Jump to content
GIGN Forum

Z-svētki, Brīnumu Laiks, Bļe.


entw
 Share

Recommended Posts

Es esmu vīlies Nokia's, bet gada laikā sapišās trešais telefons manās rokās. Karč, man vasarā laikam dēļ tā, ka daudz pa ūdeni telefons vazājies nodega telefona videokarte vai kā tur saucās, nu man telefons tjipa strādāja slēdzot iekša dzirdēju visas skaņas bez ekrāns nedega, ā nē sākumā bija violet-sarkanā krāsā saplūst viss, tas pats, kas notiek ar datoru ja vkarte ir slima. Nu vo, okey to jau trešo reizi uz remontu nenesīsim, jo zajebal es jau sencim esmu. Un šis iedeva savu veco telefonu kuru viņš palietoja pāris nedēļas. Nokia N85, tā jau telefons zbis patīk foršs, smuks, utt. Bet bļin. Aizvakar, bezsakarā beidza strādāt 4 pogas. Zaļā, sarkanā un tās divas kas augšā virs šitām. Sanāk, tā, ka īsziņu aizsūtīt vispār nevaru, bet zvanīt varu, jāiet telefongrāmatā un caur opcijām pie kontaktiem, jā protams čakars utt, bet neko padarīt. tātad, vai kādam ir tā gadījies, ka telefons viss strādā, nav dauzīts vai vēl kas, bet pēkšņi dažas pogas atslēdzās. Lieta tāda uz remontu nest nekādīgi nesanāks man šonedēļ, un pašiem spēkiem nesačinīšu, kāds nevar padalīties pieredzē, vai arī te ir kāds spečuks, kuram es uz 10min atnesīšu, šamais paskatīsies uzreiz, lai rindā nav jāgaida, un pateiks vai to iespējams salabot ātri un lēti, vai ilgi un dārgi. Vienkārši sencis nositīs, ja uzzinās, ka sapisu. Jā jā es teikšu nu bļe, nejau es kaut ko izdarīju viņš pats nočakarējās, šamais neticēs. KO DARĪT. Help.

Link to comment
Share on other sites

Jā garantija beidzās. Reāli, var jau tur palūgt, lai uz ziemassvētkiem uzdāvina jaunu telefonu, bet prasīs, kas tad ar to notika, un tādā garāā, bļāviens. Vajag viņu saremontēt. Jo dīvainākais ir tas, ka vakar pogas ik pēc kādas 1h ar 324890828 restartēšanām uz 5min strādā viss čotka, un pēkšņi atkal izrubās. Šodien vispār nestrādāja. Pastāv tāda iespēja, ka vadiņi iekšpusē sapisti un pogas nestrādā dēļ tā, bet neko dauzījis neesmu utt. Bļāāviens esmu uz dirsas. :slap:

Link to comment
Share on other sites

Nē nu ērikssons/i ir bijuši, viss ok izturīgi, vispār nelago, nečakarējās utt, bet man tomēr nepatīk ne dizains, ne tas interfeiss vai kā tur saucās, kaut kā Nokijas pārspēj, protams, bļēģ ja tie sūdi nelagotu un nelūstu ik pēc mēneša, viss būtu zbis.

Link to comment
Share on other sites

Atradi kur prasīt, aizej uz vietējo telefona remontu, viņš tev ātri pateiks un summu ar pateiks. Iesmejams tavs 95nokia nokrita, un atvienojās kontakts, līdzarto pogas nestrādā, pats netaisi vaļā,vairāk sapisīsi,nekā sataisīsi! !!

Link to comment
Share on other sites

Esmu noguris un man apnika lasīt pēc pirmā posta (kurš bija spēcīgi nesakarīgs).

Iemācies normāli apieties ar tehniku, tad arī viss strādās kā vajag. Tev uz šejieni.

EDIT: Izlasīju bezjēdzīgo spamu. Gan SE, gan Nokia ir izdevušies un neizdevušies modeļi. Overall uzbūves kvalitāte ir labāka Nokia'i, bet ne par to ir topiks.

Link to comment
Share on other sites

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...