Jump to content
GIGN Forum

Labvakar!


GooD`MeN
 Share

Recommended Posts

Esmu pamanījis ka ir vajadzība pēc peņa pagarināšanas 1nu no 2vām komandām! xm vai xcvar! Man ļoti bieži sanāk spēlēt kad pietrūkst 1na vai 2balsis uz kādu foršu mapi,dēļ noba kāda! Tapēc labāk jau būtu xcvar izmantot nomainot nextmapu,bet arī ar xm apsolos nekad neizmantot savos nolūkos lieki!Tāpat kā xb kopš esmu dabūjis,sūdzību kā tādu nav bijušas jo nebanoju visu pa labi pa kreisi,kā viens otrs mēdz darīt! Esmu ar Jums jau ļoti ilgi jau kopā,tapēc ceru uz atbalstu!

Paldies!

Link to comment
Share on other sites

Atbalsts uz xmap, tā ir viena no komandām, kura bieži var noderēt pieredzējušam adminam attiecīgi pieminētajās situācijās. Apetīte rodas ēdot, ar vienu pamata aksesu grūti dzīvot visu mūžu, tā kā, ņemot vērā to, ka ar pašreizējo aksesu gūdijs ticis galā ļoti labi, nedomāju, ka sastrādātu problēmas ar vēl vienu burtiņu savam aksesam un attiecīgā komanda ļoti atvieglotu situāciju mapes maiņā, it īpaši dēļ plugina, kas aizliedz taisīt atkārtotu votemapu īsā laika sprīdī un dēļ šmurguļiem, kas spiež 2 par spīti, tikai tāpēc, ka iet viņa mīļākā mape, neņemot vērā spēlētāju daudzumu un vajadzību no subjektīvās puses.

Link to comment
Share on other sites

Tad jau labāk uzlikt man un vēl pāris čaļiem to "f" flagu, kas tiešām ir aktīvi visu laiku, nevis parādās 2 nedēļas un prasa jaunus flagus. Bet ja neviens nav pret, tad lai gūdijam tiek !

Edited by R._
Link to comment
Share on other sites

HEYA !!

Neadekvāts, pilnīgi neprognozējams cilvēks. Psihiski nelīdzsvarots !!! Da kur psihiski -- vispār nelidzsvarots nekur !!! Kurš domā tikai par :10cm: !!! Un TĀDAM Jūs gribat piešķirt F flagu ?? .. Uzsveršu vel vienu reizi -- F flagu ??? !!!

REC! :thumbsup:

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...