 2011 Report Share Posted January 2, 2011 nu zabej..un tev liekas ka ta mashinas aizmugure rulle?? Tu pirmo reizi redzi Audi A6 sedanu? 1 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pensionars Posted January 2, 2011 Report Share Posted January 2, 2011 (edited) Eu jopt, es katru rītu ceļos pie 12 grādiem, tā kā nemīz, man jau patīk, es nesūdzos... Edited January 2, 2011 by Pensionars 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
dyversant Posted January 2, 2011 Report Share Posted January 2, 2011 nē bet es pirmo reizi aprakstīju to kroplīgo aizmuguri... 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Banāna Telefons. Posted January 2, 2011 Report Share Posted January 2, 2011 (edited) Cepurites nevareji treidot? Poh pa cepurēm, es viņas vispār netreidoju. Epicface vajadzētu pievienot pie smailijiem, lai arī citi varētu izcelties. gludā mozga suk mai dik n pls Edited January 2, 2011 by Banāna Telefons. 1 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
aM` Posted January 2, 2011 Report Share Posted January 2, 2011 Kuldīgā ar noraustījās kkur 5:30 elektrība vairākas reizes pēc kārtas, bet tā nepazuda kad nebūtu jādu laiku. Jobanii man dēļ elektrības noraustīšanās klondaika ir parādā 58Ls 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
GooD`MeN Posted January 2, 2011 Report Share Posted January 2, 2011 Liepajaa nekad elektriba nav bijusi 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
blindmind Posted January 2, 2011 Report Share Posted January 2, 2011 (edited) Poh pa cepurēm, es viņas vispār netreidoju. Epicface vajadzētu pievienot pie smailijiem, lai arī citi varētu izcelties. gludā mozga suk mai dik n pls Tikai nevajag, es to postu rakstiju tad, kad tu speleji TF2. Tagad tu vienkarshi panjemi pauziti! Edited January 2, 2011 by blindmind Link to comment Share on other sites More sharing options...
Banāna Telefons. Posted January 2, 2011 Report Share Posted January 2, 2011 (edited) Tikai nevajag, es to postu rakstiju tad, kad tu speleji TF2. Tagad tu vienkarshi panjemi pauziti! Šodien es TF'ā esmu bijis 5 minūtes! Treidings ir tas ko es vismazāk daru. Edited January 2, 2011 by Banāna Telefons. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sturkis47 Posted January 2, 2011 Report Share Posted January 2, 2011 Team Fortresā tagad var treidoties? OMGWTF Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tonja Posted January 2, 2011 Author Report Share Posted January 2, 2011 (edited) njā Jūs zajebaļi piedrazot topiku ! VARAT VĒRT CIET !! Edited January 2, 2011 by Tonja 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Teddy Posted January 2, 2011 Report Share Posted January 2, 2011 nē bet es pirmo reizi aprakstīju to kroplīgo aizmuguri... jā, bet varēji savu subjektīvo viedokli paturēt pie sevis, nevis aizdirst forumu ar bezjēdzīgu drazu.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now