Jump to content
GIGN Forum

Video Kartes Shits!

Hm. Murdock
 Share

Recommended Posts

kr4. uz manas kastes atrodas tāds brīnums kā Gforce FX 5500. Vienā jaukā dienā, kad pārados no darba un gribēju ieslēgt kasti, tad šamā pēkšņi nenormāli sāka rūkt. Nē, nevis rūca, bet naturāli kāds veņķiks skopi griezās. Sākumā domāju, ka kūleris pie vainas. Okey, iztīriju viņu tīrāk nekā dažs labs nomazgājas, bij okey...

Bet šodien tā ķibele atkārtojās. Protams, srazu atjaucu vaļā kasti, bet kūleris bija tīrs. Ieslēdzu, lai uzmestu aci (man patīk skatīties, kā iedegās lampiņa pie keisa apakšas :>), bet tad kkā aizklausijos. Uzmetu aci uz videnes, a tūr hujaks, video kartes ventilātoriņš knapi griežās. Okey, izpūtu šamo, lai čip būtu tīrs. Saliku visu atpakaļ, slēdzu iekšā, bet šis atkal rūc :blelohs: Nu okey, atstāju viss kā bija/ir, aizgāju uz virtuvi, lai nomedītu kko ēdamu. Piemetot dirsu pie kompja, man kaste bija tuvāk, nu parasti es pie keisa lieku kājas, bet šoreiz viņa bij bik tuvāk. Protams, tam visam sekoja maziņš spēriens pa kasti (slinkums bija pabīdīt ar rokām uz priekšu), bet videnes kūleris vairs negriezās tik skaļi, var teikt, tika fiksēta problēma. Bet tak katru reizi, kad šamais atkal uzkāps uz nerva tak nesperšu pa kasti. Iedomājos, ka vajadzētu drīzumā iegādāties jaunu kasti, bet, tas būtu tikai pēc z-svētkiem. Jaunu/lietotu videni arī negribās likt iekšā, tīri nav laika tādām lietām. Varbūt ir kādi varianti, kā šo sūdu varētu fiksēt, lai katru reizi, kad viņa rūc, lai nebūtu jāsit ar kāju?

Neliku šo pie problēmu stuff, jo te spēcīgi vairāk apgrozās cilvēki, kā arī Cezeras topiks mani uzmundrināja :nosmilies:

Edited by Hm. Murdock

bukse beigta, tur eļļa nelīdzēs, atrodi citu vkarti pa 10ls un grabini talak :D

man brāļa kompim bija tas pats, vienīgi kulera propeleris bija parluzis uz pusem un noķīlējies, labi ka tas mazais aluminija klucis vismaz nedaudz dzesēja GPU, savādāk visa karte būtu aizgājusi pie tēviem :)

aizmugure ventilatoram ir uzliime, paplees uzmaniigi ar vienu roku, leenam nost tik taalu lai vari ar shlirciiti iepilinaat paaris [iles.. ir veikalos mineraalellja.. kaadi 50 santiimi.. pietiks paaris gadiem maajas vajadziibai.. kautgan es esmu arii salidola pikuci licis iekshaa.. arii loabi der

Man pirmā doma arī bija par salidolu, vienīgi viņu tur iekšā dabūt gan ir mazliet problemātiskāk. Portatīvajam gan pats ventilātors smuki izjaucās un visu varēja sasmērēt. Btw, man daži ir teikuši, ka ne visus ventilātors drīkst eļļot, jo var sabojāt mehānismu - wtf? Kā vispār var noteikt, ka drīkst/nedrīkst eļļot? Kaut ko tādu dzirdēju pirmo reizi.

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
 Share

• Create New...