Nikns Posted December 17, 2010 Report Share Posted December 17, 2010 tatad esmu Salvis 24 gadi cs speleju aptuveni 8 gadus css gan tikai ap 1 gadunav ko ilgi stastittatad es gribu acc uz css serveri slap slay kik ban mani stati http://stats.gign.lv/css/hlstats.php?mode=...&player=705 Ir a ari dazhi admini kas man REC dotu Link to comment Share on other sites More sharing options...
LAVRx Posted December 17, 2010 Report Share Posted December 17, 2010 Es nesaprotu, ja tu gribi iegūt tiesības vai tik fucking grūti ir pacensties normālu pieteikumu uzrakstīt, lai tevi visi nepasūta nahuj uzreiz pēc pieteikuma izlasīšanas? ANTI! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spec_Alfa Posted December 17, 2010 Report Share Posted December 17, 2010 Varētu atbildēt glužī kā daži 1.6 admini uz 1.6 pieteikumiem - ka viņiem ar CS:S nav nekāda sakara... Būtībā jau ilgi nesaprotu nafig Niknais nav prasījis adminu, jo spēlē ļoti daudz, sen jau visiem adminiem ir zināms, sen jau pierādījis, ka prot atšķirt čīterus - nu viss, kas vajag viņam ir, vienīgi jāpiekrīt, ka pieteikums tāds pašvaks uzrakstīts, bet par spīti tam iesaku! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ForesT Posted December 17, 2010 Report Share Posted December 17, 2010 Nu jā, pieteikums takā pirmklasniekam.. Bet tā visā visumā čalis normāls,šaut prot, nu čiterus arī laikam jau puslīdz atpazīst, tapec nerdzu iemelsu nedot REC Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gucci Posted December 17, 2010 Report Share Posted December 17, 2010 Noteikti pālī rakstīts! Bet nu šis ir spēlētājs, kuru labprāt redzētu adminu komūnā. Vienozīmīgi atbalstu. Gribu piebilst, ja Niknajam iedos tiesības, tad uz doto brīdi CS:s serverim vairs nevajadzēs jaunus adminus. Ilgi gaidiju, kad Niknais rakstīs pieteikumu, lai var adminu apli noslēgt. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nikns Posted December 19, 2010 Author Report Share Posted December 19, 2010 Paldies tiem kas dod rec Gucci taisniba Pieteikumu drukaju paalii Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spec_Alfa Posted December 19, 2010 Report Share Posted December 19, 2010 Gucci taisniba Pieteikumu drukaju paalii Nu tu dod A kur garantiju, ka pālī sūdus nesastrādāsi ? Vakar (a mož aizvakar, neesu nakti gulējis nevaru sakalkulēt) tev gagoju un silence liku, jo biji pālī Link to comment Share on other sites More sharing options...
jerrico Posted December 19, 2010 Report Share Posted December 19, 2010 Uz eksaameniem arii paalii ej? Link to comment Share on other sites More sharing options...
dyversant Posted December 20, 2010 Report Share Posted December 20, 2010 Es kautkā nemanu atbilstību noteikumiem, kuri ir izveidoti, speciāli priekš šādām situācijām Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nak3D Posted December 20, 2010 Report Share Posted December 20, 2010 Noteikumi paliek noteikumi, tos ir jāievēro. Alkohols nava attaisnojums, tā kā šobrīd nezinu ko lai ar tevi dara. Ja nu tev sagribās paālēties serverī. Es padomāšu pāris dienas. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dyversant Posted December 20, 2010 Report Share Posted December 20, 2010 un man liekas ne viens vien punkts ir neizpildiits. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nikns Posted December 24, 2010 Author Report Share Posted December 24, 2010 Tātad lēmums, dosiet acc vai nedosiet ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Epix Posted December 24, 2010 Report Share Posted December 24, 2010 (edited) atceros, ka pirmo reizi vinu serverii redzeju, vins tads stresains, netisam trapiju, chalis man pretii visu aptveri par to salaidu galvaa Edited December 24, 2010 by Epix Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spec_Alfa Posted December 24, 2010 Report Share Posted December 24, 2010 Nu pag, kad man uznāk zajebaļņiks, tad es ko līdzīgu daru Link to comment Share on other sites More sharing options...
Teddy Posted December 24, 2010 Report Share Posted December 24, 2010 kamēr nesakārtosi normāli savu pieteikumu, nekas nenotiks Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nikns Posted December 24, 2010 Author Report Share Posted December 24, 2010 (edited) nevaru edit pirmo postu :@ 1. Vecums 24 2.Nodarbošanās Stradaju 3. Pieredze CS-8 gadi : css ap 2 gadiem 4. Kāds GIGN būs labums, ja tev tiks pieškirtas tiesības uz kāda no GIGN serveriem- Beidzot css serveris vienmer gandriz pilns Lidzar to paradas arvien vairak Chiteru bet biezi admini nav online, centishos uzturet kartibu un banot parkapejus. Chiterus atpazistu pietieksoshi labi ! 5. Laiki, kuros tu spēlē GIGN serveros: Nenoteikts laiks,Speleju kad ir brivs laiks. 6. Acc: slay,kick,slap,ban,gag 7. Admini kas rekomende: Spec_alfa, Gucci, Forest, Archez Linki uz spēlētaju statos; http://stats.gign.lv/css/hlstats.php?mode=...&player=705 OBLIGĀTI - Reģistrētais niks vēlamajā serverī. Niknais CS:S serveris Ceru tagad pietiekoshi labs pieteikums ? Ar cienju Niknais Edited December 25, 2010 by Nikns Link to comment Share on other sites More sharing options...
jonathan Posted December 24, 2010 Report Share Posted December 24, 2010 Kapeec tu kick'u gribi divas reizes? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nikns Posted December 24, 2010 Author Report Share Posted December 24, 2010 atradi par ko piekasities ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
dyversant Posted December 25, 2010 Report Share Posted December 25, 2010 admini kas tevi rekomendē? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spec_Alfa Posted December 25, 2010 Report Share Posted December 25, 2010 Tiešām grūti pašķirt pirmo lapu ? Domāju, ka nekas diži nemainīsies šajā ziņā... vismaz no manas puses točna... Link to comment Share on other sites More sharing options...
jerrico Posted December 25, 2010 Report Share Posted December 25, 2010 Domaajiet css admini pashi vai jums nepiecieshams cilveeks adminu rindaas ar taadu zemee metamu uztveri un attieksmi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nak3D Posted December 27, 2010 Report Share Posted December 27, 2010 Attieksme tev pieklibo. Jāpielabo tev tas ir. Ja lieto alkoholu, tad netaisi sūdus serverī. Labi, uzlikšu, tā kā Tu spēlē jau pamatīgu laiku un esi reportējis daudz. Jā, un nepazūdi no foruma tuvākajās dienās. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts