Jump to content
GIGN Forum

Tele2 I-neta Veikals


MašīnZaglis
 Share

Recommended Posts

Tātad,lieta pavisam vienkārša,vēlos iegādāties telefonu (x6 8gb).

Vai kāds varētu man pamācīt,kā no turienes nopirkt telefonu? Lieta tāda ka paņemu tarifu brīvais 1,izvēlos telefonu,visu aizpildu,bet viņš pa taisno grib man no kartes sūkt nost 168ls (pēc idejas tā ir telefona cena) .

Ja viss būtu pareizi,tad no sākuma man noņemtu 19Ls (ķip iemaksa) un tad ik mēnesi jāmaksā 2,95 (tel cena) +1Ls (par tarifu kā minimums) pareizi?

Es te vakar paštukoju,varbūt vispār ir tā,ka ja grib ņemt uz nomaksu ir jādodas uz tele2 klientu centru un tur viss jākārto?

Protams,ja nebūtu griezies ar šādu līdzīgu jautājumu @ tele2 on-line info centrs , tad nemaz te nejautātu,bet ja nu kādam tā ir bijis,tad varbūt ?

Link to comment
Share on other sites

Kā tad tā? O.o ,pats protams neesmu savās rokās turējis,bet pēc reviewz un unboxing viģikiem skatoties, tā tīri normāls telefons itkā esot,bet ir jau arī tāds variants kā:

telefons ir tukšs,nav piebāsts ar visādām drazām.

Klausies,kRi,ko tu domā par XPERIA X10 mini pro ? (itkā jau kruti ka viņam ir 3d accel!!!1!) (parasto lielo telefona gabalu nevar tur @ tele2 nopirkt :( )

Link to comment
Share on other sites

Boring, starp citu, jā :) Man mēneša laikā rokās paguļ vairāk telefoni, nekā tev gadā.

Mašīnzaglis, X10 mini ir baigi foršs, bet ar 2iem mīnusiem - bača +/- reizi dienā vai divās būs jālādē un ekrāna izšķirtspēja dīvaina un tapēc dažas Android Market aplikācijas izkropļojas vai nedalien displejā. Kamera laba. Pro iekšas ir identiskas, tikai ir papildus tastatūru, kas starp citu, lietojot X10 mini ļoti trūka, jo uzliekot uz displeja QWERTY klavu mani pirksti bija pa lielu. Cik atceros, mini Pro bija arī izņemama bača.

X6 displejs man bieži nereģistrēja klikšķus, Symbian bija megalēns. Vari jau mēģināt aiziet uz kādu veikalu apčamdīt, bet nu tas būtu ļoti slikts sākums skārienjutīgajos telefonos :)

Link to comment
Share on other sites

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...